کتاب اقتصاد مالی
مقدمهای بر مالیه کلاسیک و رفتاری
معرفی کتاب اقتصاد مالی
کتاب اقتصاد مالی مقدمهای بر مالیه کلاسیک رفتاری است. کتاب اقتصاد مالی نوشته تاستن هنس و ماک اولیوا ریگا و با ترجمه کاظم بیابانی خامنه و سعید خزائی منتشر شده است.
درباره کتاب دنیای اقتصاد
اقتصاد مالی با آنکه حوزه جدیدی در علم اقتصاد نیست اما ورود آن به برنامهآموزشی دانشکده های اقتصاد ایران بســیار با تأخیر انجام گرفته و هم اکنون نیز در معدود دانشکده هایی به صورت تک درس یا گرایش تنها به دانشجویان تحصیلات تکمیلی ارائه میگردد و گاهی حتی شــناخت کافی از این شــاخه در جامعه علمی کشــور وجود ندارد. احتمالا یکی از دلایل این امر کمبود منابع آموزشی روزآمد به زبان فارسی است. این کتاب سعی کرده است این کمبود را جبران کند.
کتاب اقتصاد مالی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام دانشجویان و پژوهشگران اقتصاد پیشنهاد میکنیم
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب اقتصاد مالی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | اقتصاد مالی |
| عنوان دیگر | مقدمهای بر مالیه کلاسیک و رفتاری |
| عنوان انگلیسی | Financial economics : a concise introduction to classical and behavioral finance |
| موضوع | اقتصاد |
| نویسنده | تاستن هنس، ماک اولیوا ریگا |