معرفی و دانلود کتاب طبقه‌ی متروک + خلاصه رایگان

۳.۹ امتیاز(از ۸ رأی)
امیر عربلو

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب طبقه‌ی متروک

کتاب طبقه‎ی متروک نوشته امیر عربلو است. این کتاب یک مجموعه داستان است. در این کتاب سعی شده مفاهیمی مانند انتقام و احساس گناه و تقصیر در داستان‌ها واکاوی شود. عربلو در رشته‌های فلسفه و هنر تحصیل کرده است و تقریبا تمامی داستان های او با روانشناسی گره خورده اند. داستان های طبقه متروک با اینکه کوتاه است اما به عمق ناخودآگاه خواننده نفوذ میکند.

انتشارات قصه باران از سال ۱۳۸۰ با هدف معرفی و انتشار آثار ادبی پا به عرصه گذاشته است. این انتشارات با گروه مشاوره و نظارت دقیق سعی دارد آثاری جذاب را منتشر کند و در اختیار خواننده بگذارد. کتاب طبقه‌ی متروک یکی از این آثار است.

خواندن کتاب طبقه‎ی متروک را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به ادبیات داستانی پیشنهاد میکنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب طبقه‌ی متروک و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابطبقه‌ی متروک
فرمت کتابEPUB

مریم
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۱/۳۰

قلم توانای نویسنده قابل تحسینه بدون اینکه ذهن ادمو خسته کنه ویا بیخودی از حاشیه بگه به طور مرموز ومعما گونه داستانهای کوتاهو پیش برده ایشون استعداد زیادی دارند امیدوارم کتابهای بیشتری از این نویسنده دریافت کنم

عرفان
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۳/۲۱

یکی از بهترین داستان‌های کوتاهی بود که خوندم به نوعی ساختار شکنی کرده بود و بدون هیچ توضیح اضافه ای داستان مثل فیلم نوشته شده بود دمش گرم

amin azadi
مطمئن نیستم.
۱۴۰۳/۱۲/۲۷

قلم نویسنده رو دوست داشتم ولی داستان معمولی بود

بریده‌هایی از کتاب

مهرنوش
زندگی هرآنچه می‌خواستم را به من داد و در عوض به من فهماند که آن چیز هیچ ارزشی ندارد. ‫ژان پل سارتر
مهرنوش
خودم را شکست خوردهٔ بازی نکرده می‌دانم.
مهرنوش
انسان اگر همه چیز را بخواهد برای خودش یادآوری کند، دیوانه می‌شود.
⚖️وکیل بعد از این⚖️
Alivi
مهرنوش
گاهی ترس خوب است. باعث می‌شود که از اتفاق بد آینده جلوگیری کند.
مهرنوش
انسان عاقل می‌داند که باید زودتر همه چیزش را به دست فراموشی بسپارد و بمیرد. مگر نه؟ باید به هنگام مرد.
مهرنوش
نمی‌دانم چطور و چگونه به زندگی بازگشتم. فقط می‌دانم همانطور که وقتی سر یک گیاه را می‌زنی، دوباره شروع به رشد کردن می‌کند، انسان نیز همینگونه به جریان زندگی پوچش با سماجت برمی‌گردد.
مهرنوش
می‌خواهید باور کنید و می‌خواهید باور نکنید. من آدم شرافتمندی هستم. البته سعی می‌کنم که باشم. قبول دارم که گاهی شرافتم را فروخته‌ام. اما باید بگویم که حقیقتا نمی‌خواستم این کار را بکنم. گاهی که به آن فکر می‌کنم به خودم می‌گویم که شاید اسیر جبر بوده‌ام و کارهایم غیر ارادی بوده است.
مهرنوش
اما می‌دانید، استعداد بسیار زیاد، برای جامعه غیر قابل درک است و در نطفه خفه می‌شود.