کتاب بازی بینهایت
معرفی کتاب بازی بینهایت
بازی بینهایت کتابی به قلم سایمون سینک است.
این کتاب را تیم ترجمه نشر نوین به فارسی برگردانده و منتشر کرده است.
دربارهی کتاب بازی بینهایت
بازی هایی مثل فوتبال و شطرنج، با قوانین مشخص و نقطه پایان واضح، بازی محدود محسوب می شوند. اما بازی کسب و کار، نامحدود و بی نهایت است؛ و در آن، چیزی به اسم «برنده شدن» وجود ندارد، چرا که همواره چالش های جدید پیش می آید، قوانین بازی مشخص و پایدار نیست، بازیکنان ثابت و همیشگی نیستند و هیچ خط پایانی برای آن متصور نیست.
سایمون سینک نویسندهی کتاب بازی بینهایت پرسشی را مطرح کرده: چگونه در یک بازی که هیچ خط پایانی ندارد، رو به پیشرفت باشیم و دوام بیاوریم؟
در بازی بی نهایت کسب و کار، تنها کسانی برای مدتی طولانی دوام می آورند که با قوانین نامحدود بازی می کنند. آنها کارهایی انجام می دهند که قادرشان می کند تا نوآورتر، منعطف تر و پایدارتر از رقبا باشند. در حقیقت او معتقد است که یک مدیر با داشتن یک طرز فکر محدود برای بازی در یک بازی بینهایت و نامحدود، میتواند فاجعهای بیافریند و برای اثبات این حرف خود، مثالی از جنگ ویتنام میزند. آمریکا در این جنگ تمام نبردها را پیروز شد و حتی توانست سربازان بسیاری از دشمنش را نابود کند اما در این جنگ، ویتنام پیروز بود. چرا که با طرز فکری بازی بینهایت میجنگید و حتی مایل بود هر سختی را متحمل شود و تا هر زمان که احتیاج است میدان جنگ را خالی نکند اما آمریکا را وادار به عقبنشینی کند.
این فقط یکی از مثالهای است که سایمون سینک برای اثبات سخنش میزند. اما اگر شما هم دوست دارید سازمانی قوی بسازید، که بتواند از پس هر طوفانی بربیاید و به دستآوردهای کوتاه مدت مشغول نشود، باید تفکرتان را به بازی بینهایت تغییر دهید!
کتاب بازی بینهایت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
بازی بینهایت برای تمام مدیران شرکتها و افرادی که میخواهند در کسب و کارشان تحولی عظیم ایجاد کنند، مفید، جذاب و خواندنی است.
دربارهی سایمون سینک
سایمون سینک ۹ اکتبر ۱۹۷۳ در ویمبلدون انگلستان متولد شد. او نویسنده، مشاور سازمانی و سخنران انگیزشی آمریکایی بریتانیاییتبار است، سینک دانشآموخته کارشناسی حقوق از دانشگاه لندن سیتی و نیز کارشناسی انسانشناسی فرهنگی از دانشگاه برندایس میباشد که هماکنون بعنوان مربی ارتباطات استراتژیک در دانشگاه کلمبیا و عضو غیرموظف شرکت رند، فعالیت میکند.
وی نویسنده ۵ کتاب میباشد. کتاب با چرا شروع کنید: رهبران بزرگ چگونه الهامبخش میشوند در سال ۲۰۰۹ بعنوان یکی از ۵ کتاب پر فروش سال شناخته شد.
کتاب دیگر او رهبران آخر غذا میخورند نیز جز کتابهای پر فروش و شناخته شده است.
جملاتی از کتاب بازی بینهایت
در بازیهای محدود، شرکتکنندههای مشخص و معلومی داریم. این بازیها قوانین ثابتی دارند. و یک هدف از پیش تعیینشده هست که در صورت دستیابی به آن، بازی تمام میشود. مثلاً فوتبال یک بازی محدود است. همهٔ بازیکنان لباسهای یکدستی میپوشند و بهراحتی قابل شناساییاند. مجموعهای از قوانین وجود دارد و برای اجرای آنها از داور بهره میگیرند. تمامیِ بازیکنان توافق کردهاند که از این قوانین پیروی کنند و در صورت قانونشکنی، جریمه خواهند شد. همگی موافقاند که هر تیمی که در طول بازی گل بیشتری بزند برندهٔ بازی خواهد بود، بازی به پایان میرسد و همه به خانههایشان میروند. در بازیهای محدود، همواره یک آغاز، میانه و پایان خواهیم داشت.
