دانلود و خرید کتاب نوری بر تاریکی های زندگی جیمز آلن ترجمه احمد تازه کار
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب نوری بر تاریکی های زندگی

کتاب نوری بر تاریکی های زندگی

معرفی کتاب نوری بر تاریکی های زندگی

کتاب نوری بر تاریکی‌های زندگی نوشته‌ جیمز آلن است این کتاب توسط احمد تازه کار به فارسی برگردانده شده است.

جیمز آلن متولد ۱۸۶۴ و درگذشته ۱۹۱۲ چهرهٔ ادبی سرشناس و بسیار الهام‌بخشی برای مردم جهان بوده است. جیمز در انگلستان به دنیا آمد و سپس برای کار به آمریکا مهاجرت کرد. زندگی خانوادگی بسیار سختی داشت و در سال‌های ابتدایی زندگی‌اش مدام با شکست روبرو می‌شد. دوران کارهای ادبی جیمز آلن کوتاه بود و تنها ۹ سال تا زمان مرگش در سال ۱۹۱۲به طول انجامید، اما به شکل خارق‌العاده‌ای پربار بود. در این مدت ۱۹ اثر ماندگار از خود بجای گذاشت که همگی سرشار از ایده‌هایی نوین برای نسل‌های آینده بود. جیمز آلن با انتشار دورهٔ «انسان اندیشه است» در بین مردم محبوبیت زیادی کسب کرد، این دوره به مدت ۵۵ دقیقه توسط معاون جیمز آلن ضبط شد و به صورت صوتی انتشار پیدا کرد. به جرئت می‌توان گفت هنوز هم این دوره یکی از برترین دوره‌ها در زمینهٔ قانون جذب است. گفته شده که مردم به دوره‌های جیمز آلن، لقب شاهکار قرن را داده‌اند.

او در این کتاب به ما می‌گوید که چگونه از نور خرد برای رهایی از سردرگمی‌های زندگی استفاده کنیم؛ او به ما القا می‌کند که چگونه فکر منجر به عمل می‌شود و نشان می‌دهد که چگونه رؤیاهایمان را به واقعیت تبدیل کنیم و این جملۀ جاودانۀ او که «انسان چیزی به جز اندیشه نیست». جیمز آلن را پدر کتاب‌های «خودیاری» می‌دانند.

معرفی کتاب از زبان خود جیمز آلن

« وقتی فردی وارد اتاق تاریکی می‌شود از حرکاتش خاطرجمع نیست، نمی‌تواند اشیاء اطرافش را ببیند و به‌درستی نمی‌داند اشیاء کجا قرار دارند و مستعد این است که در برخورد ناگهانی با آن‌ها آسیب ببیند. اما اگر نوری را به کار گیرد، فوراً تمام سردرگمی‌ها کنار خواهد رفت. تمام وسایل، دیده می‌شود و هیچ‌گونه خطری برای آسیب‌دیدن وجود نخواهد داشت. برای بسیاری از افراد، زندگی مانند این اتاق تاریک است و آسیب‌های مداوم،‌ ناامیدی‌هایشان، سردرگمی‌هایشان،‌ غم‌ها و دردهایشان به دلیل برخورد ناگهانی با اصولی است که آن‌ها را نمی‌بینند و لذا برای مواجهه با آن‌ها آماده نیستند؛ اما وقتی نور خرد بر درک تاریک ایشان می‌تابد،‌ سردرگمی رخت بربسته، دشواری‌ها رفع شده، همه‌چیز در جا و تناسب درست خودش دیده می‌شود و پس از این او، هوشیار و ایمن به یارای نور هویدای درکِ خردمندانه، گام برخواهد داشت.»

خواندن کتاب نوری بر تاریکی های زندگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

 علاقه‌مندان به کتاب‌های انگیزشی مخاطبان این کتاب‌اند.

بخشی از کتاب نوری بر تاریکی های زندگی

در لحظه است و یک سردرگمی و بیچارگی عمده وجود دارد. افراد دانا زندگی خودبینانه را به کابوس‌دیدن تشبیه کرده‌اند. شباهت نزدیکی بین زندگی خودخواهانه و بین حالت آن خواب مغشوش و آشفته که کابوس نامیده می‌شود وجود دارد.

