کتاب جالب اینجاست که...
معرفی کتاب جالب اینجاست که...
کتاب جالب اینجاست که... نوشته الن دجنرس است که با ترجمه بهزاد قدیانلو منتشر شده است. الن دجنرس مجری و طنزپرداز مشهور آمریکایی است که در این کتاب با زبان طنز دغدغههای ذهنیاش را بیان میکند.
درباره کتاب جالب اینجاست که...
نویسنده طنزپرداز است اما در این کتاب سعی کرده است با زبان طنز درگیریهای روزمرهاش را بنویسد، این کتاب به درون زندگی این مجری میرود و با او همراه میشود. مترجم بهزاد قدیانلو که خوانندگان او را با برنامه خندوانه میشناسند خودش طنزپرداز است و توانسته است در این کتاب محتوای نویسنده را به خوبی و با امانتداری به خواننده منتقل کند. نثر جذاب و شخطبع کتاب خواننده را به شوق میآورد و او را با خودش همراه میکند.
خواندن کتاب جالب اینجاست که... را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به طنز پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب جالب اینجاست که...
اکثر مواقعی که میخوام لباس بپوشم متوجه میشم که حدود یه ساعته فقط به لباسهام خیره شدم و نمیدونم کدومرو انتخاب کنم. خیلی سخته که آدم تصمیم بگیره چی بپوشه. برای همینه که زندان خیلی هم بد نیست.
بعضی وقتها دلم نمیخواد آدم بزرگ باشم. نمیخوام تصمیمهای سخت بگیرم. نمیخوام مسئولیت داشته باشم. نمیخوام برای تحویل کارهام محدودیت زمانی داشته باشم. داخل زندان لازم نیست دست به هیچ انتخابی بزنم. زندگی داخل زندان خیلی ساده است.
با وجود اینکه تختخوابهای راحتی نداره و پتوهاش زبر و ناجوره و باعث میشه خارش بگیرم و دستشوییها اوپن هستند و آدم احساس ناامنی میکنه و من هم خیلی باهاش مشکل دارم اما با همهٔ اینها اونجا باشگاه و تلویزیون داره! میتونم هیکل خیلی خوبی داشته باشم، حداقل هیکلم از زمانی که برای دوی ماراتن تمرین میکردم بهتر میشه. یه فرصت فوقالعاده هم دارند به نام زمان هواخوری! چقدر جذاب. فکر کن که به حیاط زندان بگن فضای هواخوری، جون میده برای تمرینات هوازی. همیشه شنیدم که زندانیها هیکلی و عضلانی هستند ولی من فکر نکنم از فضای زندان برای عضلهسازی و بدنسازی استفاده کنم. بیشتر دلم میخواد شکمم رو آب کنم و تمریناتی انجام بدم که برای قلب و عروق مفید باشه. مجبورید برای تمرینات با خودتون دستکش ورزشی ببرید و این هزینهای است که برای رسیدن به بیمسئولیتی مطلق باید بپردازیم.
اگر الن دجنرس رو بشناسید با خوندن این کتاب کلی میخندید!
نمیشه بریده گذاشت، ترجمش ضعیفه، من از طرز نوشتنش خوشم نیومد. درکل،یجوریه...
بخونید و لذت ببرید، سخت نگیرید من که کلی خندیدم و تا آخرش خوندم و دوستش داشتم حس خوبی از کتاب گرفتم که همین کافیه
اصلا جالب نیست
اگه مثل من به هوای برنامههای الن این کتاب رو میخرید توصیه میکنم پولتون رو هدر ندید. ترجمه بد نبود ولی باورم نمیشه هنوزم ممکنه تو کتابهای ترجمه شده، غلط املایی وجود داشته باشه اونم بهوفور
اصلا ارزش خوندن نداشت
عالی😍😍😍