دانلود و خرید کتاب صوتی گاردن پارتی
معرفی کتاب صوتی گاردن پارتی
کتاب صوتی گاردن پارتی نوشتهٔ کاترین منسفیلد و ترجمهٔ آزاده بوستانی، مجموعهای از داستانهای کوتاه این نویسندهٔ برجسته است. این اثر را نوین کتاب گویا با گویندگی مهتاب احمدی منتشر کرده است. گاردن پارتی شامل داستانهای معروفی است که سبک و نگاه ویژهٔ منسفیلد به زندگی، انسانها و جزئیات روزمره را بهخوبی نمایان میکند. این مجموعه به دلیل عمق روانشناختی و توصیفهای دقیقش در تاریخ ادبیات داستان کوتاه جایگاهی برجسته دارد.
درباره کتاب صوتی گاردن پارتی
کتاب گاردن پارتی یکی از موفقترین آثار کاترین منسفیلد است که در سال ۱۹۲۲ برای نخستین بار منتشر شد و مورد استقبال خوانندگان و منتقدان قرار گرفت. این مجموعه شامل داستانهایی است که به بررسی لحظات و احساسات ساده و درعینحال پرمعنا در زندگی انسانها میپردازد. منسفیلد، با حساسیت بینظیر خود، رویدادهای کوچک و بهظاهر بیاهمیت زندگی را به تجربههای عمیق و تأثیرگذار تبدیل میکند.
سبک نویسندگی منسفیلد در این مجموعه، بیانی ساده و ظریف دارد، اما در همین سادگی، دقت و عمقی نهفته است که خواننده را به دنیای درونی شخصیتها نزدیک میکند. داستانها گاهی بدون آغاز یا پایان مشخص روایت میشوند، اما توانایی منسفیلد در ایجاد حس و حال خاص هر داستان باعث میشود که هرکدام بهتنهایی یک اثر ادبی کامل باشد.
از معروفترین داستانهای این مجموعه میتوان به داستان «گاردن پارتی» اشاره کرد که به ماجرای یک جشن خانوادگی و تضادهای طبقاتی و احساسی در پشت پردهٔ این جشن میپردازد. داستانهای دیگر این مجموعه، مانند «پرلود»، «دوشیزه بریل»، و «خستگی روزابل»، هرکدام با سبک و حالوهوای خاص خود، گوشهای از زندگی و جامعهٔ آن زمان را بازتاب میدهند.
فهرست کتاب گاردن پارتی:
پیشگفتار مترجم
خستگی رُزابِل
بارون
فرا فیشر
دختر کوچولو
میلی
روز آقای رِجینالد پیکاک
برگی از آلبوم
پرلود
دوشیزه بریل
دخترهای سرهنگ مرحوم
خانهٔ عوضی
زندگی ننهپارکر
سفر دریایی
گاردن پارتی
قناری
یادداشتها
این کتاب علاوه بر لذت ادبی، فرصتی برای آشنایی با یکی از مهمترین نویسندگان زن قرن بیستم و نگرش متفاوت او به هنر داستاننویسی است.
کتاب صوتی گاردن پارتی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به علاقهمندان به داستانهای کوتاه، دوستداران ادبیات کلاسیک و کسانی که به تحلیل شخصیت و موقعیتهای روانشناسانه علاقهمندند، پیشنهاد میشود. همچنین، برای دانشجویان ادبیات و نویسندگانی که میخواهند سبک خاص و تأثیرگذار در داستاننویسی را بیاموزند، اثری ارزشمند است.
درباره کاترین منسفیلد
کاترین منسفیلد در ۱۴ اکتبر ۱۸۸۸ در شهر ولینگتن، پایتخت نیوزیلند، به دنیا آمد. او سومین دختر پدر و مادری بود که سخت به دنبال داشتن فرزند پسر بودند. اسمش را کاتلین گذاشتند. اسم دومش منسفیلد بود، نام دوشیزگی مادربزرگش. اجدادش عمدتآ بریتانیایی بودند، ولی اصل ونسب پدرش، هرولد بیچِم، به اوگِنوهای (پروتستانهای) فرانسوی میرسید. پدر و مادرش متولد استرالیا بودند و در کودکی به نیوزیلند مهاجرت کرده بودند. پدرش مردی سختکوش بود و زمانی که دخترش کاتلین (کاترین) به دنیا آمد، موفق و ثروتمند شده بود. بعدها رئیس هیئتمدیرهٔ بانک نیوزیلند شد و در سال ۱۹۲۳، به پاس خدمات شایان توجهش به مهاجرنشین نیوزیلند، لقب «سِر» گرفت. مادرش، آنی بِرنِل دایر، زنی زیبا و خوشپوش بود، اما نه بنیهٔ جسمی شوهرش را داشت و نه شوروشوق او را در زندگی. وقتی برادر کاترین، لِزلی، به دنیا آمد، خانوادهٔ بیچم عملا به دو بخش تقسیم شد. دو خواهر بزرگتر، وِرا و شارلوت، گروه فرزندان ارشد را تشکیل دادند. خواهر کوچکتر، گوِندالین، در سه ماهگی از دنیا رفت و جین، که چهار سال کوچکتر از کاترین بود، به همراه لزلی «کوچولوهای» خانواده بودند. کاترین در میانهٔ این دو گروه تک افتاده بود و دمدمیمزاج و زودرنج بود.
