معرفی کتاب مکتوب
مکتوب اثری از پائولو کوئیلو، نویسنده توانا و مشهور برزیلی است که او را به دلیل آثار پر رمز و رازش و به خصوص کتاب کیمیاگر میشناسند.
مکتوب شامل نوشتههای کوتاه، و نگرش ها و برداشتهای کوئيلو از جهان هستی و زندگی است که پائولو آنها را از فرهنگها و ملل مختلف الهام گرفته است. این نوشتهها را کوئيلو در روزنامه فولیا منتشر میکرده است. کوئيلو در پاسخ به آنهایی که مکتوب را یک پندنامهخواندهاند میگوید: «این کتاب پندنامه نیست بلکه تبادل تجربه است؛ سرانجام، کتابهایی که من آنها را خوانده و یا داستانهایی که در هر حال متعلق به میراث روحانی نسل بشر هستند و مورد استفاده من قرار گرفته اند.»
کوئيلو درباره محتوای کتاب هم گفته است که قسمت اعظم آن را مدیون همزیستی یازده ساله با استادش و بهرهگیری از آموزههای او است.
خواندن کتاب مکتوب را به چه کسانی یپنسهاد میکنیم
اگر مایلید با افکار و برداشتهای کوئيلو از دیا و زندگی بیشتر آشنا شوید و این نویسنده را بهتر بشناسید، مکتوب را بخوانید.
درباره پائولو کوئيلو
پائولو کوئیلو در سال ۱۹۴۷ در برزیل به دنیا آمد و به یکی از پرخوانندهترین نویسندگان معاصر جهان تبدیل شد. او با داستانهایی که ترکیبی از واقعیت، نماد و روانشناسی هستند توانسته به شهرتی جهانی دست یابد. نگاهش به عشق و ایمان در بیشتر کتابها دیده میشود.
شناختهشدهترین کتاب او، کتاب کیمیاگر پائولو کوئیلو است؛ اثری که میلیونها نسخه فروش داشت و هنوز هم الهامبخش نسلهای مختلف است. در کنار این شاهکار، رمانهایی مثل «برنده تنهاست» و «بریدا» نیز از کارهای پرطرفدار او بهشمار میروند.
بخشی از کتاب مکتوب
شبی پیری با مریدانش خلوتی داشت. مراد از مریدان خواست که آتشی بیفروزند تا بتوانند بر گرد آن بنشینند و قدری سخن بگویند.
مراد گفت: «طریقت معنوی همچون آتشی است که در برابر ما میسوزد. کسی که میخواهد آتشی بیفروزد باید ابتدا دود نامطبوعی که تنفس را بر او دشوار میسازد و اشک به چشمانش میآورد، تحمل کند. بدینگونه است که ایمانش باز سر برمیآورد. اما وقتی آتش شعلهور شد، دود ناپدید میشود و شعله و گرما و نور مطبوعی ایجاد میکند.»
یکی از مریدان پرسید: «اگر شخص دیگری آتش را برایمان بیفروزد چطور؟ یا کمکمان کند که از دود اجتناب کنیم؟»
مراد گفت: «کسی که چنین کند، مرشدی واقعی نیست. مرشد واقعی باید بتواند آتش را به هر جایی که بخواهد ببرد یا هر وقت که خواست آن را خاموش کند. و از آنجا که به هیچکس آتش افروختن نیاموخته است، ممکن است همه را در تاریکی رها کند.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مکتوب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | مکتوب |
| موضوع: | داستان خارجی |