دانلود و خرید کتاب شکوهِ مرگبار؛ یک فیلم بیولوژیک دانیال حقیقی
تصویر جلد کتاب شکوهِ مرگبار؛ یک فیلم بیولوژیک

کتاب شکوهِ مرگبار؛ یک فیلم بیولوژیک

انتشارات:نشر اسم
امتیاز:
۳.۴از ۸ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب شکوهِ مرگبار؛ یک فیلم بیولوژیک

«شکوهِ مرگبار؛ یک فیلم بیولوژیک» نگاه یک مهندس معمار به شهر تهران و توسعه آن است. این کتاب روایتی شخصی است از گوشه و کنار تاریخ مختصر توسعه، اما سودایی شهر تهران.

دانیال حقیقی با مطالعهٔ تاریخ توسعهٔ شهر تهران و روایت بخشی از زندگی نسل جوانی که ده-دوازده سال پس از انقلاب اسلامی متولد شدند، سعی کرده ما را با وضع حقیقی خود بیشتر آشنا کند.

این اثر که با مرور خاطرات و خرده‌روایت‌هایی از بالا و پایین شهر پیش می‌رود، با افکار و قضاوت‌های نویسنده تکمیل می‌شود. نویسنده سعی کرده تا برخی از مسائل امروز جامعه ایران را واکاوی کند. مسائلی که هرروزه به نحوی با آن‌ها سروکار داریم؛ مثلطبقهٔ نوکیسه و ایدئولوژی، میل و رانت، فاجعه و ترس، بیهودگی و بطالت و بیکاری، اسطوره و هذیان، تونل‌ها و آسمان خراش‌ها، بازیگری در خیابان، فاشیسم و رسانه، مصرف‌گرایی و اینستاگرام و درنهایت ارتباط مستقیم و غیرمستقیم تمام این‌ها با مفهومی که در این متن به آن «نوجوانی فرهنگی» گفته می‌شود.

آنچه که ما و جامعهٔ ما امروز به آن نیازمند است، شناختی دوباره از خود و پرسش از چرایی و چگونگی توسعهٔ مدنظر خود است تا بتواند بهتر از گذشته مسیر خویش را تعیین و طی کند. این کتاب می تواند با روایت‌هایش راهی برای خودشناسی جامعه ایرانی باز کند.

fateme1ghaderi
۱۳۹۹/۰۳/۳۰

نویسنده حرف های جالبی برای گفتن داره اما خیلی پراکنده حرف میزنه و به عمق هیچ کدوم از مطالب نمیره و این یکم آزار دهنده ست. همچنین لغات و کلمات سختی توی کتاب وجود داره. لغات سیاسی، اساطیری، اسم هنرمندای

- بیشتر
جواد
۱۳۹۹/۰۵/۰۶

کتاب جذابی نبود و تا انتها ادامه ندادم

چرا یکباره به خیابان می‌ریزیم وقتی مرتضی پاشایی از دنیا می‌رود؟ حتما یکی از دلایلش جذابیت است، اما مرگ هم هست. ما از مرگ می‌ترسیم، از مرگ یک جوان مشهور در سی‌سالگی می‌ترسیم.
fateme1ghaderi
کتاب‌فروشی‌ها که تا پیش از این همیشه فقط کتاب می‌فروختند، شدند لوکیشنی جدید از فیلم بیولوژیک تهران ژانری و پای چیزهای دیگری هم علاوه بر کتاب درآن‌ها باز شد: ظروف سرامیکی، جواهرات بدلی، لوازم‌التحریر لوکس و به طور خلاصه «جینگیله‌مستون‌ها».
fateme1ghaderi
مثلا همین ماجرای گورخواب‌ها. اومدن و یه‌مرتبه این موضوع رو مطرح کردن و احساسات مردم رو درگیر کردن. چیزی حدود پنجاه نفر گورخواب رو بردند تو گرم‌خانه‌ها سامان دادن و بعد چی شد؟ تموم شد و هیچ‌کس هم نگفت که مسئلهٔ اصلی تو این شهر میلیون‌ها میلیون حاشیه‌نشین و بی‌خانمانه.
fateme1ghaderi
بسیاری از نویسندگان، که بیشتر هم نویسندگان ادبیات هستند، بزرگ‌ترین تلاشی که در آثارشان داشتند همین بوده است: این که سعی کنند تا آن ایدئولوژی‌ای را که پشت پردهٔ چشم‌هایمان، همچون یک لنز فیلم‌برداری یا اینستاگرامی، جای جهان‌بینی ما می‌نشیند، کنار بزنند و جهان بدون فیلتر را نشانمان بدهند. جهانی را نشان دهند که در آن یک گردن‌بند مروارید ارزش چندانی ندارد در مقابلِ آن لحظه‌ای که با فراغ بال گوشه‌ای لم داده‌ایم و غرق در روح بلندنظر خود، شادکام مزهٔ شیرینی زنجفیلی خانگی را با چای هل و دارچین مزمزه می‌کنیم و زمان را از دست نمی‌دهیم. منظورم همان لذت‌های سادهٔ معصومانه و مؤثری هستند که دریچهٔ احساسات ما را باز می‌کنند و قلبمان را برمی‌انگیزند.
Amirpiri

حجم

۱۸۳٫۵ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۲۳۵ صفحه

حجم

۱۸۳٫۵ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۲۳۵ صفحه

قیمت:
۳۰,۰۰۰
تومان