کتاب دوازده سال بردگی
معرفی کتاب دوازده سال بردگی
سالومون نورثاپ (۱۸۰۸ -۱۸۶۳؟) یک سیاهپوست آزاد ساکن نیویورک و فرزند یک برده آزاد شده است.
نورثاپ در مزرعه پدرش کار میکرد و زمانی که کانال «شامپلین» بین «فورت ادوارد» و رود «شامپلین» در حال تعمیر بود، در آنجا مشغول کار شد.
او همان زمان برای انتقال کلکهای چوبی بزرگ از رود «شامپلین» تا «تروا» چند قرارداد بست. زمانی که «آن»، همسر نورثاپ، در یکی از هتلهای بزرگ «ساراتوگا اسپرینگز» در« نیویورک» کار پیدا کرد، خانواده به «نیویورک» نقل مکان کرد. نورثاپ، در آنجا به عنوان موزیسین مشغول کار شد.
در ۱۸۴۱ دو مرد سفیدپوست، با یک پیشنهاد کاری خوب، نورثاپ را راضی کردند همراه آنها به «واشنگتن دیسی» برود اما در آنجا او را ربودند و به «نیواورلئان» بردند، جایی که نورثاپ به عنوان برده فروخته شد.
نورثاپ ۱۲ سال بعد را، در یک مزرعه پنبه، در «لوئیزیانا» بردگی کرد، تا اینکه بالاخره دوستانش در «ساراتوگا» باعث آزادی او شدند.
نورثاپ، در ۱۸۵۳ خاطرات خود را از آن دوران پرعذاب، در قالب کتاب منتشر کرد و کتاب او مورد حمایت طرفداران الغای بردگی قرار گرفت. نورثاپ سپس با فعالان «جنبش آزادسازی بردگان» همراه شد و به بردههای فراری کمک کرد تا در شمال شرقی امریکا و کانادا، آزادانه زندگی کنند اما او حول و حوش ۱۸۶۳ در اوج جنگ داخلی، از انظار عمومی خارج شد و دیگر کسی چیزی از وی نشنید.
از روی کتاب وی فیلمی نیز با نام «۱۲ سال بردگی» محصول ۲۰۱۳ به کارگردانی استیو مککوئین ساخته شده است.
حتی در پایان فیلم «۱۲ سال بردگی»، نوشته شده: «سالومن نورثاپ احتمالا بین سالهای ۱۸۶۳ تا ۱۸۷۵ از دنیا رفت. تاریخ دقیق، محل و نحوه مرگ او مشخص نیست».
حجم
۲۴۴٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۲۸۸ صفحه
حجم
۲۴۴٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۲۸۸ صفحه
نظرات کاربران
فیلم دوازده سال بردگی رو دیدم از همه نظر عالی بود بخصوص موسیقی فیلم ، حالا به این فکر میکنم سفید پوستها ایدز رو به سیاهپوستها منتقل کردن مصرف مشروبات الکلی رو در بین سرخ پوستها رواج دادن و
نویسنده زندگی بسیار عجیبی داره؛ حتی تصورش هم وحشت آور و دردناکه. شب میخوابی و وقتی صبح، بیدار میشی آزادیات رو از دست دادی و بردهای. بگذریم از شکنجهها و دردهایی که بهش تحمیل شد... در کتاب با زن و شوهری آشنا
واقعا دردناکه ، اگر کتابش رو هم نخوندین ترجیحا فیلمش رو تماشا کنید ؛ ما ادم ها گاهی با تعصب بی خودی بر بعضی چیز ها که فقط به ما ارث رسیدن باعث میشیم از خودمون و اقدامات مون خجالت زده بشیم، این
یک اثر بی نظیر و موثر
من هم فیلمش رو دیدم هم نسخه ی چاپی کتاب رو خوندم واقعا عالیه
بسیارعالیه.بدون زیاده گویی درتوصیف واحساس بسیار خوب ظلم های دوران برده داری روتوصیف کرده
با احساسه
فیلم رو دیدم و روز بعد کتاب رو دانلود کردم.فیلمش بهتر بود.تا فیلم رو نبینی درک کتاب سخت تر میشه.
خیلی کتاب قشنگیه ، حتما کتاب رو مطالعه کنید بعدشم فیلمش رو
ترجمه خوبی نداشت ولی فیلمش عالی و تعصیر گذار❤️🤞🏼