تحصیلات رسمی کاترین منسفیلد در ۱۸۹۵ آغاز شد. علاقهاش به نویسندگی خیلی زود آشکار شد و در ۱۸۹۷ به خاطر قطعهای به نام «سفر در دریا» برندهٔ انشای انگلیسی مدرسه شد. از آن پس، احساساتش را در دفترهای خاطراتش ثبت کرد و تا پایان عمر به این کار ادامه داد.
در ۲۹ ژانویهٔ ۱۹۰۳، خانوادهٔ بیچِم راهی انگلستان شدند. کاترین و دو خواهر بزرگترش سه سال در لندن ماندند و در مدرسهٔ دخترانهٔ کوئینزکالج به تحصیل ادامه دادند. کاترین قصد داشت در رشتهٔ موسیقی تحصیل کند و میخواست نوازندهٔ ویولنسل شود. در زمان تحصیل، اسکار وایلد جایگاه ویژهای برای او پیدا کرد. در همین مدرسه با دختر تنهایی به نام آیدا کانستِنس بِیکر ــ که او را با نام لِزلی مور یا ال. ام. هم میخواند ــ آشنا شد. آیدا بِیکر دختر یک پزشک ارتش بریتانیا در افریقای جنوبی بود و تا پایان عمرِ کاترین دوست و یار وفادار او باقی ماند. دخترهای خانوادهٔ بیچِم در ۱۹۰۶ به نیوزیلند بازگشتند، اما کاترین دیگر علاقهای به زندگی در آنجا نداشت. پس از سه سال زندگی در محیط پرهیاهو و پرهیجان لندن، تحمل محیط بستهٔ ولینگتن سخت و خفقانآور بود. مادربزرگ محبوبش هم در همین سال از دنیا رفت. در این زمان بود که او از نوازندگی چشم پوشید و تصمیم گرفت نویسنده شود و در انواع ادبی گوناگون طبعآزمایی کرد. در اکتبر ۱۹۰۷، سه قطعهٔ توصیفی از او به نام «شرح مختصر» در مجلهٔ نِیتیو کامپَنین در ملبرن استرالیا منتشر شد که اولین اثر منتشرشدهٔ او در بزرگسالی است. او برای نخستین بار نام خود را به صورت «کی. منسفیلد» ثبت کرد. کاترین منسفیلد در ششم ژوئیهٔ ۱۹۰۸، در نوزده سالگی، برای دومین بار راهی انگلستان شد و تا پایان عمر دیگر به نیوزیلند بازنگشت. در ماههای اول اقامت در لندن، افسرده و تنها بود و وضع مالی خوبی نداشت. «خستگی رُزابِل»، اولین داستان مجموعهٔ حاضر، محصول این دوران است.
یکی از پرکارترین دوران زندگی منسفیلد از سپتامبر ۱۹۲۱ آغاز شد و تا ژانویهٔ ۱۹۲۲ ادامه داشت. در این دوران، او هشت داستان نوشت که چهارتایشان ناتمام ماندند. منسفیلد پرطرفدارترین و پرخوانندهترین داستانش را، که مجموعهٔ حاضر هم نام خود را از آن گرفته، در این دوران نوشت ــ «گاردن پارتی». این مجموعه در فوریهٔ ۱۹۲۲ انتشار یافت و بلافاصله با موفقیت مواجه شد و در ماههای مارس، آوریل و مه تجدیدچاپ و در مجلات و روزنامههای مهم بریتانیا معرفی شد. گاردن پارتی برای نخستین بار در مه ۱۹۲۲ در امریکا انتشار یافت و تا پایان مه ۱۹۲۳ هفت بار تجدیدچاپ شد. از همهطرف پیام تبریک به کاترین میرسید، اما او دیگر التفاتی به موفقیت ادبی نداشت و تنها دلمشغولیاش بیماری سل و ضعف بدنیاش بود. در ژوئیه، آخرین داستانش «قناری» را نوشت که آخرین داستان مجموعهٔ حاضر نیز هست.
کاترین منسفیلد در نهم ژانویهٔ ۱۹۲۳ بر اثر خونریزی ریه درگذشت. او در هنگام مرگ سی و چهار سال داشت. سه روز بعد، جمعه دوازدهم ژانویه، مراسم تشییع در کلیسای پروتستان فونتنبلو برگزار شد.
زمان
۴۹ دقیقه
حجم
۴۵٫۷ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۴۹ دقیقه
حجم
۴۵٫۷ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
نظرات کاربران
این کتاب با صدای خانم مهتاب احمدی جذابیت ویژه ای پیدا کرده و بشخصه از تکنیک و گرمی صدای خانم مهتاب احمدی شگفت زده شدم ، پیشنهاد میکنم حتما این کتاب رو گوش بدید