دانلود کتاب صوتی سفر به سرزمین افسانه ها (مجموعه آثار هانس‌ کریستین اندرسن) با صدای فرزانه فائزی + نمونه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب صوتی سفر به سرزمین افسانه ها (مجموعه آثار هانس‌ کریستین اندرسن)

دانلود و خرید کتاب صوتی سفر به سرزمین افسانه ها (مجموعه آثار هانس‌ کریستین اندرسن)

معرفی کتاب صوتی سفر به سرزمین افسانه ها (مجموعه آثار هانس‌ کریستین اندرسن)

کتاب صوتی سفر به سرزمین افسانه ها (مجموعه آثار هانس‌ کریستین اندرسن) نوشتهٔ هانس کریستین اندرسن و ترجمهٔ فرخ بافنده است. فرزانه فایزی و هوتن شاطری پور و شهره روحی و فرهاد اتقیایی گویندگی این مجموعه داستان کوتاه را انجام داده‌اند و کارگاه فیلم و گرافیگ سپاس آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب صوتی سفر به سرزمین افسانه ها (مجموعه آثار هانس‌ کریستین اندرسن)

کتاب صوتی سفر به سرزمین افسانه ها (مجموعه آثار هانس‌ کریستین اندرسن) برابر با مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه به قلم هانس کریستین اندرسن است: داستان‌هایی مانند «جوجه‌اردک زشت»، «بندانگشتی» و «دخترک کبریت‌فروش».

می‌دانیم که داستان کوتاه به داستان‌هایی گفته می‌شود که کوتاه‌تر از داستان‌های بلند باشند. داستان کوتاه دریچه‌ای است که به روی زندگی شخصیت یا شخصیت‌هایی و برای مدت کوتاهی باز می‌شود و به خواننده امکان می‌دهد که از این دریچه‌ها به اتفاقاتی که در حال وقوع هستند، نگاه کند. شخصیت در داستان کوتاه فقط خود را نشان می‌دهد و کمتر گسترش و تحول می‌یابد. گفته می‌شود که داستان کوتاه باید کوتاه باشد، اما این کوتاهی حد مشخص ندارد. نخستین داستان‌های کوتاه اوایل قرن نوزدهم میلادی خلق شدند، اما پیش از آن نیز ردّپایی از این گونهٔ داستانی در برخی نوشته‌ها وجود داشته است. در اوایل قرن نوزدهم «ادگار آلن پو» در آمریکا و «نیکلای گوگول» در روسیه گونه‌ای از روایت و داستان را بنیاد نهادند که اکنون داستان کوتاه نامیده می‌شود. از عناصر داستان کوتاه می‌توان به موضوع، درون‌مایه، زمینه، طرح، شخصیت، زمان، مکان و زاویه‌دید اشاره کرد. تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در جهان «آنتوان چخوف»، «نیکلای گوگول»، «ارنست همینگوی»، «خورخه لوئیس بورخس» و «جروم دیوید سالینجر» و تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در ایران نیز «غلامحسین ساعدی»، «هوشنگ گلشیری»، «صادق چوبک»، «بهرام صادقی»، «صادق هدایت» و «سیمین دانشور» هستند.

شنیدن کتاب صوتی سفر به سرزمین افسانه ها (مجموعه آثار هانس‌ کریستین اندرسن) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب صوتی را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر دانمارک و قالب داستان کوتاه پیشنهاد می‌کنیم.

درباره هانس کریستین اندرسن

هانس کریستین اندرسن (Hans Christian Andersen) در ۲ آوریل ۱۸۰۵ در دانمارک به دنیا آمد. از کودکی به تئاتر علاقه داشت. در تئاتر رویال کپنهاگ پذیرفته شد، اما پس از گذشت مدتی به بلوغ رسید و صدایش تغییر کرد. از تئاتر خارج شد و شروع به نوشتن کرد. گاهی داستان می‌نوشت و گاه شعر می‌سرود. تحصیلاتش را کامل کرد. دربار پادشاه که از خواندن داستان‌های او لذت برده بود، هزینه‌ای برای او فراهم کرد تا به تحصیلات و سفر بپردازد. به‌لطف این کمک‌هزینه‌ها توانست به کشورهای مختلف سفر کند و با نویسندگان مشهوری مانند چارلز دیکنز، ویکتور هوگو، برادران گریم، والتر اسکات، بالزاک و الکساندر دوما آشنا شود. اولین اثرش برای کودکان را در سال ۱۸۵۳ میلادی منتشر کرد. این اثر نه‌تنها با استقبال روبه‌رو نشد، بلکه بسیاری از منتقدان نیز از او خواستند تا از این شیوهٔ نوشتن دست بردارد. در سال ۱۸۳۹ بود که اولین مجموعهٔ قصه‌های پریان را منتشر کرد. این‌بار هم منتقدان روی خوشی به کتابش نشان ندادند؛ چراکه به‌عقیدهٔ آن‌ها قصه‌هایی با ادبیات تعلیمی و پند و اندرزهای اخلاقی بهتر از قصه‌های پریان بود، اما مخاطبان داستان‌هایش که بچه‌ها بودند، این داستان‌ها را خیلی بیشتر از ادبیات تعلیمی دوست داشتند.

