کتاب اصول جامعه شناسی اقتصادی
معرفی کتاب اصول جامعه شناسی اقتصادی
اصول جامعهشناسی اقتصادی اثر ریچارد سوئدبرگ کتابی با موضوع جامعهشناسی اقتصادی است که مفاهیم و یافتههای اصلی مربوط به این شاخه از جامعهشناسی را در آن خواهید یافت.
درباره کتاب اصول جامعهشناسی اقتصادی
جامعهشناسی اقتصادی دانشی میانرشتهای است که به مطالعه عوامل اجتماعی موثر بر پدیدههای اقتصادی میپردازد. وجه تمایز آن با علم اقتصاد رایج، توجهش به نقشی است که روابط و نهادهای اجتماعی در اقتصاد ایفا مینمایند. در این کتاب مفاهیم و یافتههای اصلی مربوط به این علم، بر مبنای مطالعات انجامشده در دوران کلاسیک و معاصر بیان شده است. از ویژگیهای بارز این کتاب، توجه ویژه آن به نقش محوری منافع، در تحلیلهای اقتصادی است. تنوع و گستردگی مطالب این کتاب، در کنار بررسی نسبتا وسیع مراجع مرتبط با این علم، را میتوان از نقاط قوت این کتاب به شمار آورد. دو هدف اصلی سوئدبرگ در نگارش این کتاب معرفی چشماندازی جدید در جامعهشناسی اقتصادی و ارائه مفاهیم، عقاید و یافتههای اصلی آن بوده است.
خواندن اصول جامعهشناسی اقتصادی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب اصول جامعهشناسی اقتصادی میتواند مورد استفاده محققین و دانشجویان علاقهمند به مطالعات و پژوهشهای بینرشتهای در زمینههای اقتصاد و جامعهشناسی قرار گیرد.
جملاتی از کتاب اصول جامعهشناسی اقتصادی
تعریف جامعهشناسی اقتصادی را میتوان بهطور خلاصه، کاربرد روش جامعهشناسی در پدیدههای اقتصادی و به منظور توصیف این پدیدهها بیان کرد. جامعهشناسی اقتصادی، بسیاری از وظایف و اهداف اقتصاد را مطرح میکند. با این وجود در یک موضوع با اقتصاد رایج اختلاف عمیقی دارد که شامل توجه مستقیم و زیاد آن به نقشی است که روابط اجتماعی و نهادهای اجتماعی در اقتصاد ایفا میکنند. زندگی در جامعه به معنای ارتباط با انسانهای دیگر و شرکت در نهادهای اجتماعی آنها است و این موضوع عمیقا فعالیتهای اقتصادی تمامی فعالان در این عرصه را تحت تاثیر قرار میدهد. تاثیر آن بهگونهای است که فعالیتهای اقتصادی فردی را به اندازه فعالیتهای گروهی متاثر میکند. موضوع اصلی جامعهشناسی اقتصادی را الگوهای تعامل اجتماعی و نهادهایی تشکیل میدهد که مردم آنها را بهوجود آوردهاند و در جهت برقراری زندگی بهتر و سود بیشتر، بهکار میبرند. بهعنوان مثال در نظریه بازی، هیچ انسان اقتصادی تنها، در جامعهشناسی وجود ندارد و چنین ویژگی فقط مخصوص افرادی است که با همدیگر در فعالیتهایشان تعامل دارند تا منافع خود را بشناسند.
فهرست کتاب اصول جامعهشناسی اقتصادی
مقدمه مترجم
پیشگفتار
فصل اول: نظریههای کلاسیک در جامعهشناسی اقتصادی
فصل دوم: جامعهشناسی اقتصادی معاصر
فصل سوم: سازمان اقتصادی
فصل چهارم: شرکتها
فصل پنجم: رویکردهای اقتصادی و جامعهشناسی به بازارها
فصل ششم: سیر تاریخی بازارها
فصل هفتم: سیاست و اقتصاد
فصل هشتم: قانون و اقتصاد
فصل نهم: فرهنگ و توسعه اقتصادی
فصل دهم: فرهنگ، اعتماد و مصرف
فصل یازدهم: جنسیت و اقتصاد
فصل دوازدهم: معضل گربه و مسائل دیگر برای جامعهشناسان اقتصاد
مراجع
یادداشتها
حجم
۱٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۴۷۸ صفحه
حجم
۱٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۴۷۸ صفحه