کتاب عادتهای بسیار کوچک
معرفی کتاب عادتهای بسیار کوچک
کتاب عادتهای بسیار کوچک نوشته استفن گایز که با ترجمه پارسا بامشادی منتشر شده است بهعادتهای کوچکتر، دستاوردهای بزرگتر در زندگی روزمره ما می پردازد.
درباره کتاب عادتهای بسیار کوچک
این کتاب دارای هفت بخش اصلی است. هدف نهایی کتاب این است که به شما کمک کند رفتارهای عادتی سالم و مثبتی را به زندگی خود وارد کنید. در سه بخش نخست دربارهٔ عادتسازی، مغز، نیروی اراده، انگیزه و چگونگی ارتباط آنها با یکدیگر بحث میشود. در دو بخش بعدی، نتایج منطقی و علمی حاصل از این بحثها و چگونگی بهرهگیری بهینه از آنها مورد بررسی قرار میگیرد. در بخشهای باقیمانده کتاب چگونگی بهکارگیری و پیادهسازی نتایج حاصل از بحثهای پیشین ارائه میشود.
خواندن کتاب عادتهای بسیار کوچک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به تغییر مسیر زندگی پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب عادتهای بسیار کوچک
نیروی اراده در برابر انگیزه
ما برای دست زدن به اقدام و عمل دو راهبرد عمده داریم: یا باید انگیزهٔ لازم را کسب کنیم تا خواهان انجام عمل موردنظر شویم یا باید به کمک نیروی اراده خود را به انجام عمل مجبور کنیم. آیا یکی از این دو بهتر از دیگری است؟ آیا ما از هردوی آنها استفاده میکنیم؟ علم به ما میگوید کدام راهبرد کارامدتر است و بهترین روش بهکارگیری آن کدام است.
پس این بخش به شما میگوید: چرا بهتر است که فقط (به کمک عادتهای بسیار کوچک) از نیروی اراده استفاده کنیم و انگیزه را بهکلی به فراموشی بسپاریم.
از بهترین کتابهاییه که لازمه حتما ادم یکبار بخونه امااا اگر قرار باشه بین چگونه کمال گرا نباشیم استیفن و این کتابش یکی رو فقط انتخاب کنم من چگونه کمال گرا نباشیم رو ترجیح میدم بیانش ساده تره اما در