دانلود و خرید کتاب صوتی فواید گیاهخواری
معرفی کتاب صوتی فواید گیاهخواری
کتاب صوتی فواید گیاهخواری نوشته صادق هدایت نویسنده مشهور ایرانی است که با صدای آرمان سلطانزاده منتشر شده است. هدایت این کتاب را بعد از گیاهخوار شدنش نوشت و از چندین زاویه به این قضیه نگاه کرده است.
درباره کتاب فواید گیاهخواری
کتاب فواید گیاهخواری نوشتهی صادق هدایت برجستهترین نویسندهی ادبیات معاصر ایران است. او در این کتاب ابعاد علمی و منطقی لزوم گیاهخواری را به ما آموزش میدهد. ما در این کتاب با سبک زندگی و اندیشههای یکی از مهمترین نویسندگان ادبیات ایران آشنا میشویم.
صادق هدایت در دوران نوجوانیاش تصمیم گرفت گیاهخوار شود و در ۲۵ سالگی کتاب فواید گیاهخواری را نوشت. صادق هدایت در این کتاب درمورد اهمیت گیاهخواری و جنبههای مختلف این سبک زندگی با ما صحبت میکند و صنعت گوشت را محکوم میکند. او اعتقاد داشت چیزی که انسانها هر روز مصرف میکنند غذا نیست و فریاد موجودات زندهای است که وحشیانه به قتل رسیدهاند.
صادق هدایت بعد از اینکه رسما اعلام کرد گیاهخوار شده است از خوردن غذاهای گوشتی پرهیز کرد و این سبک غذایی را از چندین زاویه بررسی کرد. این کتاب در سال ۱۳۰۶ منتشر شد. نویسنده در طول کتاب فواید گیاهخواری دیدگاههای علمی، اخلاقی، تاریخی، ادبی و اقتصادی مربوط به گیاهخواری را بررسی میکند. نویسنده معتقد است پرهیز از گوشتخواری یکی از بزرگترین عوامل پرهیزکاری بشر است. صادق هدایت تا پایان عمرش لب به هیچگونه غذایی که با گوشت درست شده باشد نزد، او حتی زمانی که به اشتباه یک پیراشکی گوشت خورد تا مدتها بعد از آن در حال بالا آوردن بود.
چرا باید کتاب صوتی فواید گیاهخواری را بشنویم؟
از انتشار کتاب فواید گیاهخواری حدود ۱۰۰ سال میگذرد اما فکرها و حرفهای صادق هدایت هنوز تازه هستند. او در این کتاب شرح میدهد که انسان موجودی همهچیزخوار نیست و سبک غذایی گیاهخواری را مناسب انسان میداند و معتقد است فقط با پیش گرفتن این سبک انسان میتواند به آرامش برسد.
شنیدن این کتاب صوتی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کتاب صوتی فواید گیاهخواری برای تمام کسانی که به گیاهخواری علاقه دارند و دوست دارند سبک غذایی خود را تغییر دهند مناسب است.
درباره صادق هدایت
صادق هدایت در سال ۱۲۸۱ در تهران متولد شد. او به مدرسه علمیهی تهران رفت و دوران دبیرستان را نیز در دبیرستان دارالفنون گذراند. او با زبان و ادبیات فرانسه آشنا بود و در پی علاقهاش در سال ۱۳۰۵ به فرانسه رفت.
صادق هدایت در سال ۱۳۰۷ اقدام به خودکشی در رودخانه مارن در فرانسه کرد، ولی سرنشینان یک قایق او را نجات دادند. صادق هدایت بعد از چند سال زندگی در پاریس، رشتهی تحصیلیاش را ناتمام گذاشت و به تهران بازگشت. او کتابهای زیادی با مضامین اجتماعی و سیاسی ازجمله «وغوغ ساهاب» را نوشت که به دلیل انتقادهایش، در سال ۱۳۱۴ ممنوعالقلم شد. محدودیتهای ایجادشده او را مجبور کرد تا به هند سفر کند. او در هندوستان زبان پهلوی را آموخت و کارنامه «اردشیر پاپکان» را از پهلوی به فارسی ترجمه کرد.
صادق هدایت در این زمان معروفترین اثرش، بوف کور را که در پاریس نوشته بود، منتشر کرد. بسیاری از محققان رمان بوف کور را مشهورترین و درخشانترین اثر ادبیات داستانی معاصر ایران میدانند.
صادق هدایت بعد از سفرش به هند بهشدت در مضیقه مالی قرار داشت و خرج زندگیاش را شین پرتو تقبل کرده بود. همین فقر و شکست از بیاعتنایی جامعه سبب شد او روی به طنزنویسی بیاورد و همین طنز تلخ، زخمهای سینه وی را بیشتر هویدا میکرد. او در ۱۳۱۶ از هند بازگشت و دوباره در بانک ملی مشغول به کار شد. یک سال بعد از بانک ملی استعفا داد و در وزارت فرهنگ استخدام شد.
