معرفی کتاب ملانصرالدین چگونه زندگیتان را تغییر میدهد؟! ( ۲۳ باور بنیادین که موجودی حساب بانکی شما را تعیین میکند)
«ملانصرالدین چگونه زندگیتان را تغییر میدهد؟! ( ۲۳ باور بنیادین که موجودی حساب بانکی شما را تعیین میکند)» نوشته مسعود لعلی (-۱۳۵۵)، در ادامه مجموعه کتابهای «شماعظیمتر از آنی هستید که میاندیشید» از همین نویسنده منتشر شدهاست. موضوع این کتاب چنان که خود نویسنده در مقدمه میگوید، ثروت است. او در این کتاب به مدد حکایات جذاب ملا، عمیقترین درسهای زندگی را بازتاب دادهاست. بخشیاز کتاب را میخوانید:
روزی همسایه ملا هراسان نزد وی آمد و گفت: «ملا جان دستم بهدامن، سر گاوم رفته توی خمره و بیرون نمیآید!».
ملا خود را بهمحل رساند و پس از کمی تأمل گفت: فوراً سر گاو را ببرید تا در خمره خفه نشود و گوشتش حرام نشود! روستایی مفلس چنان کرد. اما سر گاو توی خمره افتاده بود و خارج نمیشد!
ملا گفت: «حالا خمره را بشکنید تا بهراحتی سر گاو خارج شود!» همسایهی ملا گفت: «چرا وقتی گاو زنده بود خمره را نشکستی؟! تو، هم گاو مرا بهکشتن دادی و هم خمره را شکستی!».
ملا گفت: «اگر وقتی گاو زنده بود، پتکی بهخمره میزدیم، صدا در خمره میپیچید و ممکن بود گاو بترسد و خدا را خوش نمیآید که حیوان زبانبسته بترسد. از آن گذشته، هیچ بعید نبود که گوش حیوان کر نیز بشود!».
نکته:
ما چگونه گاو مشکلات را از خمره در میآوریم؟
مشکلات ثروت است، اما برای تبدیل آنها بهفرصتهای رشد و تمول باید مهارتهای حل مسئله را بیاموزید. حل مسئله عبارت است از: فرایندی که توسط خود فرد هدایت میشود و فرد سعی میکند با کمک آن، راهحلهای مؤثر یا سازگارانهای برای مسائل زندگی روزمرهی خویش بیابد.
وقتی شروع کردم به خوندن این کتاب گفتم هرجاش برام قشنگ بود علامت بزنم!!اما وقتی به خودم میومدم میدیدم تمام پاراگراف ها رو دارم علامت میزنم!!!!😂 یه کتاب با کللللییییی انرژی مثبت و جالب و اتفاقات مستند،خیلی با خوندنش حال کردم
16- خوب بود. ممنون
عالیه عالی
جالب بود
کم نظیر خیلی عالی و لذت بخش
انتظارش نداشتم داستان کوتاه و تفسیر بود
کتابی که چکیدهای از سایر کتابهای موفقیت با اشاره به داستان شخصی به نام ملا است.
خوبه اما ای کاش صوتی بود
کتاب خوبی است ولی جزو کتب پیشگام نیست
کتاب بسیار جالب و اموزنده ای بود در مورد ویژگی های مشترک افراد موفق همراه با داستانک های جذاب... از مطالعه کردنش راضی بودم. سپاس