معرفی و دانلود کتاب خانه ای که ما را بلعید + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب خانه ای که ما را بلعید

کتاب خانه ای که ما را بلعید

۴.۲ امتیاز(از ۶ رأی)

معرفی کتاب خانه ای که ما را بلعید

کتاب خانه ای که ما را بلعید (We Live Here Now) نوشته سارا پین برو، رمانی در فضای وحشت و تعلیق روان‌شناختی است که انتشارات قصه باران آن را با ترجمه پرستو جهان بین منتشر کرده است. داستان از جایی شروع می‌شود که امیلی پس از یک حادثه‌ی سنگین، همراه همسرش به خانه‌ای دورافتاده نقل‌مکان می‌کند؛ خانه‌ای که قرار است آغاز تازه‌ای باشد، اما خیلی زود به محل تردید، ترس و آشکارشدن شکاف‌های پنهان رابطه تبدیل می‌شود. این کتاب فقط بر حضور یک خانه‌ی مرموز تکیه ندارد و همزمان ذهن آسیب‌دیده، حافظه‌ی ناپایدار و رازهای زناشویی را هم وارد ماجرا می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب خانه ای که ما را بلعید

کتاب خانه ای که ما را بلعید نوشته‌ی سارا پین برو، داستانی است در مرز وحشت، تعلیق و آشفتگی روانی که فضای آن از همان صفحات آغازین بر حس ناامنی و تردید بنا می‌شود. ماجرا با ورود امیلی و همسرش فِردی به عمارتی دورافتاده پیش می‌رود؛ جایی که قرار است محل ترمیم زخم‌های جسمی و روحی باشد، اما خیلی زود نشانه‌هایی از ناهماهنگی در خانه و رابطه‌ی این زوج دیده می‌شود. نویسنده خانه را فقط یک مکان نشان نمی‌دهد، بلکه آن را به حضوری سنگین و مراقب تبدیل می‌کند؛ حضوری که بر رفتار شخصیت‌ها، خاطره‌ها و ترس‌هایشان سایه می‌اندازد.

کتاب فقط بر ترساندن با صداها، اتاق‌های خالی و نشانه‌های وهم‌آلود متوقف نمی‌ماند. سارا پین برو همزمان به بحران اعتماد، احساس گناه، حافظه‌ی آسیب‌دیده و شکاف‌های پنهان یک زندگی مشترک می‌پردازد. روایت او میان زاویه‌ی دید امیلی و فِردی جابه‌جا می‌شود و همین جابه‌جایی، تصویر یکدستی از واقعیت به دست نمی‌دهد. خواننده مدام با این سؤال روبه‌رو می‌شود که آیا آنچه رخ می‌دهد حاصل نیرویی بیرونی است یا از ذهن‌های زخمی و رازهای سرکوب‌شده سرچشمه می‌گیرد. حضور کلاغ‌ها، اتاق‌های سرد، صداهای نامعمول و گذشته‌ای که دست از سر شخصیت‌ها برنمی‌دارد، حال‌وهوای داستان را تیره‌تر می‌کند، اما هسته‌ی اصلی ماجرا همچنان بر رابطه‌ای بنا شده که زیر فشار حادثه و پنهان‌کاری در حال فروریختن است.

کتاب خانه ای که ما را بلعید در کنار فضای رازآلودش، به‌تدریج شبکه‌ای از آدم‌های اطراف این خانه را هم وارد داستان می‌کند؛ همسایه‌ها، آشنایان تازه و کسانی که انگار هر کدام چیزی از گذشته‌ی این مکان می‌دانند. همین لایه‌ها باعث می‌شود خانه فقط پس‌زمینه‌ی رخدادها نباشد و به مرکز کشش داستان تبدیل شود.

خلاصه داستان خانه ای که ما را بلعید

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

امیلی پس از حادثه‌ای سخت و دوره‌ای طولانی از درمان، همراه همسرش فِردی به خانه‌ای بزرگ و دورافتاده نقل‌مکان می‌کند تا زندگی تازه‌ای را شروع کنند. اما از همان روزهای اول، خانه با صداهای عجیب، اتاق‌های سنگین، ردپاهای نامعمول و حضور کلاغ‌ها به فضایی ناآرام تبدیل می‌شود. در کنار این نشانه‌ها، رابطه‌ی امیلی و فِردی هم آرام و مطمئن نیست و گذشته‌ی هر دو، به‌ویژه احساس گناه، پنهان‌کاری و تردید، مدام به اکنون راه پیدا می‌کند. داستان به‌تدریج نشان می‌دهد که ترس فقط در دیوارهای خانه پنهان نشده و بخشی از آن از ذهن، خاطره و رازهایی می‌آید که این زوج با خود به آن‌جا آورده‌اند.

چرا باید کتاب خانه ای که ما را بلعید را بخوانیم؟

دلایل خواندن این داستان را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب ترس را فقط از راه رخدادهای بیرونی نمی‌سازد و آن را به بحران حافظه، احساس گناه و بی‌اعتمادی پیوند می‌دهد.
  • روایت دوگانه‌ی امیلی و فِردی کمک می‌کند تصویرهای متفاوتی از یک زندگی مشترک و یک خانه‌ی مرموز شکل بگیرد.
  • فضای خانه، دشت‌های خالی و نشانه‌های تکرارشونده‌ای مثل کلاغ‌ها، حس تعلیق را به‌تدریج و مداوم بالا می‌برند.
  • خواننده در طول داستان با لایه‌های پنهان رابطه‌ی زناشویی و اثر یک حادثه‌ی شدید بر روان شخصیت‌ها آشنا می‌شود.