صادق هدایت تا سال ۱۳۲۰ که متفقین ایران را اشغال کنند به فعالیتهای ادبیاش ادامه داد و چندین داستان و مقاله انتشار داد. از ۱۳۲۰ تا ۱۳۲۴ و پایان جنگ جهانی دوم انتقادهای اجتماعی صادق هدایت شدت گرفتند. در ۱۳۲۶ به نوشتن «توپ مرواری» پرداخت اما این اثر تا پس از مرگش به چاپ نرسید. معروفترین نام مستعار او که توپ مرواری هم تحت آن منتشر شد، هادی صداقت است.
او در آذر ۱۳۲۹ با گرفتن گواهی پزشکی برای گرفتن ویزا و فروختن کتابهایش به فرانسه رفت. در طول اقامت در فرانسه سفری به هامبورگ داشت و نیز سعی کرد به لندن برود که موفق نشد.
صادق هدایت بعد از مدتی بار دیگر به ایران برگشت و بهعنوان کارمند در بانک ملی مشغول به کار شد. او در تمام این سالها نوشتن را ادامه داد. او در سال ۱۳۲۶ بار دیگر به فرانسه سفر کرد و باقی عمر خود را در آنجا گذراند. او در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۳۳۰ پس از سوزاندن تمام آثارش، در آپارتمان اجارهایاش در پاریس با گاز خودکشی کرد. او نخستین نویسنده و ادیب ایرانی محسوب میشود که خودکشی کرده است.
صادق هدایت داستاننویس فرهیختهی ایران معاصر است که جای تقدیر و ستایش دارد. او کتابهای زیادی از جمله مجموعه داستان سگ ولگرد، نمایشنامهی پروین دختر ساسان، داستان کوتاه مادلن و داستان بلند حاجیآقا را نگاشته است. صادق هدایت علاوه بر نوشتن آثار جاودانهاش برخی از آثار بینالملل مانند مسخ اثر فرانتس كافكا را نیز به فارسی ترجمه کرده است.
قسمتی از متن کتاب فواید گیاهخواری
دلایلی که در تقویت گیاهخوار بودن انسان وجود دارد خیلی روشن و محسوس است که عموماً گمان نمیکنند، اولا اگر نگاهی به طبیعت بیندازیم خواهیم دید این کیمیاگر زبردست، خوراک همهی مخلوق روی زمین را با دانش موشکاف و تناسب علمی مطابق ساختمان بدن هرکدام آماده کرده و به آنان پیشکش میکند. بهطوریکه ما را وادار مینماید در جلو اسرار آن سر تمکین و تعظیم فرود بیاوریم ، همچنین یک گیاه برای مرداب درستشده و دیگری برای بیابان. ساختمان دهن یک جانور برای چریدن و دندان دیگری برای دریدن آفریدهشده و غیره یعنی هرکدام از آنها خوراکی را که فراخور ساختمان و احتیاجات بدنشان بوده در جریان کرورها قرون پذیرفتهاند یک نی را از مرداب برده در بیابان بکارند بهزودی خشک میشود و به یک میمون میوهخوار گوشت بخورانند دیری نمیکشد که موهای حیوان ریخته ناخوش میگردد. همچنین هر تغییر خوراکی همیشه تولید فساد، ناخوشی و مرگ میکند چونکه مخالف با قوانین تغییرناپذیر طبیعت است.
زمان
۲ ساعت و ۴۴ دقیقه
حجم
۱۵۱٫۲ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۲ ساعت و ۴۴ دقیقه
حجم
۱۵۱٫۲ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
نظرات کاربران
هدایت و گیاهخواری صادق هدایت در عنفوان جوانی گیاهخواری را در پیش گرفت و در باب فواید گیاهخواری کتابی را نگاشت. هدایت در این کتاب از دلایل اخلاقی گیاهخواری و فیزیولوژی بدن انسان سخن میگوید و همچنین به بررسی صنعت بیرحمانه
در این که شکم بارگی و شکم پرستی اعمالی زشت و قبیح هستند و سرشت انسان رو آلوده میکنند بحثی نیست، همچنین در این که سهم زیادی از خلق و خوی انسان تحت تاثیر غذای اون هست هم بحثی نیست اما در
عالی✨
اطلاعات کامل وجامعی درمورد بدن ونوع غذا بیان میکند، فوق العاده است مخصوصن باصدای گیرای جناب سلطان زاده، ضرورت خوردن سبزیجات وحبوبات بجای گوشت وموادی که فکرمیکنیم مفیدهستند.
گوینده بسیار توانا.
این کتاب در واقع نوعی جمع آوری سخنان تمام افرادیه که به هر نحوه ای مخالف رژیم غذایی شامل گوشته. ببینید بخش های علمی و پزشکی کتابش الان اعتبار خودشون رو از دست دادن و الان اینکه انسان اولیه از