معرفی و دانلود کتاب قدرت مداومت + خلاصه رایگان

۴.۰(از ۷ امتیاز)
جف اولسون، سمانه فلاح

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب قدرت مداومت

جف اولسون در «قدرت مداومت» نکاتی طلایی برای رسیدن به موفقیت و خوشبختی در اختیارتان می گذارد. این کتاب نمایش منحصربه‌فرد از چگونگی اعمال تغییرات و اقدامات کوچک برای کسب موفقیت‌های بزرگ است. این کتاب حاوی استراتژی‌های بزرگ، شگفت‌انگیز اما ساده‌ای است که همگی قادرند شرایط شخصی، خانوادگی و شغلی مار را تحت تاثیر و برآیند مثبت خودقرار دهند. همچنین این کتاب گنجینه‌ای است که می‌توان از آن به‌عنوان یک مرجع جامع در هر جنبه‌ای از زندگی به ویژه در کسب و کار استفاده کرد. این کتاب به ما می‌آموزد ک چطور تا سرحد هرچیزی پیش برویم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قدرت مداومت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:قدرت مداومت
عنوان دیگر:نکاتی طلایی برای رسیدن به موفقیت و خوشبختی
عنوان انگلیسی:The slight edge : turning simple disciplines into massive success and happiness Eighth Anniversary
موضوع:موفقیت و خودیاری
قیمت کتاب:۱۵۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه کتاب‌های طلایی برای رسیدن به موفقیت

.... -. ..-. ..-. -.
۱۳۹۸/۰۹/۰۹

❞امتیاز من برای این کتاب نیست❗ بعد از خوندن اولین نظر فهرست کتابو با فهرست نسخه چاپی کتاب «برتری خفیف» که دارم چک کردم و مطمئن شدم که کتاب همون کتابه. به نظر من کتاب برتری خفیف با فاصله بهترین کتابیه که...بیشتر

mahdi
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۲/۲۴

یکی از بهترین و بالاترین کتابهای موفقیت است اگر من رو بفرستند مریخ و بگن فقط یک کتاب راجع به موفقیت حق داری با خودت ببری من این کتاب رو انتخاب میکنم کتاب اثر مرکب که هشت سال بعد از...بیشتر

مهدی ابراهیمی
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۱/۲۰

یکی از بهترین کتابهای ترسیم ذهنیت مسیر موفقیت که شاید نسبت بهش در ایران بی مهری شده و کمتر مورد توجه قرار گرفته

بریده‌هایی از کتاب

baahmadi
ترفند ما باید این باشد که از زمان به عنوان قدرت خود استفاده کنیم نه یک محدودیت.
رضا خدابنده‌لو
تنها دلیلی که باعث شد من از یک شخص معمولی به شخص موفق و بااستعدادی تبدیل شوم این بود که چرایی و چگونگی کار خود را شناختم و برای انجام آن عزم خود را جزم کردم تا از جایگاهی که مناسب من نبود به برترین جایگاه برای خود دست پیدا کنم و به آن چیزی تبدیل شدم که می‌خواستم.
baahmadi
- مردم معمولاً کارهای ساده را به سه دلیل انجام نمی‌دهند: ۱) آنها از روی آسانی زیاد کارها را بی‌اهمیت می‌پندارند و رها می‌کنند. ۲) چون نمی‌توانند منتظر نتایج بمانند نسبت به انجام کار بی‌اعتنایی می‌کنند. ۳) اغلب کارها را بی‌اهمیت می‌بینند و تصور می‌کنند انجام شدن یا نشدن‌شان فرقی به حالشان نخواهد داشت.
baahmadi
قدرت مداومت تنها اتفاق زمان فعلی ماست. برای من، سخت‌ترین درس قدرت مداومت این است که بپذیریم: هیچ چیزی در گذشته و آینده نیست. آنچه که ماهیت زندگی ما را تشکیل می‌دهد فقط زمان حال است.
baahmadi
تو منتظر معجزه هستی؟ خودت معجزه باش."
mina
موفقیت، پیشرفت مستمر در یک ایده ارزشمند است.
baahmadi
زندگی همین ایجاد شدن چگونگی‌ها و به کار بردن چگونگی‌ها برای همان چگونگی هاست.
baahmadi
در حالت کلی ما به کتابهای خودآموز نیاز نداریم بلکه تنها چیزی که بدان نیازمند هستیم کتابی است که به ما بیاموزد چگونه از فلان اطلاعاتی که در فلان کتاب بدست آورده‌ایم در هر زمینه و در هر موضوعی برای هر هدفی استفاده کنیم. چنین کتابی فقط می‌تواند حاوی استراتژی‌ها باشد تا ما را به خواسته‌ها و انتظاراتمان برساند.
baahmadi
منظور من این است که همه ما باید یاد بگیریم در شرایط مناسب به مشکلات زندگی خود بیندیشیم و همه آنها را در یک زمان با هم جمع نزنیم. این کار نه تنها مشکل ما را حل نمی‌کند بلکه فقط ذهن ما را مغشوش و آزرده می‌کند.
baahmadi
به نظر من تنها افرادی که به درک اهمیت هر چیزی اعم از داشته‌ها و نداشته‌های خود پی می‌برند افرادی هستند که قدرت مداومت را خوب می‌شناسند. بقیه افراد دیگر همگی به نحوی قربانی جهش‌های کوانتومی و انتظارات نابجا در زندگی خود هستند.