دانلود و خرید کتاب روزهای انقلاب مری هگلند ترجمه میترا دانشور
تصویر جلد کتاب روزهای انقلاب

کتاب روزهای انقلاب

معرفی کتاب روزهای انقلاب

کتاب روزهای انقلاب نوشته مری هگلند است. این کتاب ترجمه میترا دانشور است. هگلند در تابستان ۱۳۵۶، بی‌خبر از تحولات مهمی که کل ایران را تغییر داد، پا به روستایی کوچک در حوالی شیراز گذاشت. او ۱۸ ماه در ایران ماند و تنها پژوهشگر آمریکایی‌ای بود که از نزدیک انقلاب اسلامی را مشاهده کرد. روزهای انقلاب روایت تجربه‌های روزمره‌ی هگلند در این روستا است که نشان می‌دهد چگونه مردمی عادی و دور از سیاست پا به جریان انقلاب اسلامی ایران گذاشتند و در خلال ماجراهای انقلاب و پس‌ازآن متحول شدند. بخش انتهایی کتاب هگلند درباره‌ی دیدار دوباره‌ی او از ایران، پس از گذشت چند دهه از انقلاب، در سال‌های ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۸ است.

خواندن کتاب روزهای انقلاب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به تاریخ معاصر ایران پیشنهاد می‌کنیم

بخشی از کتاب روزهای انقلاب

روستا تحت رهبری جدید متحد می‌شود. بقیه عجله می‌کنند که به جناح رهبری که به‌تازگی پیروز شده ملحق شوند. حامیان رهبر قبلی تلاش می‌کنند تا، از طریق بسیج پیوندهای مختلف، خودشان را به نظم جدید بچسبانند. جامعهٔ روستایی تحت رژیم جدید دوباره کنار هم قرار می‌گیرد. مخالف‌ها ساکت شده‌اند. درنهایت، حتی نزدیک‌ترین حامیان رهبر برکنارشده نیز صلح را حفظ می‌کنند و رهبر جدید را می‌پذیرند، حتی اگر نارضایتی واقعی‌شان را پنهان کنند. آن‌ها شاید به‌شکلی تشریفاتی تسلیم‌شدن در مقابل مدعی سیاسی برنده را به زبان بیاورند یا عملا چنین تصمیمی را نشان دهند. اگر متصدی قبلی و یاران وفادارش فرار کرده باشند، زمانی شاید مصلحان به مکانی که آن‌ها پنهان شده‌اند سفر کنند و متقاعدشان کنند که برگردند و دوباره به اجتماع ملحق شوند.

۸. مردم، چه آگاهانه و چه ناآگاهانه، سیاسی زندگی می‌کنند. مردم در زندگی روزمره، چه در محیط‌های بزرگ و رسمی و چه به‌شکلی کوچک و غیررسمی، از نظر سیاسی فعال هستند و روابطی را از طریق شبکه‌سازی، تبادل و تعامل اجتماعی ایجاد، حفظ، تقویت، محدود،‌ حذف و تعلیق می‌کنند. آن‌ها دور هم جمع می‌شوند و اطلاعاتی پخش می‌کنند،‌ در مناسک قدرت شرکت می‌کنند و تلاش می‌کنند تا دیگران را نسبت به دیدگاه‌ها، رهبر و گروه خودشان متقاعد کنند.

♡عاشق انقلاب اسلامی♡
۱۴۰۱/۰۸/۱۴

بعضی نقاط مستند نیست تحلیل ها پریشونه تو جایی از کتاب نوشته شده: نظام جمهوری اسلامی مردم رو بی دین تر از زمان پهلوی کرده!!! حالا بنده سوال میپرسم: این همه هیئت های مذهبی و مساجد مختلف در جای جای کشور و سفر

