دانلود و خرید کتاب صوتی اسیر فرانسوی
معرفی کتاب صوتی اسیر فرانسوی
کتاب صوتی اسیر فرانسوی، داستانی نوشتهی صادق هدایت است که خاطرات یک سرباز فرانسوی که اسیر جنگ بوده است را روایت میکند. داستان اسیر فرانسوی، پایانی غافلگیرکننده دارد.
نسخه صوتی اسیر فرانسوی را میتوانید با صدای زیبای مصطفی طالبیان بشنوید.
دربارهی کتاب صوتی اسیر فرانسوی
کتاب صوتی اسیر فرانسوی، یکی از داستانهای کوتاه صادق هدایت است. اسیر فرانسوی روایت یک سرباز است که شرح اسارت خود به دست آلمانیها را بازگو میکند. داستان اینطور شروع میشود که پیشخدمت هتلی در بزانسن مشغول گردگیری اتاق است. کتابی که راجع به جنگ است و از آلمانی ترجمه شده است روی میز توجه او را به خود جلب میکند و از صاحب اتاق میخواهد که کتاب را به او امانت بدهد تا آن را بخواند. بعد شروع به صحبت و درددل میکند. او از خاطرات روزهای جنگ میگوید. از روزهایی که در اسارت آلمانیها بوده است. از کارهایی که مجبور بودهاند انجام بدهند و کارهایی که یواشکی و از سر شیطانی انجام میدادند...
کتاب صوتی اسیر فرانسوی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب صوتی اسیر فرانسوی میتواند نظر کسانی را که به مطالعهی داستان کوتاه علاقهمند هستند را به خود جلب کند. اگر به مطالعهی آثار صادق هدایت علاقهمند هستید، از شنیدن نسخه صوتی اسیر فرانسوی نیز لذت میبرید.
دربارهی صادق هدایت
صادق هدایت در تاریخ ۲۸ بهمن ۱۲۸۱ متولد شد. او نویسنده، مترجم و روشنفکر ایرانی بود. صادق هدایت را همراه محمدعلی جمالزاده و بزرگ علوی و صادق چوبک از پدران داستاننویسی نوین ایرانی میدانند.
هدایت از پیشگامان داستاننویسی نوین ایران و روشنفکری برجسته بود. بسیاری از پژوهشگران، رمانِ بوف کور او را مشهورترین و درخشانترین اثر ادبیات داستانی معاصر ایران دانستهاند. هرچند آوازه هدایت در داستاننویسی است، امّا آثاری از متون کهن ایرانی مانند زند وهومن یسن و نیز از نویسندگانی مانندِ آنتون چخوف و فرانتس کافکا و آرتور شنیتسلر و ژان پل سارتر را نیز ترجمه کردهاست. شمار بسیاری از سخنوران ایرانی نسلهای بعدی، از غلامحسین ساعدی و هوشنگ گلشیری و بهرام بیضایی تا رضا قاسمی و عباس معروفی و دیگران، هر یک به نوعی تحت تأثیر کار و زندگی هدایت واقع شدهاند و دربارهاش سخن گفتهاند.
از دیگر آثار صادق هدایت میتوان به زنده به گور، سه قطره خون، سگ ولگرد، نیرنگستان، سایه روشن و فواید گیاهخواری اشاره کرد.
صادق هدایت در ۱۹ فروردین سال ۱۳۳۰ در پاریس خودکشی کرد و چند روز بعد در قطعهٔ ۸۵ گورستان پر-لاشز به خاک سپرده شد.
درباره زندگی و آثار صادق هدایت بیشتر بخوانید.
جملاتی از کتاب صوتی اسیر فرانسوی
در (بزانسن) بودم. یک روز وارد اطاقم شدم. دیدم پیشخدمت آنجا پیشبند چرک آبیرنگ خودش را بسته و مشغول گردگیری است. مرا که دید رفت کتابی را که به تازگی راجع به جنگ از آلمانی ترجمه شده بود از روی میز برداشت و گفت:
ـ ممکن است این کتاب را به من عاریه بدهید بخوانم؟
با تعجب از او پرسیدم: به چه درد شما میخورد؟ این کتاب رمان نیست.
جواب داد: خودم میدانم، اما آخر من هم در جنگ بودم، اسیر (بشها) شدم.
من چون چیزهای راست و دروغ به بدرفتاری آلمانیها شنیده بودم، کنجکاو شدم، خواستم از او زیر پاکشی بکنم ولی گمان میکردم مثل همه فرانسویها حالا میرود، صد کرور فحش به آلمانیها بدهد. باری از او پرسیدم:
ـ آیا بشها (به زبان تحقیرآمیز فرانسه به جای آلمانیها) با شما خیلی بدرفتاری کردند؟ ممکن است شرح اسارت خودتان را بگویید؟
این پرسش من، درد دل او را باز کرد و برایم این طور حکایت کرد: «من دو سال در آلمان اسیر بودم، خیلی وقت نبود که سرباز شده بودم. نزدیک شهر (نانسی) جنگ درگرفت. عده ما تقریباً سیصد نفر میشد، آلمانیها دور ما را گرفتند، سر هوایی شلیک کردند. ما هم چاره نداشتیم. نمیتوانستیم ایستادگی بکنیم. همهمان تفنگها را انداختیم و دستهایمان را بالا کردیم. چند نفر از آلمانیها جلو آمدند، یکی از آنها به زبان فرانسه گفت: «شما خوشبخت بودید که جنگ برایتان تمام شد، ما هم خیلی دلمان میخواست که به جای شما بوده باشیم.»
زمان
۷ دقیقه
حجم
۶٫۷ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۷ دقیقه
حجم
۶٫۷ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
نظرات کاربران
دوستش نداشتم. پیشخدمتی که یه زمان اسیر آلمانی ها بود ولی زندگی الانش حس اسارت بیشتری داره. مراقب هم باشیم.