یکی از مهم‌ترین و معتبرترین جوایز ادبیات کودکان و نوجوانان، جایزهٔ هانس کریستین اندرسن است. نام دیگر این جایزه «نوبل کوچک» است. این جایزه یک مدال طلا و یک دیپلم افتخار دارد. دفتر بین‌المللی کتاب برای نسل جوان (IBBY) این جایزه را در سال ۱۹۵۶ بنیان نهاده و هر دو سال یک‌بار آن را به آفرینندگان کتاب‌های برجستهٔ کودکان و نوجوانان، نویسنده و تصویرگر، اهدا می‌کند. «فرشید مثقالی»، تصویرگر ایرانی در سال ۱۹۷۴ میلادی موفق به دریافت این جایزه شد. از میان نویسندگان ایرانی، «هوشنگ مرادی‌کرمانی»، «فرهاد حسن‌زاده»، «احمدرضا احمدی» و «محمدرضا یوسفی» جزو نامزدهای این جایزه بوده‌اند. در یک مصاحبه از اندرسن پرسیدند که چرا داستان زندگی خودش را نمی‌نویسد و او در پاسخ گفته بود که من داستان زندگی خودم را نوشته‌ام. این داستان جوجه اردک زشت نام دارد! هانس کریستین اندرسن در ۴ آگوست ۱۸۷۵ در دانمارک از دنیا رفت. آرامگاه او در گورستانی در کپنهاگ قرار دارد. او قصه‌های بسیاری دارد که به بیش از ۱۵۰ زبان ترجمه شده‌اند. از میان کتاب‌های هانس کریستین اندرسن تعدادی از آن‌ها مشهورتر و محبوب‌تر از بقیه آثارش هستند؛ «پری دریایی»، «بندانگشتی»، «جوجه‌اردک زشت»، «ملکهٔ برفی»، «دختر کبریت‌فروش» و «لباس جدید امپراطور».

نظری برای کتاب ثبت نشده است
مهارت ها و آشنایی با قوانین کسب و کار
سهند علی محمدی
دولت های توسعه خواه
استفان هاگارد
رساله حالات سالکان (دفتر اول)
سیدعباس موسوی مطلق
خرگوش دانشمند و فنجان قجری
فریال اسماعیلی یزدی
آرمانشهر در تاریخ اندیشه غرب
فردریک روویون
معلم الهام بخش
رابرت ا. (باب) سالو
نیکولا تسلا کیست؟
جیم جیلیوتی
مغز کثیف
سعید فتاحی
راهکارهای درمان روانشناختی برای مادران دارای کودکان مبتلا به سرطان
آزاده سیف حسینی
مراقب خوردن خود باشید (فارسی - انگلیسی)
لورا پیروت
نقش ورزش در پیشگیری از بیماری و درد مفاصل
عبدالرضا عسگری
آرامش بهاری و ضیافت الهی در جوار امامزادگان (ع)
علی اصغر سالاری
گنجینه سخن (جلد چهارم)
ذبیح الله صفا
بدیع در تفسیر قرآن کریم
سیده نفیسه الدبونی
مبانی خط‌مشی عمومی
توماس دای
سیاست گذاری و حکمرانی در خاورمیانه
محمود منشی پوری
شناخت نامه داستان نویسی کهگیلویه و بویراحمد
ثریا آقایی برزآباد
فرهنگ توصیفی نقد ادبی
ژاله کهنمویی پور
نظریه امر الهی آدامز
منا موسوی
تذییل کشف الظنون فی اسامی الکتب و الفنون (جلد اول)
محمد بن محمد الخانجی البوسنوی

زمان

۴۳ ساعت و ۴۰ دقیقه

حجم

۲ گیگابایت, ۶۲۲٫۸ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

زمان

۴۳ ساعت و ۴۰ دقیقه

حجم

۲ گیگابایت, ۶۲۲٫۸ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

قیمت:
۱۴۵,۰۰۰
تومان