کتاب هدف زندگی
خواندن نظراتمعرفی کتاب هدف زندگی
کتاب حاضر مشتمل است بر پنج جلسه صحبت استاد شهید آیتالله مطهری در جمع حدود ده تن از شاگردان خود در سال ۱۳۵۱ تحت عنوان «هدف زندگی». در این جلسات برخی از مباحث جهانبینی اسلامی نیز مورد بحث قرار گرفته به طوری که این بحثها میتواند شرح و توضیح برخی از مباحث مجموعه «مقدمهای بر جهانبینی اسلامی» اثر آن متفکر شهید واقع شود. نوار صوتی این صحبتها در دست نیست و تنظیم آن از روی متنی که در همان زمان از نوار استخراج شده و در اختیار استاد شهید قرار گرفته، انجام شده است.
این مباحث قبلا به صورت ضمیمه در کتاب تکامل اجتماعی انسان در تاریخ در سیزده نوبت به چاپ رسیده بود.
درس های الهیات شفا (جلد اول)
مرتضی مطهری
عدالت به روایت استاد مطهریمحمد کوکب
شرح مبسوط منظومه (جلد اول)مرتضی مطهری
آزادی به روایت استاد مطهریمحمد کوکب
۵,۶۰۰۶۰%
حتی اگه مذهبی هم نیستین کتب شهید مطهری رو بخونین .
نمیتونم نظر خیلی زیادی بدم چون کتاب واقعا تو تصمیم گیری های زندگی من تاثیر مستقیم گذاشت و نگرش من رو تغییر داد. بنابراین همیشه این کتاب برام حس خوبی داره، حس یه گمشده ای که اتفاقی پیداش کردم و
کتاب نظریه های مهم غربی و شرقی از جمله متریالیسم, مارکسیسم, ناتورالیسم , اگزیستالیسم و اندیشه فروید و راسل و دکارت را صریحا رد میکند . و نهایتا به این نتیجه میرسد که ایدئولوژی اسلام در بردارنده و کاملتر از مکتب
عالی کسی که می خواد ریشه اعتقادی دینی قوی داشته باشه حتما من باید کتابای استاد مطهری رو بخونه
کتاب محشرعه... خیلی کمک به آینده نگری میکنه... هدف از زندگی رو خوب تفسیر میکنه استاد
عالی بود، به نظرم لازمه هر مسلمونی این کتاب را بخواند...
واقعا این کتاب قشنگ ترین و پر معنا ترین کتابی بود که خوانده ام. البته جدا از کتاب های آسمانی.
سلام دوستان خسته نباشید جهت اطلاع رسانی خواستم بگم اگر کتاب های شهید مطهری رو میخوایید مطالعه کنید میتونید نرم افزار (استاد مطهری) رو دانلود کنید اگر اشتباه نکنم تمام کتاب های شهید رو به صورت رایگان در اختیارتون میذاره بعضی از کتاب ها،
بهترین کتاب برای جوانان ، خودم تا نخونده بودم نمیفهمیدم
واقعا استاد مطهری در بیان و موشکافی جهانبینی ها در این کتاب عالی سخن گفته اند