کتاب خونخواهی
معرفی کتاب خونخواهی
مک کلیب، پلیس و کاراگاه سابق اف.بی آی که حالا به دلیل آسیبدیدگی از کار برکنار شده است، یک روز در حالی که از پیادهروی روزانه به قایق ماهیگیریاش بازمیگردد، زنی را نشسته در قایق خود میبیند. میهمانی ناخوانده که میخواهد او را دوباره استخدام کند.
مک کلیب تقاضای زن را رد میکند اما زن اصرار دارد که جستجو درباره قتل خواهر و خواهرزادهاش را به او واگذار کند:
«پرسید: وقتی نمیتونم به شما کمک کنم، چرا باید بخوام اینو نگه دارم؟
زن لبخندی غمانگیز زد و گفت: چون اون زنیه که زندگی شما رو نجات داد. گاهی به ذهنم میرسه شاید بدتون نیاد به خودتون یادآوری کنین که اون چه شکلی بود یا اصولا کی بود.»
و این گونه میشود که مک کلیب وارد یک ماجرای پیچیده جنایی و عاطفی میشود. حالا باید قاتل زنی را پیدا کند که قلبش در سینه او میتپد.
مایکل کانلی ۶۲ ساله است و تاکنون بیش از ۱۸ اثر داستانی منتشر کرده است. شهرت او بیشتر به خطر داستانهای پلیسی و کاراگاهیاش است.
این سومین کتاب از مایکل کانلی هست که خوندم. نویسنده قلم بسیار جذابی داره . داستان در ژانر جنایی معمایی و پر از تعلیق و هیجان هست. با وجودیکه از اواسط کتاب قاتل رو حدس زدم ولی همچنان کتاب تا
یکی از بهترین رمان های پلیسی که خواندم، معمایی سرگرم کننده و پرکشش با ترجمه خوب و روان. پلیس بازنشسته ای قول می دهد کشف کند قاتل زنی که قلبش را به او پیوند زده اند کیست اما با دنبال
۱۱۷. حتما بخونید
کتابی عالی که از یک سرقت ، قتل عمد پیچیده میسازه ولی یکم طولانیه و خیلی جاهاش قابل پیش بینیه. درکل ارزش خوندن داره
یک داستان فوق العاده ومتفاوت از یک پرونده قتل وپیگیریش توسط یک پلیس بازنشسته که یجورایی با مقتول ارتباط پیدا میکنه، پراز هیجان ومعما که ذهنتونو درگیر ماجرا میکنه ودلتون میخواد کتابو یکسره بخونید،عالیه👍
تری مک کیلب مامور میشه راز قتل کسی که قلبشو دریافت کرده رو کشف کنه. من کتاب شاعر از این نویسنده رو هم خوندم ولی این رو بیشتر دوست داشتم
نفس گیر و پرتعلیق. ترجمه ی خوب لذت خوندنش رو بیشتر میکنه.
داستانی مهیج و پرتعلیق که تا تمومش نکنین نمیتونین ولش کنین
کتاب با قتل یک مادر جوان شروع میشه و به نظرم به شدت جذابه و قطعا ارزش خوندن رو داره. مایکل کانلی واقعا در ژانر جناائی غوغا میکنه
تری مک کیلب مامور سابق اف بی آی که معروفیتی در پیدا کردن قاتلان زنجیره ای داره به دلیل بیماری مجبور به کناره گیری از کارش شده اما یکی از پرونده های قدیمی و بازش اونو رها نمیکنه و دوباره