خواندن نظراتمعرفی کتاب کمرویی، خجالت، جسارت و ابراز وجود، اضطراب اجتماعی، مهارتهای اجتماعی، در کودکان، نوجوانان و بالغین
«کمرویی، خجالت، جسارت و ابراز وجود، اضطراب اجتماعی، مهارتهای اجتماعی، در کودکان، نوجوانان و بالغین» نوشته دکتر سیداصغر ساداتیان (-۱۳۴۴) است. در این کتاب سعی شده است تا به زبانی ساده راه کارهای علمی و عملی برای اصلاح این اختلالات بیان شوند. نکته کلیدی در موفقیت این روشها، تمرین و تداوم در آنها است و نباید انتظار داشت که فقط با خواندن این کتاب همه چیز یک شبه تغییر کند. زیرا لازمه چنین مسئلهای تغییر بنیادی افکار خودکار منفی و مخربی است که در طول چندین سال در ذهن فرد شکل گرفتهاند. به عبارت دقیقتر، برای غلبه بر خجالت و کمرویی و اضطراب اجتماعی باید دستکم برخی از ویژگیهای شخصیتی خود را تغییر داد و اصلاح کرد.
مهارتهای زندگی برای نوجوانان، جوانان و بزرگسالان
آموزش مهارتهای زندگی و عزت نفسرحمانپور محمد
کمالگرایی یا کاملگراییعلی شمیسا
از خودآگاهی تا خودشناسیشهربانو قهاری
روشهای ساده مدیریت استرسپرومود باترا
شناسایی ابعاد ادراک خود در اختلالات افسرده خویی و وسواس فکری - عملیعباس رمضانیفرانی
درمانشناختی افسردگیآرون تیبک
خطاهای شناختیبهاره دادرس
مهارتهای زندگی برای نوجوانان، جوانان و بزرگسالان
سیداصغر ساداتیان
معیارهای انتخاب همسر (اشتباهات بزرگ در انتخاب همسر)ماهیار آذر
بلوغ جسمی و روانی در دختران، چالشها، خطرات، روشها، تربیت و افت تحصیلیسیداصغر ساداتیان
مسائل و مشکلات زناشویی و راهکارهاسیداصغر ساداتیان
بلوغ جسمی و روانی در پسران، چالشها، خطرات، روشها، تربیت و افت تحصیلیسیداصغر ساداتیان
مهارتهای زندگی (برای کودکان)سیداصغر ساداتیان
پرورش، تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان تولد تا ۳ سالگیفرهنگ هلاکویی
پرورش، تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان، ۳ تا ۷ سالگیفرهنگ هلاکویی
رمز و راز موفقیتفرهنگ هلاکویی
علم و شبه علمفرهنگ هلاکویی
سلام، به من نظر من یه کتاب خیلی باارزش و پرمحتواس، با کلی راهکارهای خوب و کاربردی، هرچند همونطور که در متن کتاب تاکید شده، باید به قدری تلاش و تمرین درست و اصولی در مورد برطرف کردن مشکل کمرویی
واقعا به من کمک کرد ٩٠ درصد از اضطرابم رو کم کنم و ریشه این اختلال رو تشخیص بدم
کتاب خوبیه چون به نوعی اطلاعات عمومی ادم زیاد میشه همینم باعث افزایش اعتماد به نفس میشه و یجوری مهارت زندگی کردن رو یادآوری میکنه. یاد میده چجوری خودمونو بشناسیم و از پایه و ریشه خجالت رو رفع میکنه
چه عالی که از این انتشارات هم کتاب گذاشتین, امیدوارم بیشتر بشن. کتاب های انتشارات ما و شما به سختی در شهرستان پیدا میشه.
یکی از به درد نخور ترین کتاب ها مثلا ما دنبال راه حلیم این میگه خودتون راه حل بدید و بعدشم اصلا خوب نیست بابا خب من یه ادم کم رو هستم که اومدم اینو بخونم والدینم نیومدن بخوننش که
بسیار کتاب ارزشمندی است طوری نوشته شده که هم والدین قادر به درکش باشند و هم متخصصین. اگر کودک کم رو یا اصطلاحا خجالتی دارید، اکیدا توصیه میکنم
از خریدن کتاب بینهایت پشیمانم از اول تا اخر کتاب فقط گفت حرمت نفستون درست کنید