کتاب درمان اضطراب
معرفی کتاب درمان اضطراب
درمان اضطراب همراه با آبشار آرامش نوشته گیلیان باتلر و تونی هوپ کتابی کاربردی برای کمک به کسانی است پیوسته و به هر دلیل کوچکی دچار اضطراب میشوند.
اضطراب، ترس از یک عامل ناشناخته و نامعلوم است که موجب پریشانی فکر و گاهی بروز علایم احساس خطر، از جمله تپش قلب و رنگ پریدگی میشود. بنابراین در فرایند اضطراب، برخلاف ترس طبیعی و واقعی، یک عامل حقیقی ترسآور یا خطرناک یا آسیبزننده وجود ندارد، فقط ، ذهن آدمی بهطور خودکار دچار احساس خطر میشود.
در کتاب درمان اضطراب ابتدا به خطراتی پرداخته شده است که اضطراب و نگرانی برای جسم و روح و طرز تفکر انسا ن دارد، سپس راههای رهایی از انواع اضطرابهای بیاهمیت و رخنداده و غیرمحتمل بیان شده است. در فصل دم کتاب به موضوع درمانهای رفتاری اضطرابهای مزمن و پایدار پرداخته شده و در فصل سوم درمانهای دارویی این اختلال بررسی شدهاند.
خواندن کتاب درمان اضطراب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب یک راهنما برای بهبود وضعیت مبتلایان به اختلال اضطراب است و همزمان میتواند برای پژوهشگران و علاقهمندان به مباحث روانشناسی و رفتاردرمانی هم سودمند باشد.
جملاتی از کتاب درمان اضطراب
انزوا و درون فکنی غالبا موجب تشدید و بدتر شدن اضطراب میشود. سعی کنید حداقل هر چند گاه یکبار، موضوعهای نگرانکنندهٔ خویش را با یکی از نزدیکترین کسان خود، از قبیل همسر یا دوست صمیمی یا پزشک یا روانشناس، در میان بگذارید. دیگران با قوت قلب و اطمینان دادن به شما موجب تسکین شما میشوند چراکه اطرافیان، بهتر از خودتان میتوانند پوچ بودن نگرانیهایتان را ببینند و سخن آنها حتما در رفع اضطراب شما تاثیر بسزایی دارد. آنها میتوانند با بیان تجارب خود و با بیان اینکه خودشان نیز زمانی دچار اینگونه اضطرابها بودهاند وی بعدا به واهی بودن آنها پی بردهاند، تا حد بسیار زیادی به شما آرامش میدهند.
از مخفی کردن احساسهای منفی در دل خود بپرهیزید، زیرا باعث تشدید مشکلات و تزلزل بیشتر ساختار روانی شما میشود. ابراز احساسات و افکار، مایهٔ شکسته شدن غرور نیست چراکه تمام مردم حداقل در دورانی از زندگی خود، ولو برای مدتی کوتاه گذرا، دچار نگرانی و اضطراب میشوند. دیگران میتوانند راههای تازهای برای مبارزه با این افکار پوچ و غلبه بر آنها و تقویت اعتمادبهنفس به شما نشان دهند.
این کتاب تیر خلاصی هست به استرس و اضطراب. اگه من جای وزیر آموزش و پرورش بودم این کتاب رو جزو کتب درسی قرار می دادم کتاب یک مقدار غلط املایی داره ولی برای من اصلا مهم نیست به عالی بودنش میارزه
کتاب خوبی هست و ترجمه هم روان و خوبه. فقط ویرایشش مشکل داره.❤
بر خلاف کامنت هایی که قبل از خرید خوندم کتاب خیلی ضعیف با راه کار های سطحی هستش و همچنین در رساندن مطالب هم ضعیف عمل کرده و کمتر از نظریه های علمی و کارشناسانه استفاده کرده
بسیار عالی و کاربردی برای کمک کردن هر فرد به خودش. اما اگر ترجمه روان تر بود بهتر هم میشد. 👌
بسیار مفید و کاربردی بود
کتابی روان و آموزنده و کاربردی
در این شرایط(اضطراب کرونا) راهکارهای خوبی داره
این کتاب در عین کوتاهی نکات کاربردی خیلی خوبی داره و برای من مفید بود. به کسایی که زیاد اضطراب رو تجربه میکنن توصیه میکنم کتاب رو بادقت و طمانینه بخونن و به تک تک راه حل هاش دقت بکنن
تلف کردن وقت و خوندنش خالی از لطفه خیلی کتابای بهتری هست حتی تو طاقچه کلی هم غلط تایپی داره