کتاب ایسم
معرفی کتاب ایسم
کتاب ایسم؛ اختصار وافی دربارهی مکاتب فلسفی و سیاسی نوشته ارسطو خوشحساب است.
دربارهی کتاب ایسم
این عجیب نیست که تقریبا هرچیزی که ما امروزه به آن فکر میکنیم، قبلتر توسط پیشینیان ما به آن فکر شده است. البته چنین موضوعی سبب نمیشود که تفکر ما، امتداد تفکر آنان باشد اما دانستن ریشههای چنین تفکری و آشنایی با سرچشمهی هرکدام از آنها میتواند جذاب و بر انتخابهای ما تاثیرگذار باشد. ارسطو خوشحساب در کتاب ایسم دربارهی مکاتب فلسفی و سیاسی صحبت کرده است. مکتبهای فکری، فلسفی و سیاسی که عموما با پسوند ایسم شناخته میشوند، هرکدام چه معنایی دارند؟ در کتاب ایسم میتوانید با هرکدام از آنها به طور کامل آشنا شوید.
کتاب ایسم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به مطالعات جامعهشناسی و نظریات و مکاتب فلسفی و سیاسی، کتاب ایسم را کتابی خواندنی و جذاب مییابند.
بخشی از کتاب ایسم
امپریالیسم
رشد روابط سرمایهداری در جامعهٔ صنعتی اروپا و آمریکا بعد از قرن ۱۸ و نیز دستاندازی و توسعهطلبی این کشورها به ممالک ضعیف و غنی از منابع طبیعی، باعث شد که در قرن ۱۹ و ۲۰، غولهایی به وجود آیند که اینک سایهٔ سنگین خود را بر سرتاسر دنیا افکندهاند. نظام سرمایهداری که در قرن ۱۷ و ۱۸ از خود در مقابل استثمار فئودالیسم غرب چهرهای زیبا عرضه میکرد، از آن پس خود بدترین و زشتترین چهرهٔ استثمار و عامل مسخ انسانها شد.
معنای جدیدی که از واژهٔ امپریالیسم میشناسیم، مولود تحولاتی است که در دههٔ ۱۸۷۰ میلادی رخ داد؛ یعنی در دورانی که به «عصر دیزرائیلی» معروف است. این واژه تا اوائل دههٔ ۱۸۷۰ به نظام سیاسی سلطنتی یا «امپریال» خودکامه و استبدادی اطلاق میشد و «امپریالیست» به کسی گفته میشد که هوادار چنین امپراتور یا امپراطوری است.
"تمامی مطالب این کتاب از راه تحقیق، مطالعه و تامل به هم نگاشته شده است و ضمن اهم آنچه مد نظر است منبع مسقیم و جامع به وضوح قابل مراجعه است تا استناد به آن میسر و صحت مطلب ادا
کتاب مفیدی بود و دیدی کلی راجع به هر سرفصل میداد
یک دانشنامه از مکاتب معروف سیاسی و فکری تقریباً میتواند کتاب راهنمای خوبی باشد برای علاقمندان به آشنایی با مکتب های سیاسی مناسب و مفید است.
کتاب بدی نیست برای شروع اشنایی با گرایش های مختلف...