کتاب مرد گمشده
معرفی کتاب مرد گمشده
کتاب مرد گمشده نوشته جین هارپر سال ۲۰۱۹ به بازار آمد و خیلی زود در فهرست ده کتاب پرفروش ساندی تایمز قرار گرفت. این رمان رتبهی چهارم گودریدز و یکی از پرفروشترین آثار نیویورک تایمز نیز هست. این کتاب را میثم فرجی ترجمه کرده است.
درباره کتاب مرد گمشده
مرد گمشده داستان مرموز مرگ مردی به نام «کمرون» است که جنازهاش در صحرا، کنار قبری عجیب پیدا میشود. دو برادر کمرون در جستوجوی علت مرگ او هستند. خودکشی، قتل، مرگ طبیعی یا دلیل شوم دیگری؟ آیا پای زنی هم در میان است؟ در این مسیر، داستان عشق گذشتهی کمرون و رازهایی که به همراه دارد، مطرح میشود و قصه، پیچیدگیها و جذابیتهای تازهای پیدا میکند. جین هارپر با نخستین رمانش The Dry جوایز زیادی را کسب کرد. از جمله جایزهی کتاب صنعت استرالیا و جایزهی باری برای نخستین رمان رمز آلود. هارپر پیش از اینکه به عنوان نویسندهی حرفهای فعالیت کند، سیزده سال روزنامهنگار بود. کتاب مرد گمشده یکی از محبوبترین رمانهای اخیر جهان ادبیات است.
خواندن کتاب مرد گمشده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ادبیات داستانی جهان پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب مرد گمشده
«میآن سر قبر گلهدار؟»
«بعضی وقتها. وقتی نقاشی کم رو بورس بود چند سالی میاومدن. اما حالا کمتر شدن. یکی مشهورتر تو آترتونه.»
«فرقش با این چیه؟»
«ناراحت کنندهتره. قبر یه بچهست. یه پسربچهٔ کوچولو. حدود ۱۹۰۰.»
لودلو ناراحت به نظر میرسید و ناتان پرسید که آیا بچه دارد.
«چه اتفاقی براش افتاده؟»
ناتان صدایش را صاف کرد.
«همون داستان همیشگی. راه رو اشتباه رفته و گم شده.»
ناتان ناگهان زد روی ترمز. زد دندهعقب، بعد ماشین را به داخل شکافی بین صخرهها راند. از طرف دیگر با سردرگمی بیرون را نگاه میکرد. اثری از ماشین کمرون نبود. یک لحظه فکر کرد ماشین نیست. زاندر به شیشهٔ خاک گرفته کوبید.
پشت سرشان را نشان میداد و گفت: «خیلی دور شدیم.»
ناتان به جاده برگشت و دوباره سعی کرد. مسیر درست تقریباً معلوم بود. همانجایی که بوب قبلاً پارک کرده بود ایستاد و همگی پیاده شروع به بالارفتن کردند. بالا که رسیدند، او و زاندر به ماشین تکیه دادند و لودلو دستکشهایش را دست کرد. دور ماشین کمرون چرخید و کلی عکس گرفت. جلو درِ باز راننده ایستاد.
ناتان گلویش را صاف کرد.
«ما که رسیدیم، در همینجوری باز بود، ولی کلیدها روی صندلی بود. روشنش کردم ببینم کار میکنه.»
«نباید به چیزی دست میزدی.»
«متأسفم.»
«وقتی روشنش کردی چی شد؟»
«کار کرد.»
لودلو سوار شد و خودش سوییچ را چرخاند. گذاشت ماشی
خلاصه بعد مدتها یه کتاب جنایی معمایی درست حسابی خوندم که آدمو بشونه پای کتابو نذاره رهاش کنی. خیلی پرکشش بود. جمع و جور و به اندازه. بنظر تمام استاندارد هارو رعایت کرده بود. تعلیق کافی. کشش خوب. غافلگیری زیاد
وقتی کتابی رو از یه نویسنده توانا میخونی خواه ناخواه دنبال بقیه آثارشم میری. من اول کتاب خشکسالی رو از خانم هارپر خوندم و الان رسیدم به این کتاب. شخصیت پردازی رو خیلی دوست داشتم. خانم هارپر تو این کتاب
مرد گمشده، داستانی در تریلر معمایی بود که بعد از اتمامش حس میکردم چندان شگفت زده نشدم...شاید انتظار چنین پایانی رو داشتم. شاید چون شبیهش زیاد خونده بودم و دیده بودم...اما در این بین ترجمه و ویرایش بسیار ضعیف کتاب،در
۹۱. کتاب روند خیلی آرومی داره، اما پایانش تقریبا غیرقابل پیشبینی و شوکه کنندست. ماجرا در یکی از مناطق خشک و بیابانی استرالیا روایت میشه که غریبهها و توریستهای خیلی کمی داره و تقریبا همه همدیگه رو میشناسن. ناتان متوجه میشه برادر وسطیش،
کتاب خیلی خوبی بود، معمایی که ذهنتون رو خوب درگیر خودش میکنه و در طول داستان هر چی جلوتر میرین بیشتر جذبش میشین و اصلا حوصله سر بر نیست.
اوایل یکم گنگ بود که باعث میشد خیلی جذب خوندن نشم واسه همین ۱۰۰صفه اول رو یه هفته طول کشید بخونم ولی بقیشو یه شبه خوندم.در کل کتاب جذابی بود.
یک داستان جنایی که تو استرالیا رخ میده..در کل داستان کشش خیلی خوبی برای من داشت، سوالها و رازهای زیادی بود که در طی داستان پیش میومد و کم کم جوابشون رو پیدا میکردی..حال و هوای مزارع استرالیا رو هم
خیلی کتاب جالبی بود با اینکه اتفاق های عادی میوفتاد بیشتر داستان ولی دوست داشتی ادامش بدی و بدونی چی میشه و اینکه مرتب به همه شک میکردی خیلی دوسش داشتم
{ 🔸🔸🔸🔸 مطالعه نسخه چاپی 🔸🔸🔸🔸🔸 } این کتاب هم مثل کتاب قبلی نویسنده « خشکسالی » در استرالیای گرم و بین صحراهای بی آب و علف روایت میشه و نوع معما و روایت هم شبیهِ پس طبیعیه که این
یک رمان خیلی جذاب ، معمایی و رازآلود که رهاش نمی کنین . دانای کل بیان کننده ی ماجراست و در طول داستان به دیالوگ ها و محاوره های زیادی بر می خورین که در اثنای اونا فلَش بَک های