اما در بازیهای نامحدود، بازیکنانی معلوم و نامعلوم شرکت دارند. هیچ قانون دقیق یا از پیش تعیینشدهای وجود ندارد. اگرچه یک سری رسومات و قوانین کلی دربارهٔ عملکرد بازیکنان وجود دارد، اما در این مرزهای گسترده و نامحدود، همهٔ بازیکنان میتوانند به دلخواه خودشان عمل کنند. و میتوانند هر زمان که خواستند، این رسومات را رعایت نکنند. هر بازیکن میتواند روش و سبک بازی مختص خودش را انتخاب کند. و میتواند هر زمان و بنا به هر دلیل، نحوهٔ بازی خود را تغییر دهد.
بازیهای نامحدود، افقهای زمانی نامحدودی دارند. و ازآنجاییکه هیچ خط پایانی وجود ندارد، عملاً نمیتوان انتهایی را برای بازیهای نامحدود متصور شد و در آنها، چیزی بهعنوان «پیروزی» نداریم. در یک بازی نامحدود، هدف اصلی این است که در بازی بمانید و به حضور خود تداوم ببخشید.
کتاب رو نخوندم. ولی از یک عبارت که کنار تصویر کتاب نوشته شده بود خیلی خوشم اومد: ((با رعایت قانون کپی رایت)). ای کاش قانون کپی رایت در مورد همه ی کتاب ها و فایل ها (صوتی، تصویری، نوشتاری و...)
من این کتابو نخریدم ولی از اینکه حق انتشارش خریداری شده و ترجمه شده خوشحالم. ایشالا که روزی برسه همه کتابا با خریداری حق انتشار ترجمه و چاپ بشن. و به امید اینکه هیچ کسی به خاطر مشکلات مالی از
کتاب بسیار جالبی به نظر میرسه و حرف تازه ای برای گفتن داره ، (بازی محدود و نامحدود) بازی محدود ،قوانین مشخصی داره مثل فوتبال ، شطرنج و همیشه برنده و بازنده ای داره ، ولی بازی های نامحدود قوانین از
به نظرم، در این کتاب نویسنده تلاش میکند تا بین دو کتاب پیشین خود پیوند برقرار کند و در سطحی کلان به شرح فرآیندهایی بپردازد که به سازمانها کمک میکنند تا حضوری طولانی مدت و موفق در دنیای کسبوکار داشته
خلاصه ی کتاب بخونید بهتره هم وقتتون تلف نمیشه هم نکات اصلی میفهمید . اوایل کتاب چند نکته ی خوب داشت و کاربردی هرچی جلوتر میرفتم حوصله سر بر میشد .
سلام. بچه ها، این روزا طاقچه کد تخفیف نذاشته؟ نمونه ی کتاب رو خوندم. وقتی کامل خوندم، نظرمو می نویسم. و اینکه خیلی ممنون بخاطر کپی رایت. آفرین به ایرانی ها که خودجوش راه راست رو انتخاب می کنن❤❤
برخلاف تبلیغات، اونقدری که باید جالب نبود. شاید هم حرفهای سایمون سینک برای من تکراری شده.
ترجمهٔ کتاب به قدری نامناسب هست که مفهوم رو تغییر داده.
تفاوت بین رهبران عالی از معمولی را در این کتاب می خوانید
من که فرق هدف آرمانی که تو این کتاب گفته میشه با چرایی تو کتاب قبلی سینک رو نفهمیدم بعضی مطالبش مشابه کتاب "با چرا شروع کنید" بود ولی در کل ارزش یک بار خوندن رو داره.