معرفی کتاب حکایتهای مریخ
«حکایت های مریخ» مجموعه چند داستان است که یک جورهایی به هم وصل میشوند و داستان فتح مریخ و استثمار مریخیها را تعریف میکند. این کتاب در کنار «فارنهایت ۴۵۱» دو اثر مشهور برادبری هستند که البته خود برادبری این یکی را بیشتر دوست داشت. برادبری معتقد بود این داستانش، یک اسطوره جدید میتواند باشد. بیشتر کسانی هم که داستان را خواندهاند، با او موافق هستند.
یک نکته دیگر هم اینکه برادبری از اینکه این کتابش را در دسته علمی – تخیلیها جا بدهند شاکی بود: «علمی تخیلی توصیف واقعیت است و فانتزی شرحی خیال پردازانه. از این روست که حکایت های مریخ علمی تخیلی نیست، فانتزی است. معلوم است که ممکن نیست چنان اتفاقاتی روی دهد. به همین دلیل است که اثری ماندگار خواهد بود، چون همانند اساطیر یونان است و اسطوره ها مانا هستند ...»
حکایتهای مریخ تاکنون به چند زبان برگردانده شدهاست. جالب آنکه بر چاپ اسپانیولی آن خورخه لوییس بورخس شاعر و خیالپردازینویس نامدار اسپانیولیزبان مقدمهای نوشتهاست.
نکتهٔ جالب در مورد این کتاب بحث علمی-تخیلی بودن یا نبودن آن است. خود برادبری در نقل قولی به صراحت اعلام میکند که این کتاب علمی-تخیلی نیست و امید است که چون اسطورهها مانا باشد.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب حکایتهای مریخ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | حکایتهای مریخ |
خیزش تاریکی؛ بخش اول، بذرهای تاریکیرابرت جردن
پسران آنانسینیل گیمن
یک تراژدی بی مقداراستیگ داگرمن
دنیاهای خیالیلین کارتر
افسانه ها و گفت و گو با حیواناتهرمان درک ون دودویرد (آرماندو)
توفانی در تیر؛ بخش دومرابرت جردن
کشفم کن ۲طاهره مافی