خواندن نظراتمعرفی کتاب نبرد کرخهکور: تاریخنامه دفاع مقدس استان کرمان در حماسه ثارالله: مهر ۱۳۵۹ تا شهریور ۱۳۶۰
«نبرد کرخهکور» تاریخنامه دفاع مقدس استان کرمان با تاکید بر نقش بسیج و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به قلم و پژوهش عباس میرزایی( -۱۳۳۵) است.
سردارحاج قاسم سلیمانی، فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله در دوران دفاع مقدس در یادداشتی بر این کتاب نوشته است:
«کرخه کوری» که با مجاهدت کرمانیها به «کرخهنور» تبدیل شد، حادثهای است که خون شهیدان آن گِل سرشت خلقت ثاراللهیان شد؛ ثارالله محصول کارخانه الهی است که کرمانیها رمضان سال ۱۳۶۰، در تابستانی داغ و سرزمینی تفتیده به نام «طراح» تأسیس کردند و این کارگاه الهی را، که محصول آن انسانهای ثاراللهی است، «شهید چمران» نامگذاری کردند.
نبرد کرخهکور و نبرد ادامه آن که به نام سه انسان موحد؛ شهید چمران، شهید رجایی و شهید باهنر نامگذاری شده بود عملیاتی همانند دیگر سلسلهعملیاتهای جبهه نبود، بلکه تولد خودباوری، اعتمادبهنفس و آغازی مهم بود بر پایان بخشیدن به اشغالگری. اولین تبری بود که به شجره ملعونه دشمن در خوزستان زده شد که ثامنالائمه، طریقالقدس، فتحالمبین و بیتالمقدس ثمره همین شروع پر از موفقیت بود.»
بلدچی؛ جلد دوم
۱۳۳ نفر آخر: خاطرات اسیر آزادشده ایرانی شریف صابریمحسن سنچولی پردل
رملهای تشنهجعفر ربیعی
روزگار عسرت؛ خاطرات اسیر آزادشده هادی باغبانسید ولی هاشمی
پی دبلیو؛ خاطرات شمسالله شمسینی غیاثوندشهاب احمدپور
کتابی زیبا که گزارش می دهد از اقدامات پیش از عملیات و حین عملیات و پس از آن و حضور اولین گروه از رزمندگان کرمانی تحت فرماندهی حاج قاسم سلیمانی. نکته جالب برای من که از مطالعه کتاب به رزمندگان کرمانی
برای جمع آوری مطالب خیلی زحمت کشیده شده بود ولی چون چندین راوی داشت نتونستم داستان رو دنبال کنم مثل اینکه داستان قطعه قطعه رها میشد.