کتاب نابودگر زندگی؛ اهمال کاری
معرفی کتاب نابودگر زندگی؛ اهمال کاری
کتاب نابودگر زندگی؛ اهمال کاری نوشته مهدیه کمشکی است. کتاب نابودگر زندگی؛ اهمال کاری به شما کمک میکند مسیر زندگیتان را تغییر دهید و موفقتر باشید.
درباره کتاب نابودگر زندگی؛ اهمال کاری
اولین تلاشها برای تبیین اهمالکاری از جانب نظریهپرداز حوزه روانتحلیلگری، «فروید» صورت گرفت. فروید اولین فردی بود که در سال ۱۹۵۳، رفتارهای اجتنابی را با توجه به نقش اضطراب شرح داد. در وهله اول اجتناب از اجرای تکالیف به علت آن است که این امور تهدیدی برای خودمان محسوب میشوند. ما با تأخیر در انجام امور، سعی داریم از خود در برابر خطرات احتمالی محافظت کنیم.
اهمالکاری ریشهها و انواع خاص خودش را دارد و ترکیبی از عوامل روانشناختی، زیستشناختی و تجارب زندگی در آن دخیل هستند. امروزه با افزایش آگاهی در زمینه تاثیرات مخرب اهمالکاری و لزوم اتخاذ تصمیمات صحیح در کمترین زمان به زمینه های ظهور و آن و درمان توجه بیشتری شده است.
اهمالکاری به ویژگی شخصیتیای گفته میشود که مشخصه آن داشتن استانداردهای بالای غیرواقعبینانه برای خویشتن یا دیگران است. همچنین کمالگرایی زمانی ناسازگارانه است که تعقیب معیارهای سختگیرانه منتهی به آسیب و ناراحتی قابل ملاحظه بالینی میشود. اگر احساس میکنید که با وجود دستاوردهای بالا و موفقیتهایی که در زندگیتان داشتید، قادر به پذیرش خودتان به عنوان فردی موفق نیستید یا احساس میکنید هر چقدر هم در مسیر زندگیتان حرکت میکنید و مراحل زندگیتان را با موفقیت طی میکنید، اما همچنان احساس میکنید، هیچوقت رضایت کافی از خودتان ندارید، احتمالا دچار مسئله کمالگرایی هستید. این کتاب به شما یاد میدهد چطور کمالگرایی میتواند آسیبزننده باشد و جلوی پیشرفت شما را بگیرد.
خواندن کتاب نابودگر زندگی؛ اهمال کاری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به یک زندگی موفق پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب نابودگر زندگی؛ اهمال کاری
همه آدمها اهمالکار هستند؛ من، شما و همه آدمها. چند مثال میزنم:
مثلا فردی که کاملطلبی دارد. من دوستی دارم که با هم در یک دوره شرکت کردیم و یکسری تکالیف را میبایست انجام میدادیم؛ ایشان بهخاطر کاملطلبی که داشت تا ۴ ماه طول کشید تا متوجه شد که دچار کاملطلبی شده (چون فقط میخواست بهترینها را ارسال کند). این کاملطلبی باعث اهمالکاری شده بود.
نمونه دیگر عزیزی است که کارها را آنقدر عقب میاندازد تا انجام دادن آن میماند برای دقیقه نود و این استدلال را با خودش دارد که کارها در دقیقه نود بهتر انجام میشود. گاهی شاید بهتر هم انجام شود (این افراد استرس مثبت در خودشان ایجاد میکنند)؛ ولی مشکل اینجاست که این فرد دچار اهمالکاری شده و همچنین دچار استرس مزمن میشود و سلامتی خود را از دست میدهد و این یک نوع گول زدن خود است و هم باعت عادت کردن به اهمالکاری میشود. افرادی که آیندهنگر نیستند و فقط الان را میبینند و هدفگذاری و برنامهریزی نمیکنند.
پایین بودن سطح تحمل آدمها نسبت به شرایط اطرافشان؛ بههمیندلیل کاری انجام نمیدهند و زود حوصلهشان سر میرود.
گاهی افراد نمیتوانند نه بگویند و کاری را که بلد نیستند یا نمیتوانند انجام دهند، قبول میکنند و چون آن کار را دوست ندارند یا بلد نیستند؛ آن را به تعویق میاندازند و یک اهمالکاری اتفاق میافتد.
انواع اهمالکاران
- کسانی که در غفلت به سر میبرند و اصلا نمیدانند که اهمالکار هستند.
- بعضی قبول دارند که اهمالکار هستند؛ ولی چون آن را بد نمیدانند کاری نمیکنند.
- گروهی هم هستند که خود میدانند که اهمالکار هستند؛ ولی کاری نمیکنند. آنها حتی به خود برچسب هم میزنند و درمان این افراد کار دشواری است.
سلام. با احترام به نویسندۀ محترم و خسته نباشید خدمت ایشون بابت نوشتن این کتاب؛ کتاب و خوندم؛ میشه گفت چکیدهای از کتابهای موفقیت و اعتماد به نفس و اینجور کتاباس. اما در مجموع، کتاب مشکلاتِ اهمالکاری و تنبلی رو بیان کرده
فیلم توصیه شده در کتاب : انیمیشن غارنشین جمله زیبای در کتاب : می توانیم شکست خوردن را بپذیریم اما تلاش نکردن را هرگز
مهمترین نکته و نقطه قوت این کتاب اینه که اصلا حاشیه نداره،مختصر،چکیده،مفید،،،مثل خیلی از کتاب هابیخودی با مثالهای الکی طولش نداده...اکثر کتاب ها تواین سبک و موضوع رو بخونید می بینیدیه مطلب ۵۰ صفحه ای رو توی ۵۰۰ صفحه توضیح
کتاب خوب و مختصری بود
به عنوان یک کتاب خیلی ضعیف بود و بیشتر شبیه به مقاله بود اکثر مطالب از کتاب های دیگه جمع آوری شده بود و زیاد مطالب کامل و علمی ای نداشت !
کوتاه،ساده،کاربردی...
سلام، این اثر بیشتر یک مقاله است از خلاصه و گردآوری از سایر کتاب های موفقیت، تا یک کتاب از یک مولف. البته مفید بود
برای کسی که دنبال راه حل هست و نیاز به مطالعه و خود پروری دارا بی فایدست، یسری کلیات که توی سرچ ساده میشه پیدا کرد
کوتاه و کاربردی بود اما خیلی خلاصه و خیلی تکنیک های کتاب کم بود اما خوب بود
توی گوشی من ۶۲ صفحه بود.کلا شاید ۴ صفحه ش جدید و خوب بود بقیه ش تماماً ابتدایی، سرشار از کلی گویی، توصیه های کلیشه ای، سه چهار بار میخواستم تموم نکرده ولش کنم ولی گفتم شاید حداقل یه نکته مفید