کتاب ۳۳ استراتژی جنگ
معرفی کتاب ۳۳ استراتژی جنگ
در کتاب ۳۳ استراتژی جنگ نوشته رابرت گرین یادمیگیرد که چطور با استفاده از استراتژیهای راهبردی فرماندهان بزرگ تاریخ، سکان کشتی زندگیتان را به دست بگیرید. شاید بپرسید چرا استراتژیهای جنگ؟ مگر میشود آنچه در میدان جنگ پیاده میشود را در زندگی روزانه پیاده کرد؟
بله میشود چون در زندگی هم خیلیوقتها ما در حال جنگ هستیم و بنابراین نیاز به استراتژی داریم. زندگی روزانه و به ویژه کسبوکار شباهت زیادی به میدان جنگ دارد. جنگی که در آن رقبا برای کسب منافع شخصی بیشتر باهم رقابت میکنند. پس استراتژی مناسب ابزاری کارآمد برای حل مشکلات است. ذهن سرآغاز همه نبردها و استراتژیها است ذهنی که به آسانی تحت تاثیر احساسات قرارگیرد نمیتواند به درستی شرایط را ارزیابی کند و قطعا با انتخاب راهبردی نادرست هدف و فرصتهایش را به باد میدهد.
درباره کتاب ۳۳ استراتژی جنگ
در این کتاب دستورات راهبردی فرماندهان بزرگ با زبانی ساده برای پیاده کردن در زندگی روازانه فردی، اجتماعی و کاری بیان شدهاند.
هر فصل استراتژیای را مطرح میکند تا برای حل مشکلی ویژه که اغلب با آن روبهرو خواهید شد، به کار گیرید. این مشکلات شامل وارد جنگ شدن با همراهی ارتشی بیانگیزه، هدردادن انرژی با جنگیدن در چندین جبهه، خستهشدن از تضادهای فراوان و گیرافتادن در موقعیتهایی است که توان برونرفت از آنها را ندارید. میتوانید فقط فصلی را بخوانید که با مشکل کنونی شما در ارتباط است؛ اما بهتر است تمام استراتژیها را مطالعه و آنها را جذب کنید و اجازه دهید به بخشی از زرادخانه ذهنی شما تبدیل شوند.
این کتاب ذهن شما را تربیت میکند تا با توجه به موقعیت خود و دشمن کارآمدترین استراتژی را پیش بگیرید و باکمترین خسارت و تلفات به بزرگترین پیروزیها برسید.
خواندن کتاب ۳۳ استراتژی جنگ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
۳۳ استراتژی این کتاب برای افرادی که در پی کسب موفقیت در تمام حوزههای زندگی از جمله کسبوکار و روابط اجتماعی و زندگی شخصی هستند کارساز است.
درباره رابرت گرین
رابرت گرین نویسنده امریکایی به خاطر کتابهایی که درباره قدرت، استراتژی و وسوسه نوشته، معروف است. او شش کتاب پرفروش بینالمللی دارد. ۴۸ قانون قدرت، هنر سرچشمه، ۳۳ استراتژی جنگ، قانون ۵۰، تسلط و قوانین طبیعت انسانی.
رابرت ۶۰ ساله در یک خانواده یهودی متولد شده و در لوسآنجلس بزرگ شده است، در دانشگاه کالیفرنیا، برکلی و ویسکانسین - مدیسون هم درس خوانده است. گرین قبل از پرداختنش به نویسندگی حدود ۸۰ شغل را تجربه کرده بود.
جملاتی از کتاب ۳۳ استراتژی جنگ
شاید ایدههایی ناب داشته باشید، شاید بتوانید استراتژیهایی بینظیر ابداع کنید؛ اما اگر گروهی که آن را رهبری میکنید و انتظار دارید برنامههای شما را اجرایی کنند، غیرمسئول باشند یا زیاد خلاقیت به خرج ندهند و اعضای آن اهداف و دستورکار خود را در اولویت قرار دهند، ایدههای شما به هیچ جا نخواهند رسید. شما باید درس جنگ را بیاموزید: این همان ساختار ارتش یعنی زنجیره فرماندهی و روابط بخشها با یکدیگر به عنوان یک کل است که به استراتژیهای شما نیروی حرکت و اجرا میدهد.
هدف نخست و اصلی در جنگ، تزریق سرعت عمل و جنبش در ریزترین ساختار ارتش است. معنای دقیقش این است که مقامی با صلاحیت باید در رأس باشد و از هرگونه تضاد و تردید و دوگانگی در رهبری اجتناب شود، معنای دیگرش این است که به همه سربازان حس هدفی کلی القا شود، هدفی که همه در پی رسیدن به آن باشند و از همه چیز خود برای آن بگذرند، در این صورت است که سربازان بهجای اینکه مانند آدمهای مکانیکی رفتار کنند، پاسخ و واکنشی درست به رویدادهای میدان نبرد خواهند داد و سرانجام معنایش این است که به سربازان چنان انگیزه مشترک و نیروبخشی بدهید که شتاب و سرعت و دقت عمل آنها افزایش یابد. اگر نیروهای خود را به این شکل سازماندهی کنید، به ژنرالی تبدیل خواهید شد که سریعتر از دشمن تصمیم میگیرد و قطعاً میتوانید به امتیازات عالی دست یابید.
برای اینکع اینکتاب بره تو کتابخونه عمومی ی صلوات بلن بفرستید:)
من الان 3/2 دورس که اشتراک تمدید کردم. اولین بار هم که اشتراک بی نهایت رو خریدم ، قوی ترین انگیزه همین کتابهای آقای رابرت گرین بود.(همه ی این کتابا تو دوره بی نهایت بود) و الان «اپ طاقچه» در نهایت
کتابراه میده 22 شما 28. چرا 6 تومن تفاوت قیمته وقتی ناشر یکیه؟
واقعا کاری به قیمتش ندارم چون ده ها برابر این می ارزه کتاب ۳۳ استراتژی کتابی کاملا کاربردی که حدود ۲۰ سال از نگارشش میگذره ولی همچنان قوانینش برای بشر امروزی تازه اس
این کتاب رو از اپلیکیشن کتابراه گرفتم 16700 تومان نمی دونم چه خبرتونه اینقدر کتاب ها رو گران فروشی می کنید
خلاصه بگم تنها کتابیه که من دوست دارم چون یک کتاب بی طرفی و اگه به جامعه خودمون نگاه کنیم این اتفاقات واقعا داره درش رخ میده مثلا استراتژیک 15 دولت سر مردم میاره و استراتژیک 30 رسانه های خارجی
یه کتاب درجه 1 برای کسایی که دلشون میخاد خاص و گزیده بخونن و نهایت بهره رو از مطالعاتشون توی زندگی ببرن.
کتاب خیلی خوبیه اما به دلایلی نصف استراتژی هاش تو کلش رویال استفاده میشود
یه جاهایی جزئیات زیاده و متن کشدار و خسته کننده میشه اما در کل خوب بود 👍
استراتژی های مختلف در نبرد رو با مثال های تاریخی بیان کرده..کتاب های رابرت گرین کلا خیلی خوبه بنظرم.قبلا کتاب چیرگی رو از این نویسنده خونده بودم اونم عالی بود👌 با اینکه خیلی طولانیه ولی پیشنهاد میشه🙏