![تصویر جلد کتاب صوتی ما هماهنگ شده ایم](https://img.taaghche.com/audioCover/222149.jpg?w=200)
دانلود و خرید کتاب صوتی ما هماهنگ شده ایم
معرفی کتاب صوتی ما هماهنگ شده ایم
کتاب صوتی ما هماهنگ شده ایم نوشتهٔ کای اشتریت ماتر و ترجمهٔ مسعود یوسف حصیرچین است. مهدی خلیلی گویندگی این کتاب صوتی را انجام داده و آوانامه آن را منتشر کرده است. نویسنده در این اثر صوتی از زندگی زیر نظر حکومت چین سخن گفته است.
درباره کتاب صوتی ما هماهنگ شده ایم
کتاب صوتی ما هماهنگ شده ایم (We have been harmonized: life in China’s surveillance state) در باب زندگی در چین است. کای اشتریت ماتر در این اثر صوتی بیان کرده است که اتفاقی دارد در چین میافتد که جهان تا به حال شبیهش را ندیده است. کشوری تازه و رژیمی جدید در حال تولد است. ب عقیدهٔ نویسنده در دهههای پیش رو بزرگترین چالش پیش روی اروپا و نیز تمام حکومتهای دموکراتیک نه روسیه، بلکه چین خواهد بود. چین در تلاش است تا درون مرزهایش حکومت نظارهگر بینقصی بسازد و «مهندسان روح» این کشور بار دیگر در تلاش هستند تا «انسانی طراز نوین» بیافرینند که زمانی لنین، استالین و مائو رؤیای آن را در سر داشتند. این چین میخواهد باقی جهان را هم منطبق بر تصویر خودش شکل دهد. حزب کمونیست چین رهبرش، «شی جینپینگ»، را در جایگاهی قرار داده که پس از مائو هیچکس به آن دست نیافته است. شی قدرتمندترین رهبر چند دههٔ اخیر چین است و بر قویترین چین چند قرن گذشته حکومت میکند. او ملتی جاهطلب آماده میشود تا از لحاظ اقتصادی، سیاسی و نظامی از قبل هم قویتر شود.این رژیم، با فناوری اطلاعاتی قرن بیستویکم و امکانات کاملا جدید خود برای کنترل و به بازی گرفتن افراد، ابزار اعمال قدرتی دارد که تا پیش از این در دسترس هیچ حکومت خودکامهای نبوده است. شی جینپینگ و حزبش در رقابتی حسابشده با نظامهای غربی در حال احیای دیکتاتوری برای عصر اطلاعات هستند و این مسئله معانی ضمنی بسیاری برای دموکراسیهای جهان دارد.
شنیدن کتاب صوتی ما هماهنگ شده ایم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب صوتی را به دوستداران علوم سیاسی و علاقهمندان به شناخت سیاستهای کشور چین پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب صوتی ما هماهنگ شده ایم
«مدتی میشد تمام این چیزها را زنده تماشا کرد: فقط آنها به بنتام خیره نمیشدند، او هم در مقابل خیره میشد. وبکم بالای سر اسکلت، تصاویر ستایشگران کنجکاو و مردمی را که با عجله رد میشدند گرفت و آنها را به صورت زنده در توئیتر منتشر کرد. تیم پشت «پروژه سراسربین»، که یکی از کارهایش تحقیق درباره الگوریتمهای نظارتی بود، این پروژه را «نگاه به شمایی که به بنتام نگاه میکنید» نامید. جرمی بنتام بنیانگذار مکتب فایدهگرایی و همچنین یکی از نمادهای پیشگام روشنگری بریتانیایی، مدافع خرد و آزادی و از افراد پیشرو در زمینه دموکراسی جامعه لیبرال بود. او همچنین مبدع زندان سراسربین بود که تا به امروز یکی از روشنگرترین استعارهها برای اشاره به حکومتهای نظارهگر است. این حکومت زمانی به کمال میرسد که بتواند کنار بایستد و ببیند که رعیتهایش خودشان کار نظارت را بر عهده گرفتهاند.
این مقام نامرئی، که گاهی تشویق میکند و گاهی تنبیه، میتواند افراد را له کند، اما با له نکردنشان نشان میدهد که چقدر بخشنده است: هزاران سال است که دین سازمانیافته با استفاده از این مفهوم کارگر افتاده است. شما نمیتوانید او را ببینید، اما او شما را میبیند؛ در هر لحظه، در شب و روز. به این معنی که شاید الآن به شما نگاه نمیکند، اما اهمیتی ندارد. فقط باید بدانید که هر لحظه ممکن است نگاهش را به شما بدوزد و بعد خودتان نظارت بر خودتان را آغاز میکنید. زندان سراسربین بنتام تلاشی معمارانه برای آوردن این نوع از نظارت به جهان روشنگری بود، برای کامل و عقلانی کردنش. خود او فکر میکرد که زندان سراسربین کارآمد و انسانی است و از «مدلی جدید برای به دست گرفتن قدرت ذهن بر ذهن در ابعادی بیسابقه» صحبت کرد. ساختار سراسربینش را تصور میکرد که مدرسه، کارخانه یا بیمارستان بر اساس آن ساخته شود، اما به نظر میرسید که بیش از هر چیز مناسب ساخت زندانی بینقص باشد. بنتام آن را «آسیابی برای سابیدن سرکشان و تبدیلشان به افراد درستکار» نامید.»
زمان
۱۳ ساعت و ۴۷ دقیقه
حجم
۱ گیگابایت, ۴۹۶٫۰ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۱۳ ساعت و ۴۷ دقیقه
حجم
۱ گیگابایت, ۴۹۶٫۰ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد