کتاب نامههای من و برادرم در جنگ تحمیلی
خواندن نظراتمعرفی کتاب نامههای من و برادرم در جنگ تحمیلی
بخشی از مقدمه کتاب:
کتابی که پیش رو دارید، دستنوشتههای من و برادرم در زمان حضور او در جبهههای نبرد است که مانند هزارانهزار جوان ایرانی و سرباز میهن اسلامی، خدمت سربازیاش را در جبهۀ جنگ گذراند. حضور عاشقانۀ چنین جوانانی بود که به کشور ما روح استقلال و آزادهخواهی دمید و میهن عزیزمان را از دستبرد و تاراج مصون ساخت. روزهایی که فرزندان غیورِ میهن اسلامیِ ما در جبهه حاضر شدند، پُر بود از اشتیاق و عشق، لبریز بود از غم و اندوهِ جدایی و همهوهمه را فرزندان این میهن بهدوش کشیدند و راه را برای من و شما و هرکس که دلش در آتشِ عشق میهن میسوزد، هموار کردند.
از آن روزهای تلخ و شیرین چندی میگذشت و من در مرور آن روزها، گاه خودم را بهدست رؤیا و خیالات گذشته میسپردم و در میان آنهمه احساس و درد و اشتیاق پرواز میکردم. البته من دیگر آن جوان هفده یا هجدهساله نبودم که بتوانم بهراحتی خود را با تصورات و یادآوری خاطرات گذشته راضی کنم؛ بااینحال، در خلوت و تنهاییِ خود سری به نامههای قدیمی میزدم: نامههای برادرم و نامههای خودم. یکییکی آن نامههایی را مطالعه میکردم که برادرم توانسته بود به من تحویل بدهد. ناگهان جرقهای به ذهنم خورد: همۀ مطالب و گفتههای مستندِ آن زمان را به نسل جوان امروزی منتقل کنم.
خانواده جمعه
دموکراسی و محدودیت های خودگردانیآدام پشوورسکی
رویکردهای نوین تامین مالی صادراتعلیرضا گرشاسبی
چهره پشت شیشهولفگانگ اکه
نامه های پاپاارنست همينگوي
نکات کاربردی و عملی برگرفته از آراء قضایی پیرامون حق کسب و پیشه و سرقفلیسعید معین
سئوی پیشرفتهمحسن کریمی
تنهایی واژه هامحمدرضا احمدی