معرفی و دانلود کتاب خانه‌ی عروسک pdf + خلاصه رایگان

۳.۰(از ۷ امتیاز)
انتشارات:
نشر شب‌خیز

معرفی کتاب خانه‌ی عروسک

کتاب خانه‌ی عروسک نوشته‌ی لوکاس نت است که حمیده رستمی بالان آن را به فارسی ترجمه کرده است. این کتاب در ادامه‌ی نمایشنامه خانه عروسک هنریک ایبسن نمایشنامه نویس نروژی نوشته شده است.

درباره کتاب خانه‌ی عروسک

در نمایشنامه خانه عروسک ما داستان را تا آن‌جا می‌خوانیم که همسر نورا او را تحقیر می‌کند و فداکاری او را درک نمی‌کند و می‌خواهد تربیت بچه‌ها را از او بگیرد. ناگهان نورا متوجه ظلمی که به خودش می‌کند می‌شود و تصمیم می‌گیرد خانه را ترک کند و به عنوان یک انسان خودش را پیدا کند حالا در این کتاب او به خانه برگشته است و دوستانش را می‌بیند. این دیدار باعث می‌شود او خود جدیدش را معرفی کند.

خواندن کتاب خانه‌ی عروسک را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به ادبیات نمایشی غرب پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خانه‌ی عروسک و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:خانه‌ی عروسک
قیمت کتاب:۲۰۰۰۰ تومان

pockethead
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۴/۱۷

داستان پیرامون بازگشت مجدد نورا هلمر شخصیت اصلی نمایشنامه خانه عروسک به خانه ای هست که پانزده سال قبل آن جا رو ناگهان ترک کرده. داستان لوکاس نت البته در قرن بیست و یکم نوشته شده و به نظرم تا...بیشتر

صنم
توصیه نمی‌کنم.