کتاب اصطلاحات سیاسی ـ فرهنگی
معرفی کتاب اصطلاحات سیاسی ـ فرهنگی
حسن قدوسیزاده ( -۱۳۴۶)، پژوهشگر دینی است.
در بخشی از پیشگفتار کتاب آمده است:
«در دنیای امروز، حضور در صحنه سیاسی ـ فرهنگی جامعه و داشتن فهم مناسب از آنها، از جمله مسائل ضروری است که باعث میشود انسان دستخوش جریانهای ناصواب نشود و قدرت درک و تحلیل جریانهای فرهنگی ـ سیاسی حاکم بر جامعه و نظامهای جهانی را به صورت صحیح پیدا کند.... آنچه در این کتابچه گرد آمده، آشنایی با برخی کلماتی است که در تحلیلهای سیاسی ـ فرهنگی ـ اجتماعی روزنامهها، مجلات، اخبار صدا و سیما و... این روزها به کرات استفاده میشود. و در بسیاری از موارد افراد از معنا و مفهوم ابتدایی آنها نیز مطلع نیستند و به خود زحمت مراجعه به کتب و نشریات خاص این مطالب را نیز نمیدهند یا فرصت آن را ندارند. البته هدف، بیان توضیحی مختصر در هر مورد بوده تا حدی که این کتابچه گنجایش آن را داشته است».
با سلام این کتاب یکی از بهترین و مفید ترین کتاب هایی بود که تا به حال خوانده ام . با تشکر .
کتابِ بسیار مفیدی است.
برای آشنایی هست و به نظرم بررسی عمیق صورت نگرفته(خیلیها دنبال بررسی عمیق نیستند و برایشان خسته کننده هست و خواهان تعریف خلاصه و مفید هستند همان کاری که این کتاب انجام داده) اما برای من مفید بود و پیشنهاد میکنم.
کتاب توضیح اصطلاحات به صورت اسلامی شده و ضدغربی شده.
این کتاب به شدت جهت دار است…با توجه به عقیده اتان این کتاب را بخرید….مثلا اگر طرفدار سکولاریسم هستید این کتاب اصلا به درد شما نمیخورد،با تشکر از طاقچه
کتاب توضیح اصطلاحات به صورت اسلامی شده و ضدغربی شده.
این کتاب بعضی جاها جهت گیری داره اما درکل منبع خوبیه برای پیدا کردن اصطلاحات اما این جهت گیری های بی اساس حرص آدمو درمیاره
باسلام قصده خریدکتابوداشتم اما کارت من مجوزه خریده زیر۱۰هزارتومان راندارد حالامن چکارکنم لطفان شماره کارت بدین یاروی کتاب دیگری پول خریداین کتابم بگیرید تابتونم کتابوخریداری کنم منتظرجوابم سریع