دانلود و خرید کتاب صوتی همسایه ها
معرفی کتاب صوتی همسایه ها
کتاب صوتی همسایهها یکی از داستانهای کوتاه و مشهور ریموند کارور، نویسندهٔ برجستهٔ آمریکایی است. این اثر را ثریا همتی به فارسی برگردانده است. نوین کتاب گویا این کتاب صوتی را با گویندگی عاطفه شکوری و محمدرضا محمدخانی و نگین مومنی منتشر کرده است. داستان همسایهها اولین بار در یک مجموعه داستان در سال ۱۹۷۶ منتشر شد. این کتاب از مجموعه آواهای سوپرانو نشر نوین کتاب گویا است.
درباره کتاب صوتی همسایهها
ریموند کارور در این داستان با بهرهگیری از سبک مینیمالیستی خود، به شیوهای ظریف و تاثیرگذار به روایت زندگی عادی و خستهکننده شخصیتهایش میپردازد و در عین حال لایههایی از احساسات پنهان و نیازهای سرکوبشدهٔ آنها را به نمایش میگذارد.
داستان دربارهٔ یک زوج به نامهای بیل و آرلین میلر است که زندگی روزمره و تا حد زیادی یکنواختی دارند. بیل در یک دفتر مشغول به کار است و آرلین هم در خانه مشغول کارهای خانگی است. آنها یک زوج میانسال معمولی هستند که همسایگانشان، زوجی دیگر به نامهای جیم و هریت استون، ظاهراً زندگیای پرهیجانتر و جذابتر از آنها دارند. وقتی جیم و هریت به سفر میروند، از بیل و آرلین میخواهند که از آپارتمانشان مراقبت کنند. در طی این چند روز، بیل و آرلین با واردشدن به خانهٔ همسایهٔ خود، شروع به بررسی وسایل شخصی آنها میکنند و بهنوعی خود را در زندگی دیگران غرق میکنند.
این تجربه برای آنها نوعی فرار از زندگی خستهکنندهشان و راهی برای ورود به زندگیای است که به نظرشان از زندگی خودشان جذابتر است. در طول داستان، کارور بهخوبی نشان میدهد که این کنجکاویها و مداخلات میتوانند به بروز احساسات پیچیده و ناخوشایندی منجر شوند. بیل و آرلین هرچه بیشتر در زندگی همسایگانشان جستوجو میکنند، بیشتر به نارضایتیهای درونی خود پی میبرند.
کارور با استفاده از زبان ساده و توصیفهای کمینهگرا، به خوبی احساسات عمیق شخصیتهای خود را بدون افراط و اغراق به تصویر میکشد. این داستان به مسائل هویتی، نیازهای انسانی و نارضایتیهای زیر سطح زندگی روزمره میپردازد. هرچند در ظاهر، داستان همسایهها به یک موضوع ساده میپردازد، اما عمق روانشناختی شخصیتها و تضادهای درونیشان باعث میشود که این اثر تأثیرگذار و تفکربرانگیز باشد.
کتاب صوتی همسایهها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این داستان به دوستداران ادبیات مینیمالیستی و داستانهای کوتاهی که به بررسی احساسات انسانی و پیچیدگیهای روابط شخصی میپردازند، پیشنهاد میشود. همچنین برای افرادی که به کشف لایههای پنهان زندگی روزمره و عواطف سرکوبشده علاقهمند هستند، مناسب است.
درباره ریموند کارور
ریموند کارور (۱۹۳۸-۱۹۸۸) یکی از مهمترین نویسندگان داستان کوتاه در قرن بیستم است. او را پیشگام سبک مینیمالیسم در ادبیات آمریکا میدانند و آثارش با نثری ساده و موجز به بررسی زندگی روزمره و مشکلات مردم عادی میپردازد. بسیاری از منتقدان ریموند کارور را مایهٔ حیات مجدد داستان کوتاه در چند دههٔ اخیر دانستهاند. کارور تأثیر زیادی بر نویسندگان نسلهای بعدی گذاشت و به دلیل تواناییاش در خلق داستانهای کوتاه و پرمعنا در قالبهای محدود و فشرده، مورد تحسین قرار گرفت. مجموعه داستان کلیسای جامع به قلم او نامزد جایزهٔ ادبی پولیتزر و جایزهٔ حلقهٔ ادبی منتقدان ملی کتاب آمریکا شد. داستان «کارم داشتی زنگ بزن» نخستینبار در مجلهٔ گرانتا و سپس در مجموعهٔ بهترین داستانهای کوتاه آمریکایی سال ۲۰۰۰ انتشار یافته است.
زمان
۱۵ دقیقه
حجم
۱۵٫۱ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۱۵ دقیقه
حجم
۱۵٫۱ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
نظرات کاربران
داستان تامل برانگیزی بود . روایت روان اجرا شده بود و شنونده را با خود کاملا همراه میکرد . در کل اجرای گروهی خوبی بود .
داستان خیلی خوبی بود زندگی ها رو طوری زیر ذره بین برده بود که شاید این روزا بیشتر باهاش درگیری خیلی هم خوب اجرا شده بود👌🏻
داستان بسیار جالب بود، هویت افراد با قرار گرفتن در شرایط مختلف ممکنه دچار تغییرات عجیبی بشه. روایت داستان خوب بود. دیالوگ ها حس رو به خوبی منتقل میکردن و در کل، همراه میکنه شنونده رو 🤌
با سلام و سپاس بسیار عالی بود خانم شکوری فوق العاده متن را توصیف میکردند به صورتی که توانستم خودم را در آن منزل ببینم عالی بود حتمن کتاب را میگیرم تا ببینم بقیه و قبل از داستان چه بوده
جالب