دانلود و خرید کتاب صوتی اولین مجلس رقص
معرفی کتاب صوتی اولین مجلس رقص
کتاب صوتی اولین مجلس رقص نوشتهٔ کاترین منسفیلد و ترجمهٔ حسین مسعودی آشتیانی است. فیروزه لطفی گویندگی این داستان کوتاه صوتی را انجام داده و نوین کتاب گویا آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب صوتی اولین مجلس رقص
کاترین منسفیلد در کتاب صوتی اولین مجلس رقص در قالب یک داستان کوتاه، ماجراهای یک مجلس رقص را روایت کرده است. نام شخصیت اصلی این داستان «لیلا» است که قرار است برای نخستین بار با مردانی در رقص همراه شود که شخصیتهای متفاوتی دارند. نویسنده در این اثر با تکیه بر ویژگیهای رقص هر شخصیت، پیچیدگیهای آن فرد را نشان داده است و ویژگیهای یک جامعهٔ مردسالار را نمایان کرده است.
فیروزه لطفی گویندگی این داستان کوتاه صوتی بر عهده داشته است. حسین مسعودی آشتیانی انتخاب موسیقی، میکس و مسترینگ را عهدهدار و ناظر ضبط بوده است. صدابرداری این کتاب صوتی را نیز مهدیه زکایی انجام داده است.
میدانیم که داستان کوتاه به داستانهایی گفته میشود که کوتاهتر از داستانهای بلند باشند. داستان کوتاه دریچهای است که به روی زندگی شخصیت یا شخصیتهایی و برای مدت کوتاهی باز میشود و به خواننده امکان میدهد که از این دریچهها به اتفاقاتی که در حال وقوع هستند، نگاه کند. شخصیت در داستان کوتاه فقط خود را نشان میدهد و کمتر گسترش و تحول مییابد. گفته میشود که داستان کوتاه باید کوتاه باشد، اما این کوتاهی حد مشخص ندارد. نخستین داستانهای کوتاه اوایل قرن نوزدهم میلادی خلق شدند، اما پیش از آن نیز ردّپایی از این گونهٔ داستانی در برخی نوشتهها وجود داشته است. در اوایل قرن نوزدهم «ادگار آلن پو» در آمریکا و «نیکلای گوگول» در روسیه گونهای از روایت و داستان را بنیاد نهادند که اکنون داستان کوتاه نامیده میشود. از عناصر داستان کوتاه میتوان به موضوع، درونمایه، زمینه، طرح، شخصیت، زمان، مکان و زاویهدید اشاره کرد. تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در جهان «آنتوان چخوف»، «نیکلای گوگول»، «ارنست همینگوی»، «خورخه لوئیس بورخس» و «جروم دیوید سالینجر» و تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در ایران نیز «غلامحسین ساعدی»، «هوشنگ گلشیری»، «صادق چوبک»، «بهرام صادقی»، «صادق هدایت» و «سیمین دانشور» هستند.
شنیدن کتاب صوتی اولین مجلس رقص را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب صوتی را به دوستداران داستانهای خارجی و علاقهمندان به داستانهای کوتاه پیشنهاد میکنیم.
درباره کاترین منسفیلد
کاترین منسفیلد (Kathleen Mansfield Murry) نویسندهٔ داستان کوتاه، نوگرا و اهل نیوزیلند بود. او همانند بسیاری دیگر از نویسندگان بزرگ داستان کوتاه (چخوف، گی دو موپاسان و پو) در جوانی از دنیا رفت. او پس از یک دوره زندگی فوقالعاده نامتعارف در سال ۱۹۲۳ از بیماری سل درگذشت. آوازهٔ نویسندگی او در گرو ۴۲ داستان کوتاه، یک مجموعه نقد، یک دسته نامهٔ افشاگر و سفرنامهای زیباست. شماری از بهترین داستانهای این نویسنده در نیوزیلند رخ میدهند. دوستان او کولیها و هنرمندان بودند. او و «ویرجینیا وولف» دوستان خوبی نبودند (وولف پس از خواندن یکی از داستانهای منسفیلد گفت که کار او تمام است!). بهترین رابطهٔ او در بزرگسالی با «جان میدلتون بری» بود که در سال ۱۹۱۸ با او پیمان زناشویی بست. پس از مرگ او مری نامهها و یادداشتهایش را تدوین کرد و در ترویج اسطورهٔ کاترین منسفیلد بهعنوان هنرمند محکوم به فنایی که همیشه کامل زندگی کرد، بسیار کوشید. داستان «دوشیزه بریل» یکی از آثار این نویسنده است.
بخشی از کتاب اولین مجلس رقص
«مرد خیلی خوب هدایتش میکرد. لیلا به این نتیجه رسید که همین تفاوت اساسی میان رقص با دخترها و مردهاست. دخترها مدام بهم میخوردند و پای همدیگر را لگد میکردند. دختری که جای مرد بود همیشه به تو میچسبید.
آزالیاها دیگر از هم جدا نبودند. پرچمهای سفید و صورتیشان کنار هم در حرکت بودند.
مرد با صدایی که خسته به نظر می رسید گفت: «هفتهی پیش در بلز بودید؟» لیلا نمیدانست درخواست استراحت کند یا نه.
سرانجام گفت: «نه این اولین رقص منه.»
مرد خندهی کوتاهی کرد و معترضانه گفت: «جدی؟ که اینطور.»
لیلا با هیجان گفت: «بله اولین جاییه که دارم میرقصم.» چقدر راحت شد که بالاخره این را به کسی گفت. «میدونید... تمام عمرم را در روستا زندگی کردهام.» »
زمان
۲۳ دقیقه
حجم
۲۱٫۹ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۲۳ دقیقه
حجم
۲۱٫۹ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
نظرات کاربران
رقصی چنین میانه میدانم آرزوست