در زندگی خودخواهانه احساس تناسب تا حد زیادی از دست می‌رود، چیزها فقط زمانی دیده می‌شوند که بر اهداف خودخواهانهٔ خود فرد مؤثر باشند و هیجانات پُرتب‌وتاب و دردسرها و فجایع طاقت‌فرسا در آن وجود دارند.

در کابوس هم ارادهٔ مختار و هوش درک‌کننده به خواب رفته‌اند؛ و در زندگی خودخواهانه هم سرشت نیک‌سیرت‌تر و ادراک معنوی در غفلتی عمیق فرورفته‌اند. چنین ذهنی ارتباط درست بین یک موضوع طبیعی با دیگری را درنمی‌یابد و ازاین‌رو به زیبایی و توازنی که آن را در بر گرفته است بی‌اعتناست.

و این حس تناسب چیست به‌جز توانمندی دیدن اشیاء آن‌طور که هستند. آن توانمندی‌ای است که نیاز به پرورش دارد و پروریدن آن وقتی مربوط به موضوعات طبیعی می‌شود تمامی هوش را در بر می‌گیرد و منش اخلاقی را تزکیه می‌کند. اگرچه در کنار موضوعات طبیعی، به موضوعات معنوی هم وارد می‌شود و در این حوزه کمبود بیشتری احساس می‌شود و نیاز بیشتری به آن است. چراکه دیدن و درک چیزها در حوزهٔ معنوی آن طور که هستند نه هیچ بهانه‌ای برای غمگین‌بودن باقی می‌گذارد و نه جایی برای گریه و زاری.

این همه اندوه، اضطراب، ترس و نگرانی از کجا نشئت می‌گیرد؟ آیا به این خاطر نیست که مردان و زنان آرزو می‌کنند که چیزها طوری باشند که نیستند؟ آیا به این خاطر نیست که کثرت امیال مانع از این می‌شود که چیزها را در جایگاه حقیقی و تناسب درستشان ببینیم؟

هنگامی که فردی محزون است، چیزی جز فقدان و کمبودش را نمی‌بیند و با نزدیکی به آن کمبود، تمام این منظره از زندگی وی محو می‌شود. ممکن است موضوع به خودی خود کوچک باشد اما فرد آن را خیلی عظیم و خارج از تناسب مرتبط با موضوعات زندگی ببیند.

Rzarastgar
۱۴۰۰/۰۴/۱۶

جمیز آلن توی ایران کمتر شناخته شده کتابهاش عالیه مخصوصا اینکه این مفاهیم رو نزدیک به یک قرن پیش مطرح کرده که هنوز برای ما تازگی داره و کمک کنندست

Moon
۱۴۰۱/۰۲/۱۴

کتاب کوتاه و قابل تاملی بود سعی بر رعایت توصیه ها، در لحظات زندگی می‌تونه به افزایش کیفیت وجود کمک کنه ترجمه کمی روانتر از این بود بهتر بود.

