کتاب آرامش خود را دریابید (راههای معنوی برای رسیدن به زندگی بدون استرس)
خواندن نظراتمعرفی کتاب آرامش خود را دریابید (راههای معنوی برای رسیدن به زندگی بدون استرس)
«آرامش خود را دریابید (راههای معنوی برای رسیدن به زندگی بدون استرس)» کتابی به قلم دکتر آمیت سود، اهل هندوستان (با همکاری کلینیک میو) و ترجمه دکتر علی علیپناهی (-۱۳۲۸) است.
دکتر سود در مقدمه کتاب مینویسد:
این کتاب مجموعهای است از ایدهها، افکار، دستورات و آموزشهایی که تحت عنوان برنامه زندگی بدون استرس در کلینیک مِیو اجرا میشود و شامل مطالبی است که من به دهها هزار بیمار و کارآموز در کلینیک مزبور و جاهای دیگر آموزش دادهام. این برنامه حاصل کاوش و جستوجوی خودم برای شناخت و درک عامل درد و رنج و استرس بود.
بخشی از کتاب راجع به زندگی هدفمند را میخوانید:
اگر شغلتان ایدهآل نیست، اهل تساهل و مصالحه باشید. تمایل و انعطافپذیری برای پذیرفتن برخی اشکالات آرامش بیشتری به شما میدهد. ما میتوانیم از غازها بیاموزیم. غازها وقتی مسافت طولانی را که به شکل عدد ۸ که از ۲۵ غاز تشکیل شده است طی میکنند، مسافت پرواز آنها تا ۷۰ درصد افزایش مییابد. پرندهای که در نوک این شکل قرار دارد جلوی فشار باد را میگیرد و پرواز پرندههای مجاور خود را راحتتر میکند. بدینترتیب غیر از این پرنده، بقیه راحت هستند. پرندهها بهترتیب و بهنوبت در جلو قرار میگیرند و حرکات موزون باله را با حضور میلیونها غاز اجرا میکنند. غازها با موفقیت به مقصد میرسند، زیرا هر عضو این مجموعه بزرگ مشتاق است برای مدت کوتاهی فشار بیشتری را تحمل کند. آمادگی برای همکاری و تساهل، جریان حرکت را برای کسی که پشتسر قرار دارد تسهیل خواهد کرد.
تحقیقات نشان میدهند کسانی که در محیط کار شاد و بانشاط هستند، در محیط خانه نیز از شادابی برخوردارند.
۵ دقیقهی شادی بخش
۲۰ سال جوانترباب گرین
امیدوار باش، آرامش در راه استنفیسه معتکف
نظام مدیریت زندگیآنتونی رابینز
خدا هر روز در کنار من استنفیسه معتکف
انرژی مثبت: ۹ رهنمود برای تبدیل خستگی، تنش و ترس به نشاط، سرزندگی، قدرت و عشقجودیت اورلف
نگران نباش! زندگی کن…دیل کارنگی
بهانهها را رها کنیم!وین دایر
خوشبختی در ذهن شماست (هشت راز ضروری برای داشتن زندگی بدون حسرت و تأسف)استیون پالن
نقطه تعادل خود را پیدا کنیدبرایان تریسی
جعبه سیاه اینستاگرامحسین نصیری
رهبران تحول گرا و کارآفرین چگونه رهبری می کنند؟دیوید رابنستین
چه اتفاقی برایت افتاده؟اپرا وینفری
مدیریت و تجارت به سبک شیائومیلی وانکیانگ
اگر دنبال یه کتاب خوب و کاربردی درباره روانشناسی می گردید من این کتاب رو توصیه می کنم
کتاب خوب و بامحتوایی اولش که بنظر سخت و پیچیده میومد بعد از یکی دو فصل فهمیدم چقدر ساده و قابل فهمه برگشتم و فصل های قبل رو دوباره خوندم از خوندن دوباره لذت بردم و مسائل پیچیده اش برام
سلام این کتاب پر از زوایه دید و جهان بینی های قشنگ و سالمه..که بهتون کمک میکنه که قشنگ تر درباره ی دنیا اطرافتونفکرکنید.. کتاب خوبیه..اما میدونیدکه اگر تمرین نباشه میشه یه کتاب فانتزی و رویایی پس هر بخش که
تازه خوندن این کتابو تموم کردم و لذت بردم. پیشنهاد میکنم 👌
لطفا نسخه صوتی منتشر کنید
بد نیست ولی مطالبش برای من تکراری بود و قبلا در خلال کتاب های دیگه با مفاهیم آشنا شده بودم،دوباره میخونمش?خیر و کاش مترجم طبق سلیقه خودش شعر و مثنوی اضافه و حجم کتاب رو زیاد نمیکرد! اصولا با دخل و
خوب بود
این کتاب که مال آدم های افسرده که نیست ؟