کتاب پنج تکگویی برای زنان (۱*۵)
معرفی کتاب پنج تکگویی برای زنان (۱*۵)
پنج تکگویی برای زنان (دنیای مدرن ۴) مجموعهای از نمایشنامههای کوتاه با ویژگیهای مشترک هستند. نیل لبیوت، بتی شامیه، آنوولر، آنا دیور اسمیت و نینا شنگولد نویسنده آثار ارائه شده در این کتاباند. فریدالدین سلیمانی این مجموعه را به زبان فارسی ترجمه کرده است.
درباره کتاب پنج تکگویی برای زنان
مجموعه دنیای مدرن تاتر، نمایشنامههای مطرح جهانی را براساس تعداد کاراکتر، مدت زمان اجرا، موضوع و .... تقسیمبندی کرده و در قالب کتابهایی منتشر شده است. درواقع مجموعهای از نمایشنامههای کوتاه با ویژگیهایی مشترک درکنار هم قرار گرفتهاند. باید خاطرنشان ساخت نویسندگان این مجموعهها اغلب از افراد شاخص ادبیات نمایشی جهان هستند که برخی از آنها برای اولینبار در زبان فارسی معرفی میشوند. پنج تکگویی برای زنان یکی از همین مجموعهها و شامل آثاری از نیل لبیوت، بتی شامیه، آنوولر، آنا دیور اسمیت و نینا شنگولد، است.
خواندن کتاب پنج تکگویی برای زنان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعه کتاب پنج تکگویی برای زنان را به علاقمندان نمایشنامهخوانی و فعالان عرصه تاتر، پیشنهاد میکنیم.
جملاتی از کتاب پنج تکگویی برای زنان
میدونی جالبیش چیه؟ با من تیک زد، معلمم با من تیک زد، تو یکی از همون سفرا، آره. تو اون سفر نه، چند ماه بعدش تو موزه دریایی .... تا دم مرگ ترسوندم. اولش اصلا نمیدونستم داره چی کار میکنه – منظورم اینه که باشه قبول، میدونستم، اما خب مگه چند سالم بود، سیزده سال – تو اون سن توقع همچین چیزی نداشتم .... توی اتاقک اومد بالای سرم، همونجا که کوسه و اینا دارن. ببین، یه معلم دیگهم باهامون بود و میخواست بقیه بچهها رو از راهرو ببره بیرون – آخه یه جایی دارن که میتونی بری و چیزای مختلفی ببینی، صدفها و خرچنگها و اینا، و استخر کوسهها...
برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب پنج تکگویی برای زنان، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.
از دو تک گویی اول خ.شم اومد( بازگشت مده آ که فوقالعاده بود و همینطور تمام هم. بقیه بد نبودن. با این حال به خاطر همون دو تا اولی می ارزه که این کتاب رو بخونید. ترجمه روان و خوب