کاربر ۴۷۰۷۵۴۵
۱۴۰۲/۰۷/۱۳

خوب بود

seemorgh
۱۴۰۱/۱۲/۱۷

کتاب پر محتوایی هست ولی بنظرم ترجمه روانی نداشت

شادی
۱۴۰۰/۰۷/۰۷

هر چی بهم کم گفتم حتما پیشنهاد میکنم

yavarr
۱۴۰۰/۰۷/۰۳

عالی بود

kamani
۱۴۰۰/۰۷/۰۳

این کتاب رو چند وقت پیش خوندم و پیشنهاد میکنم

خودخواه‌ترین فرد که هدف اصلی‌اش تنها کسب نیک‌بختی برای خودش است خسیسی معنوی است. ممکن است ذهنش به خاطر فقر معنوی از دست برود هرچند او با اهدافی که به دست آورده احاطه شده باشد تا لذتش را برآورده سازد؛ زیرا او ظاهر خوشبختی را می‌پرستد و روح آن یعنی مبادلهٔ سخاوتمندانه را نادیده می‌گیرد. هدف خودخواهی کسب لذت شخصی یا خوشبختی است؛ هدف دین گسترش فضیلت است. بنابراین دین با عقاید بی‌شمارش شاید بتواند در یک اصل اولیه یعنی مبادلهٔ دوسویهٔ موهبت‌های معنوی خلاصه شود.
alirezazal
تمام کسانی که از سی‌سالگی گذر کرده‌اند می‌توانند زمان‌هایی را در گذشته‌شان بیابند که از اضطراب سرگشته و حیران بودند، غرق در اندوه بودند و یا حتی شاید در مرز یأس قرار داشتند به خاطر اتفاقاتی که اکنون در جای درستشان دیده می‌شود و در واقع خیلی کوچک بودند. از همین امروز اگر افرادی که قصد دارند بعد از این لحظه خودکشی کنند دست نگه دارند و منتظر بمانند،‌ بعد از ده سال به خاطر چنین حماقتی برای موضوعات این‌چنین نسبی و بی‌ارزشی متعجب خواهند شد. وقتی که احساسات ذهن را در بر می‌گیرد یا غم آن را ناتوان می‌سازد، قدرت تصمیم‌گیری از دست می‌رود.
seyed rasoul mousavi
در هر دقیقه فرصتی برای انتخاب کردن است و هر ساعت تقدیری برای رقم‌خوردن.
ヅ𝕊𝕦𝕟𝕤𝕙𝕚𝕟𝕖
فرد جویایی حقیقت هرگز اصول الهی را که پذیرفته ترک نمی‌گوید. ممکن است او در معرض بیماری، فقر، درد،‌ از دست دادن دوستان یا مقام، حتی مرگ قریب‌الوقوع قرار گیرد؛ با این حال اصولی را که می‌داند همیشه درست است ترک نخواهد گفت. در نظر او چیزی ناگوارتر وجود دارد که از آن باید بیشتر از تمامی شرها ترسید و دوری کرد و آن ترک اصول است.
مجید رستگار
درهای بهشت همیشه باز است و هیچ‌کسی توسط هیچ اراده و نیرویی از وارد شدن به آن منع نمی‌شود مگر توسط اراده و نیروی خودش. لیکن هیچ‌کسی نمی‌تواند به اقلیم بهشت وارد شود مادامی که شیفته و فریفتهٔ جهنم باشد؛ مادامی که با گناه و غم خو گرفته باشد.
seyed rasoul mousavi
وقتی فردی وارد اتاق تاریکی می‌شود از حرکاتش خاطرجمع نیست، نمی‌تواند اشیاء اطرافش را ببیند و به‌درستی نمی‌داند اشیاء کجا قرار دارند و مستعد این است که در برخورد ناگهانی با آن‌ها آسیب ببیند. اما اگر نوری را به کار گیرد، فوراً تمام سردرگمی‌ها کنار خواهد رفت. تمام وسایل، دیده می‌شود و هیچ‌گونه خطری برای آسیب‌دیدن وجود نخواهد داشت. برای بسیاری از افراد، زندگی مانند این اتاق تاریک است و آسیب‌های مداوم،‌ ناامیدی‌هایشان، سردرگمی‌هایشان،‌ غم‌ها و دردهایشان به دلیل برخورد ناگهانی با اصولی است که آن‌ها را نمی‌بینند و لذا برای مواجهه با آن‌ها آماده نیستند؛ اما وقتی نور خرد بر درک تاریک ایشان می‌تابد،‌ سردرگمی رخت بربسته، دشواری‌ها رفع شده، همه‌چیز در جا و تناسب درست خودش دیده می‌شود و پس از این او، هوشیار و ایمن به یارای نور هویدای درکِ خردمندانه، گام برخواهد داشت. جیمز آلِن
Moon
فرد به‌جز افکار و اعمالش هیچ شخصیت، روح و حیاتی نخواهد داشت. آنچه افکار، اعمال و شخصیت او را می‌سازد همان خود اوست. همچنان که افکار و اعمال فرد اصلاح می‌شوند خود او هم تغییر می‌کند. او دارای اراده است و می‌تواند شخصیتش را اصلاح کند.
Moon
هر فردی مسئول افکاری است که در ذهن می‌پروراند؛ مسئول اعمالی که انجام می‌دهد و مسئول حالت ذهنی و زندگی‌ای که دارد است
Moon
یادگیری ممکن است دانایی را کمک و همراهی کند اما به آن ختم نمی‌شود. فقط انتخاب افکار عاقلانه و الزاماً انجام اعمال عاقلانه به حکمت می‌انجامد. فرد ممکن است در مدارس خیلی چیزها را بیاموزد اما در مدرسهٔ زندگی جاهل باشد.
seyed rasoul mousavi

حجم

۳۶٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۴۱ صفحه

حجم

۳۶٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۴۱ صفحه

قیمت:
۱۶,۹۰۰
تومان