خواندن کتاب خانه ای که ما را بلعید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن خانه ای که ما را بلعید به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به رمان‌های وحشت و تعلیق که فضای خانه‌های دورافتاده و رازآلود را دنبال می‌کنند.
  • خوانندگانی که از داستان‌های شخصیت‌محور با محوریت تردید، احساس گناه و بی‌اعتمادی لذت می‌برند.
  • کسانی که به روایت‌هایی درباره‌ی فروپاشی تدریجی یک رابطه در کنار رخدادهای مرموز علاقه دارند.
  • مخاطبانی که دوست دارند در داستان، مدام میان توضیح روانی و احتمال حضور نیرویی ناشناخته مردد بمانند.
  • علاقه‌مندان به رمان‌های خارجی پرتعلیق که فضای تیره و ناآرام آن‌ها از همان فصل‌های اول شکل می‌گیرد.

درباره سارا پین برو

سارا پین برو (Sarah Pinborough) (متولد ۱۹۷۲)، نویسنده و فیلم‌نامه‌نویس انگلیسی است که در ژانرهای تریلر روان‌شناختی، فانتزی و وحشت فعالیت می‌کند. او که در جوانی به عنوان معلم دبیرستان مشغول به کار بود، پس از ورود به دنیای نویسندگی، رمان‌های متعدد و سناریوهای تلویزیونی گوناگونی را برای شبکه‌ی بی‌بی‌سی به رشته‌ی تحریر درآورد. نقطه‌ی عطف مسیر حرفه‌ای پین برو با رمان «پشت چشم‌هایش» رقم خورد که با استقبال گسترده‌ی مخاطبان مواجه شد و بر اساس آن مینی‌سریالی ساخته شد.

شاخصه‌ی آثار پین برو عموماً بر پیوند زدن مسائل روانی با پدیده‌های ماوراءالطبیعه، بازآفرینی تاریک افسانه‌های پریان و ایجاد چرخش‌های داستانی غیرمنتظره است. او علاوه‌بر تریلرهای روان‌شناختی‌ای همچون «شب‌زنده‌داری»، سه‌گانه‌ای فانتزی با نام‌های «افسون»، «زیبا» و «سم» را بر اساس قصه‌های کلاسیک تالیف کرده که ایده‌اش بازنویسی این قصه‌ها با رویکردی دلهره‌آور بود.

جوایز و افتخارات کتاب خانه ای که ما را بلعید

• کتاب منتخب آمازون در بخش داستان‌های تعلیقی، تریلر و معمایی
  • در لیست پرفروش‌ترین کتاب‌های یواِس‌اِی تودی

بخشی از کتاب خانه ای که ما را بلعید

«خانه با چیزی که در عکس‌ها دیده بودم فرق دارد.

فِردی ماشین را نزدیک در ورودی می‌آورد، با لبخند نگاهم می‌کند و بعد پیاده می‌شود. سعی می‌کنم در جوابش لبخند بزنم، اما دلم فرومی‌ریزد. عکس‌ها در تابستان گرفته شده بودند، وقتی باغچۀ جلویی پر از رنگ و زندگی بود. حالا که از دردْ دندان به هم می‌سایم، در ماشین را باز می‌کنم و پا‌ی آسیب‌دیده‌ام را به شکلی آویزان درمی‌آورم و با حرکتی زمخت خودم را بیرون می‌کشم، همه‌چیز در مهی یخ‌زده و خاکستری فرورفته و زمین سفت و مرده است.

سنگینی وزنم را روی عصایم می‌اندازم. مفاصلم از نشستن طولانی در طول رانندگی درد گرفته‌اند و هوای تند مثل پودر قند در ریه‌هایم می‌نشیند که همین باعث می‌شود با هر نفس بخواهم سرفه کنم. با اینکه کت ضخیمی به تن دارم، بادی که از دشت می‌آید درونم را می‌سوزاند. سکوت یخ‌زدۀ روستا باعث می‌شود گوش‌هایم از سوز سرما تیر بکشند. همه‌جا در طیف‌های خاکستری غرق شده، اما باز هم چشم‌هایم را ریز می‌کنم؛ چیزهای زیادی برای دیدن وجود دارد.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۵ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خانه ای که ما را بلعید و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابخانه ای که ما را بلعید
فرمت کتابEPUB

هستی
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۲/۲۵

وای یعنی حتماااااا بخونید اگه عاشق یه رمان رازآلود با پایانی که هرگز نتونید تصورشو کنید ،هستید 😊😍 فوق العاده گیرا و جذابه و فضای داستان خواننده رو میبره تو خودش و اصلا خسته کننده نیست

ستاره
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۲/۱۴

هنوز پایان این داستان از سرم نمیره... اگر عاشق تعلیق و راز هستید و دوست دارید یه قصه سورئال خاص بخونید بهتون پیشنهاد میکنم

وحیده
مطمئن نیستم.