بریدههایی از کتاب اصطلاحات سیاسی ـ فرهنگی
۳٫۲
(۱۳)
آیپاکAIPAC
کمیته روابط مسائل مشترک عمومی آمریکا و اسرائیل که مهمترین لابی یهود و تشکیلاتی بسیار خطرناک است و از آن به عنوان سلطان واشنگتن یا پایتخت نیز یاد میشود. رویارو شدن با آیپاک، بزرگترین کابوس مقامات حکومتی و همچنین اعضای کنگره آمریکا است. زیرا آیپاک چنان قدرتمند است که هر چه را هر وقت اراده کند به دست میآورد.
سیستم اطلاعاتی آیپاک به حدی قدرتمند است که در مراکز و سازمانهای رسمی موجود در واشنگتن و محافل مربوط به آنها، هر گاه کوچکترین صحبتی درباره اسرائیل عنوان شود به سرعت از آن باخبر میشود و گوینده را به بدترین شکل مجازات میکند. (به واژه لابی مراجعه شود).
زمانی
استعمار فرانو
در این شیوه، ظاهرا قدرتهای بزرگ، سلطهای بر کشورهای دیگر ندارند اما سلطه آنها در حدی است که تصمیمگیریها و سیاست گذاریهای دولتهای دیگر، در تمام عرصههای اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و... باید در راستای منافع قدرتهای سلطه گر شکل گیرد.
استعمارگران در این شیوه با ظاهری مشروع و با شعارهایی مثل حقوق بشر، ایجاد صلح و امنیت، استقرار دموکراسی و آزادی، از طریق تهاجم وسیع خبری، تبلیغی، فرهنگی و با استفاده از رسانههای عمومی به خصوص اینترنت، شبکههای ماهوارهای، فیلمهای سینمایی و... و به خدمت گرفتن روشنفکران وابسته داخلی و سایر گروههای همسو، اهداف استعماری خود را دنبال میکنند.
la Luna
مقام معظم رهبری در مورد شکست این روش جدید استعماری میفرمایند: «البته این هم به جایی نخواهد رسد، چون چهره استعمار و استکبار، زشتتر از این حرف هاست؛ نمیتواند ظلم و ستمگری و دد منشی خود را پنهان کند، نمونهاش عراق است.
امروز پرچم حقوق بشر در دست آمریکا و انگلیس و کشورهایی از این قبیل به یک چیز مسخره و خندهآور تبدیل شده است... امروز دل ملتهای اسلامی پر از نفرت از آمریکا و مستکبران است».
la Luna
مقام معظم رهبری در این مورد میفرمایند:
«سیاسی بودن، یعنی دانشجو از آنچه که در جهان و در کشور خودش میگذرد، آگاه باشد، بینش داشته باشد؛ اگر این نشد ممکن است فردی به حد اعلای علم هم برسد، خیلی هم متدین باشد اما دشمن او را به قیمت بسیار ارزانی بخرد! او را زیر بال خودش بگیرد»
حمیدرضا خاکی
حجم
۱۶۸٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۷
تعداد صفحهها
۱۴۴ صفحه
حجم
۱۶۸٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۷
تعداد صفحهها
۱۴۴ صفحه
قیمت:
۳۰,۰۰۰
تومان