کتاب سیصد و شصت و پنج روز در صحبت حافظ
معرفی کتاب سیصد و شصت و پنج روز در صحبت حافظ
۳۶۵ روز در صحبت حافظ نوشته حسین محیالدین الهی قمشهای کتاب ششم از مجموعه کتابهای جوانان و فرهنگ جهانی است. این مجموعه با هدف شناساندن فرهنگ و ادبیات به جوانان تدوین شده است.
چهار دفتر قبلی مجموعه با عناوین ۳۶۵ روز با سعدی، ۳۶۵ روز با ادبیات انگلیسی، ۳۶۵ روز با مولانا و ۳۶۵ روز با قرآن منتشر شده است.
خلاصه کتاب ۳۶۵ روز در صحبت حافظ
الهی قمشهای در این اثر ضمن پرداختن به سبک شاعری مضامین و مفاهیم عرفانی شعر حافظ همچون عشق و عقل و جنون و گناه و..... ورابطه حافظ با قرآن، ۳۶۵ غزل او رابر ای ۳۶۵ روز سال در این دفتر اورده است تا هر روز خود را با یکی از آنها زیباتر کنید.
کتاب ۳۶۵ روز در صحبت حافظ برای چه کسانی مناسب است
این اثر برای همه آنها که به شعر و ادبیات به ویژه غزلخوانی علاقه دارند، جذاب است.
جملاتی از کتاب ۳۶۵ روز در صحبت حافظ
حافظ خودبینی را که مذهب هفتاد و دو ملت است عین کفر دانسته و آن را در چهرههای گوناگون معرفی کرده است. یکی از رمزهای خودپرستی "دلق" و "خرقه" و "سبحه" و "سجاده" است که اغلب دام صید عامیان و حجاب حرص و آز مدّعیان معرفت بوده است:
به زیر دلقِ ملمّع کمندها دارند
درازدستی این کوتهآستینان بین
قیمت این مجموعه از کتابای نشر سخن از بقیه کتابها خیلی بالاتره،کاش کمی متعادلتر بشه
فوق العاده است. من هر هفته میخونم. نسخه چاپی رو هم دارم ولی نسخه دیجیتال خوبیش اینه که همه جا در دسترسه. به همه پیشنهاد میکنم
کتابی ارزشمند در شرح ابیات حافظ با مثال های عالی از اشعار دیگر شاعران. خواندن این کتاب بر عاشقان حافظ و شعر و ادب فارسی شدیدا توصیه می شود.
بیصبرانه منتظرِ اعمال تخفیف ۵۰ درصد برای این کتابِ ارزشمند هستیم. البته دلیلش هم این هست که نسخه ی فیزیکیِ کتاب رو دارم و هدفم از تهیه ی نسخه ی الکترونیکیِ آن، تنها دسترسیِ بیشتر و راحت تر هست.
حیف کتاب به این با ارزشی که فرمت پی دی اف هست، اینطوری نه کیفیت لازم رو داره و نه خوانایی راحت، با وجود اینکه تمام کتابهای استاد را داشتم ، میخواستم کتابهای الکترونیک ایشون را هم از طاقچه تهیه
با تشکر از استاد گرانقدر عزیزم، آقای دکتر قمشهای به خاطر جمع آوری و کلک این اثر ارزشمند؛ گاه نیاز است که از نثر روان فارسی و ملموس هم برای تفسیر اشعار و فهم بیشتر استفاده شود تا خواننده خسته نشود
خیلیییییییی ممنونم، واقعا دست همگی دردنکنه مدت ها بود دوست داشته نسخه الکترونیکی این مجموعه بیاد😅 ایشالا هرچه زودتر بقیه کتاب های دکتر هم اضافه بشن
تفسیر جذاب و خاصی از بعضی آیه های قرانه سفارش میکنم به دوستان که هر قسمت رو مجزا بخونید. اگه پشت سر هم مثل بقیه کتابها بخونید احساس تکرار مطالب بهتون دست میده.
سلام دوستان آیا کسی کتاب سیصد و شصت و پنج روز صحبت از سعدی رو مطالعه کرده؟ یا راجع بهش اطلاعاتی داره؟
اگر نرم افزار طاقچه یک امکانی رو فراهم میکرد که هم بشه نسخهی ePUB و هم PDF کتاب رو خریداری کرد عالی میشد. چون واقعاً pdf مزیتهایی داره که ePUB نداره. ولی باز هم هستن کسانی که اون رو ترجیح