کتاب شکوهِ مرگبار؛ یک فیلم بیولوژیک
معرفی کتاب شکوهِ مرگبار؛ یک فیلم بیولوژیک
«شکوهِ مرگبار؛ یک فیلم بیولوژیک» نگاه یک مهندس معمار به شهر تهران و توسعه آن است. این کتاب روایتی شخصی است از گوشه و کنار تاریخ مختصر توسعه، اما سودایی شهر تهران.
دانیال حقیقی با مطالعهٔ تاریخ توسعهٔ شهر تهران و روایت بخشی از زندگی نسل جوانی که ده-دوازده سال پس از انقلاب اسلامی متولد شدند، سعی کرده ما را با وضع حقیقی خود بیشتر آشنا کند.
این اثر که با مرور خاطرات و خردهروایتهایی از بالا و پایین شهر پیش میرود، با افکار و قضاوتهای نویسنده تکمیل میشود. نویسنده سعی کرده تا برخی از مسائل امروز جامعه ایران را واکاوی کند. مسائلی که هرروزه به نحوی با آنها سروکار داریم؛ مثلطبقهٔ نوکیسه و ایدئولوژی، میل و رانت، فاجعه و ترس، بیهودگی و بطالت و بیکاری، اسطوره و هذیان، تونلها و آسمان خراشها، بازیگری در خیابان، فاشیسم و رسانه، مصرفگرایی و اینستاگرام و درنهایت ارتباط مستقیم و غیرمستقیم تمام اینها با مفهومی که در این متن به آن «نوجوانی فرهنگی» گفته میشود.
آنچه که ما و جامعهٔ ما امروز به آن نیازمند است، شناختی دوباره از خود و پرسش از چرایی و چگونگی توسعهٔ مدنظر خود است تا بتواند بهتر از گذشته مسیر خویش را تعیین و طی کند. این کتاب می تواند با روایتهایش راهی برای خودشناسی جامعه ایرانی باز کند.
حجم
۱۸۳٫۵ کیلوبایت
تعداد صفحهها
۲۳۵ صفحه
حجم
۱۸۳٫۵ کیلوبایت
تعداد صفحهها
۲۳۵ صفحه
نظرات کاربران
نویسنده حرف های جالبی برای گفتن داره اما خیلی پراکنده حرف میزنه و به عمق هیچ کدوم از مطالب نمیره و این یکم آزار دهنده ست. همچنین لغات و کلمات سختی توی کتاب وجود داره. لغات سیاسی، اساطیری، اسم هنرمندای
کتاب جذابی نبود و تا انتها ادامه ندادم