دانلود و خرید کتاب صوتی چگونه کلمات مناسب را پیدا کنیم
معرفی کتاب صوتی چگونه کلمات مناسب را پیدا کنیم
کتاب صوتی چگونه کلمات مناسب را کشف پیدا کنیم نوشتهٔ آلن دوباتن و ترجمهٔ فریدالدین سلیمانی و با صدای هما ساریان است و انتشارات کتابسرای نیک آن را منتشر کرده است. این کتاب صوتی راهنمایی برای انتقال دشوارترین پیامها در زندگی است.
درباره کتاب صوتی چگونه کلمات مناسب را پیدا کنیم
زندگی همواره ما را بر سر دوراهی قرار میدهد: از یک طرف میخواهیم دیگران بدانند که چه احساسی داریم و از طرف دیگر میخواهیم کسی از دستمان ناراحت نشود. در بسیاری از اوقات این دو راه دقیقاً در تضاد با یکدیگر قرار دارند. اگر خشم، ناکامی، نفرت یا عشق خود را از صمیم قلب ابراز کنیم، احتمالاً رابطهای دوستانه را نابود خواهیم کرد و از جامعه طرد خواهیم شد، اما اگر حرفی هم نزنیم، از حس خفگی و دورویی رنج خواهیم برد. از آنجایی که اغلب نمیدانیم کدام راه را انتخاب کنیم، از مسیر اصلی منحرف میشویم. برای مدتها سکوت میکنیم و بعد دیگر نمیتوانیم تحمل کنیم، خسته و سرگردان میشویم و درنهایت احساساتمان فوران میکند. در لحظهای تمام احساساتی را ابراز میکنیم که میتوانستیم مؤدبانه بیان کنیم، اما ماهها بود از ترس، سرکوب کرده بودیم. با شنیدن کتاب صوتی چگونه کلمات مناسب را پیدا کنیم نوشتۀ آلن دوباتن درمییابید که چگونه به هدفی محدودتر اما ارزشمندتر توجه کنید. اگر میخواهید بدانیدچگونه در آنِ واحد هم مهربان و هم صادق باشید، این کتاب صوتی برای شماست.
شنیدن کتاب صوتی چگونه کلمات مناسب را کشف پیدا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب صوتی را به دوستداران آثار آلن دوباتن و همچنین کسانی که میخواهند حرف دل خود را با احترام بزنند، اما نمیتوانند، پیشنهاد میکنیم.
درباره آلن دوباتن
آلن دوباتن نویسنده، فیلسوف و مجری تلویزیونی است که دغدغهاش نوشتن دربارهٔ زندگی روزمره بهشیوهای فلسفی است. او در تمام نوشتههایش میکوشد فلسفه را وارد زندگی عادی انسان کند. آلن دوباتن در سال ۱۹۶۹ در شهر زوریخ سوئیس به دنیا آمده است. او مشغول مدیریت در مؤسسهٔ خود به نام «مدرسهٔ زندگی» بوده است. این نویسنده بهعنوان نویسندهٔ فلسفهٔ روزانه شناخته میشود. او دربارهٔ موضوعاتی مینویسد که هرروزه همهٔ انسانها با آنها دستوپنجه نرم میکنند؛ موضوعاتی مانند عشق، سفر، هنر، معماری و ادبیات. کتابهای آلن دوباتن به بیش از ۳۰ زبان دنیا از جمله پارسی ترجمه شدهاند. دوباتن دورهٔ دکتری فلسفه را در دانشگاه هاروارد آغاز کرد، ولی برای نوشتن کتابهای فلسفی به زبان ساده، آن را نیمهکاره رها کرد. کتابهای «تسلیبخشیهای فلسفه» و «هنر سیر و سفر» از کتابهای این نویسنده هستند. اولین کتاب آلن دوباتن به نام «جستارهایی در باب عشق» در سال ۱۹۹۳ زمانی که او ۲۴ سال داشت، منتشر شد. کتابی که بسیار زود در فهرست کتابهای پرفروش قرار گرفت و بیش از ۲ میلیون نسخه از آن به فروش رفت.
موضوعاتی که در «مدرسهٔ زندگی» تدریس میشوند متنوعند، اما همهٔ این آموزشها در راستای افزایش خودشناسی هستند؛ زیرا گردانندگان این مدرسه معتقدند تنها با خودشناسی است که میتوانیم زندگی برتر و رضایتبخشتری داشته باشیم. مجموعهٔ آموزشهای این مدرسه در شش دستهٔ کلی تقسیمبندی میشود؛ خودشناسی، ارتباطات (Relationships)، کار، آرامش، رفتارهای اجتماعی و فرهنگ و فراغت. نویسندگان و فیلسوفان باتجربهای در این مؤسسه کار میکنند. باتوجهبه تفاوتِ روشهای یادگیری، مدرسهٔ زندگی آلن دوباتن، آموزهها یا محصولاتش را به روشهای مختلفی مانند کتاب، کارگاه، ویدئو، جلسه روانکاوی و... ارائه میکند. آلن دوباتن کتابهای بسیاری منتشر کرده است. از میان این آثار کتابهای «جستارهایی در باب عشق»، «معماری خوشبختی»، «شغل موردعلاقه»، «خودشناسی»، «تسلیبخشیهای فلسفه»، «هنر سیر و سفر»، «اضطراب منزلت»، «دین برای خداناباوران»، «سیر عشق»، «آرامش»، «هنر همچون درمان» و تعدادی از کتابهای مدرسهٔ زندگی به فارسی ترجمه شدهاند و همهٔ آنها در فهرست پرفروشترین کتابهای بازار قرار گرفتهاند.
بخشی از کتاب صوتی چگونه کلمات مناسب را پیدا کنیم
«یکی از مهمترین مشکلات شغلی ما این است که در هنر بسیار ضروریِ خوب شکست خوردن بیتجربهایم یا راهکار درستی برای آن سراغ نداریم. از آنجا که تمام تلاشمان معطوف این موضوع است که کاملاً حرفهای و بینقص عمل کنیم و از آنجا که تحت هدایت این اندیشهی اساسی و آزاردهندهایم که هرگز نباید شکست بخوریم، توان و بینش کافی برای واکنش خلاقانه به لغزشهای ناگزیر را از دست میدهیم. ما حقیقتی اساسی را از یاد میبریم. سرِ کار مسئله این نیست که شکست میخوریم یا نه. بسیار سادهتر از این حرفها مسئله این است که خوب شکست میخوریم یا نه. شکستهای بدمان تابع الگوی آشنا هستند. مدام انکار میکنیم که چیزی درست پیش نرفته است یا شاید درست پیش نرود. وقتی کوس رسوایی به صدا درآمد، انکار میکنیم مشکلی اساسی وجود دارد. آنکه بازخواستمان میکند را سرزنش میکنیم و میگوییم طرف غیرمنصفانه، بدجنس یا بهانهجوست یا برعکس کوتاه میآییم و به عذرخواهی نمایشی روی میآوریم. التماس میکنیم، در اظهار پشیمانی زیادهروی میکنیم و کار را به جایی میرسانیم که همکارانمان آرزو کنند کاش اصلاً موضوع را پیش نمیکشیدند.»
زمان
۲ ساعت
حجم
۱۱۱٫۲ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۲ ساعت
حجم
۱۱۱٫۲ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد