کتاب کتاب مقدّس زیر ذرهبین
معرفی کتاب کتاب مقدّس زیر ذرهبین
عباس نیکزاد( -۱۳۳۷) دانشیار دانشگاه علوم پزشکی بابل است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«انجیل به فرموده قرآن، جهت هدایت بنیاسرائیل از جانب خداوند بر حضرت مسیح علیه السلام نازل شده است. آنچه که از قرآن استفاده میشود این است که اساس تعلیمات و رکن رسالت حضرت مسیح علیه السلام دو چیز بوده است: یکی احیای شریعت حضرت موسی و تأیید تورات. لذا از زبان حضرت عیسی مسیح علیه السلام میفرماید: «مصدقاً لما بین یدی من التوراة و لاحَلَّ لکم بعض الذی حرّم علیکم» یعنی عیسی به قوم بنیاسرائیل فرمود که من آمدهام تا تورات و شریعت حضرت موسی را تأیید کنم جز اینکه جهت تسهیل بر بنیاسرائیل برخی از مُحرّمات را حلال کردهام. و دیگری بشارت آمدن پیامبر آخرالزمان یعنی حضرت محمد صلی الله علیه و آله. به تعبیر دیگر رکن رسالت حضرت مسیح این بوده است که اعلام کند که رسالت او جنبه پیشقراولی و مقدّمی دارد برای پیامبری که بعد از او میآید و اوست که جهان باید در انتظار او باشد و اوست که شریعت اصلی و نهایی را خواهد آورد. به همین خاطر همانگونه که مسیحیها نیز اعتراف دارند دوره مأموریت حضرت مسیح برای ابلاغ رسالت بسیار کوتاه بوده است.»
خیلی ضعیف. 1: سردرگمی خود نویسنده. 2: تمامی استنادها بر اساس اعتقادات اسلامی. 3: به خاطر کمبود اطلاعات خوانندگان مسلمان با اطمینان حرفهای نویسنده را باور میکنند. 4: ضعف و تناقضات درونی مطالب حتی با خود اعتقادات اسلامی که در
بسیار کتاب جامع البته سستی و بی سندی کتاب مقدس خیلی مشخص است کتاب خدا که نویسنده ایی غیر خدا دارد
پر از نقص و ایراد
به نظر میرسه که نویسنده با منابع اسلامی هم به خوبی آشنایی نداشته، چه برسه به منابع مسیحی.