- بیشتر
کاربر 6046685
۱۴۰۲/۱۱/۱۵

اصلا تفسیر کاملی از انقلاب بیان نکرده. طبق ذهنیت خودش تحلیل کرده

Mary gholami
۱۴۰۰/۱۰/۲۲

بد نبود

فرزانه
۱۴۰۳/۰۵/۱۹

من این قسمت آخر کتابو که نویسنده تو زمان خاتمی دوباره برمیگرده ایران رو نخوندم. ولی قسمت قبل از این جالبه. راستش خیلی جالبه. مخصوصا حجم بیشتر کتاب که در مورد"اصلاحات ارضی"هست. کاملا تو کتاب مشخصه که اصلاحات ارضی ساختارهای

- بیشتر
کاربر ۴۰۵۶۵۳۸
۱۴۰۰/۱۱/۲۹

من میگم بهتر از کتاب های ناصر کشاورز نیست

درنهایت، یکی از دلایل اصلی انقلاب ایران نبود مدرن‌سازی سیاسی بود. (۴) اگر مدرن‌سازی سیاسی اتفاق می‌افتاد، اگر حکومت مرکزی در قبالِ جمعیت حساس‌تر و پذیراتر بود و، به‌جای استفاده از زور برای ساکت‌کردن مخالفان، اجازهٔ مشارکت در دولت را می‌داد، شاید از انقلاب اجتناب می‌شد. مدرن‌سازی، به‌شکل دراختیارداشتن و افزایش ژاندارم‌ها (پلیس روستایی)، پلیس، پلیس مخفی (ساواک) و نیروهای مسلح در مقابل شهروندان،‌ در محدودکردن اقدام سیاسی موفق بود، تا آنگاه که خشم انباشته شد و چنان نیرویی جمع کرد که می‌توانست رژیمی را سرنگون کند. همچنین،‌ در علی‌آباد، به علت نبود مدرن‌سازی سیاسی و بنابراین کمبود دانش دربارهٔ راه‌های جایگزین در رسیدن به پیشرفت سیاسی،‌ روستاییان به طایفه‌کشی محلی خود برگشتند (رقابت سیاسی و درگیری میان دارودسته‌های خویشاوندمحور)، و این الگوی سیاسی را در فرایند انقلابی ۱۹۷۸-۱۹۷۹ به کار بردند.
مجید مالکی
جمهوری اسلامی بیشتر از شاه مردم را غیرمذهبی کرده است.
Mary gholami
من، از طریق تاریخ شفاهی، مشاهدهٔ مشارکتی در طول درگیری، مصاحبه، نوشتن گزارش درگیری‌ها، تعاملات و مکالمات اجتماعی، اطلاعاتی را دربارهٔ فرهنگ طایفه‌کشی علی‌آباد و فرایند تغییر سیاست معمول در علی‌آباد، قبل از مرکزیت‌یافتن دولت و اصلاحات ارضی دههٔ ۱۹۶۰، در کنار هم قرار دادم.
مجید مالکی
یکی از دلایل اصلی انقلاب ایران نبود مدرن‌سازی سیاسی بود. (۴) اگر مدرن‌سازی سیاسی اتفاق می‌افتاد، اگر حکومت مرکزی در قبالِ جمعیت حساس‌تر و پذیراتر بود و، به‌جای استفاده از زور برای ساکت‌کردن مخالفان، اجازهٔ مشارکت در دولت را می‌داد، شاید از انقلاب اجتناب می‌شد
احسان رضاپور
بسیاری از روحانیان شیعه ازدست‌دادن قدرت خودشان و اصلاحات ارضی را دوست نداشتند، اصلاحاتی که آن را خلاف قوانین اسلامی می‌دانستند و باعث ازدست‌دادن منابع ثروتشان شده بود.
احسان رضاپور
ایرانیانِ موافق با جنبش انقلابی تا قبل از سقوط رژیم از توجه و دخالت خارجی‌ها راضی بودند،‌ اما، بلافاصله پس از موفقیت انقلاب، نگرانی اصلی‌شان احتمالِ این بود که سازمان سیا با همکاری نیروهای دیگر شاه را برگرداند.
MEHRAN

حجم

۹۷۳٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۵۱۲ صفحه

حجم

۹۷۳٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۵۱۲ صفحه

قیمت:
۷۹,۰۰۰
تومان