کتاب تغییر مذهب در ایران؛ دین و حکومت امپراتوری صفوی
دستهبندی:
امتیاز:
از ۸ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب تغییر مذهب در ایران؛ دین و حکومت امپراتوری صفوی
«تغییر مذهب در ایران، دین و حکومت امپراتوری صفویه» نوشته ریولا جوردی ابی صعب است. دوران صفویه از نظر بیشتر پژوهشگران اهمیت زیادی در تاریخ ایران اسلامی دارد. زیرا ایران پس از قرنها آشفتگی سیاسی و اداری، صاحب حکومتی یکپارچه شد که با رسمی شدن مذهب شیعه، هویت سیاسی و مذهبی واحد و ویژهای را برای ایرانیان به همراه داشت.
شاه اسماعیل پس از اعلام تشیع اثنیعشری بهعنوان مذهب رسمی کشور، برای اجرایی کردن فرمانهای حکومتی بر اساس بنیانهای فکری شیعی، به دعوت علمای شیعه لبنان و سوریه پرداخت. این اقدام، جریانهای فکری و سیاسی بلندمدتی را در ایران ایجاد کرد که ذهن کنجکاو و پرسشگر هر مورخی را به خود مشغول میکند.ریولا جوردی در این کتاب بر اساس آثار شرعی و اعتقاد نظری، چکیدۀ زندگینامه، تاریخ منقول، وقایعنگاریهای صفوی، سفرنامهها و آثار مکتوب عرب عثمانی ترتیب اجتماعی زیست این علمای شیعی دوره صفویه و رقابتها اتحادها و همدلیهایشان را با اشخاص برجسته ایرانی و سران سپاه یا قزلباشها بررسی و آن را برجسته کرده است.
پایان عصر قاجار
عصر نهایتها: تاریخ جهان ۱۹۱۴ ـ ۱۹۹۱اریک هابسبام
زنده باد کاتالونیاجورج اورول
آخرین سفر شاهویلیام شوکراس
نادرشاهلارنس لاکهارت
تاملی در مدرنیته ایرانی: بحثی در باره گفتمانهای روشنفکری و سیاستِ مدرنیزاسیون در ایرانعلی میرسپاسی
هنر شفاف اندیشی
خاطرات یک دختر جوانآن فرانک
سلام دنیاهانا فرای
طراحی برای دنیای واقعیویکتور پاپانک
محرمان خلوت انسپژمان دادخواه
کتابی تاریخی که با ارائه مستندات عمدتاً دست اول به تشریح وضعیت مذهبی و سیاسی دوره صفوی (قرن ۱۶ تا اوایل ۱۸ میلادی) در ایران میپردازد.
ترجمه بسیار گنگ و جملات درهم ریخته است!
کتاب را نیمه کاره رها کردم
کتاب به نحوه تعامل علما و مخصوصا علمای مهاجر از جبل عامل در عصر صفوی با حکومت میپردازد و حتی درباره دیدگاه های ریز برخی علمای اثرگذار هم اطلاعاتی میدهد و در این حین میتوان اطلاعاتی از شیوه گسترش تشیع