کتاب بی تفاوتی در نور زرد
معرفی کتاب بی تفاوتی در نور زرد
کتاب بیتفاوتی در نور زرد نوشته جواد گنجعلی است. این کتاب مجموعهای از اشعار عاشقانه و کوتاه است که جواد گنجعلی بسیار هنرمندانه آنها را نوشته و منتشر کرده است. اشعار کتاب بیتفاوتی در نور زرد، به سبک شعر سپید و شعر موج نو سروده شده.
درباره کتاب بیتفاوتی در نور زرد
جواد گنجعلی در نوشتن این مجموعه از مفاهیمی مانند عشق، عرفان مدرن، غم فقدان چیزی یا کسی و دلتنگی استفاده کرده است. کتاب بیتفاوتی در نور زرد در مجموع هشتاد و هشت شعر کوتاه دارد که بعضی از آنها به سبک سپید و تعدادی هم به سبک موج نو هستند؛ یعنی بهطورکلی از دو سبک متفاوت در نوشتن این اشعار استفاده شده است. در اشعار کتاب بیتفاوتی در نور زرد وحدت موضوعی مشخصی بهکاررفته است اما به لحاظ سبک و ویژگیهای فنی هر شعر با شعر دیگر متفاوت است؛ برای مثال تفاوتهای عروضی در وزن و قافیه اشعار به چشم میخورد. در سرودن این اشعار از آرایههای مختلفی بهتناسب متن و موضوع شعر استفاده شده است که در شعرهای دیگر این مجموعه دیده نمیشود.
خواندن کتاب بیتفاوتی در نور زرد را به چه کسی پیشنهاد می کنیم؟
اگر شما جزو کسانی هستید که به مطالعه اشعار معاصر فارسی علاقهمند دارند و از خواندن اشعار لطیف و عاشقانه در سبک نوین لذت میبرند، کتاب شعر بیتفاوتی در نور زرد میتواند کتاب جذابی برای شما باشد
درباره جواد گنجعلی
جواد گنجعلی در سال 1353 در دررود یکی از شهر های نیشابور به دنیا آمد. او شاعر، نویسنده و منتقد ادبی است. عشق و علاقه او به ادبیات اولینبار، با نوشتن داستانهای کوتاه شروع شد. کمکم زندگی در فضای نیشابور او را به سمت شعر کشاند. مرگ شاملو و همچنین اوضاع نابسامان شعر سپید دهة هفتاد که نشان میداد بسیاری از شاعران جوان به این سبک بیرغبتی هستند او را به سپیدسرایی و استفاده نو از قالبهای کهن سوق داد.
بخشهایی از کتاب بیتفاوتی در نور زرد
راه را بر آدمیان میبندند
این شعرها قطّاع طریقاند
و جهان را مجبور میکنند
اشعار با متنی روان و بسیار بسیار دلپذیر نوشته شده. قابل ستایش
بین سیل مزخرفات شعر معاصر این دفتر شعر مثل امید میدرخشد، بسیار لذت بردم، پیروز باشید.