کتاب چگونه با افرادی که مرا عصبانی می‌کنند کنار بیایم پل هاوک + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب چگونه با افرادی که مرا عصبانی می‌کنند کنار بیایم

کتاب چگونه با افرادی که مرا عصبانی می‌کنند کنار بیایم

معرفی کتاب چگونه با افرادی که مرا عصبانی می‌کنند کنار بیایم

سلطه گرها، قلدرها، از خودراضی ها، شلخته ها و... با رفتارهای تند و زننده شان اطرافیانشان را آزار می دهند. ممکن است این فرد رئیس، همکار، همسایه، دوست، همسر و یا حتی فرزندان باشد. شما گاهی به آنان ترحم کرده اید و گاهی از عصبانیت فشار خونتان بالا رفته است. با کمک کتاب «چگونه با افرادی که مرا عصبانی می‌کنند کنار بیایم» پل هاوک یاد می گیرید که مجبور نیستید به آنان اجازه دهید که با شما بدرفتاری کنند. این کتاب را بخوانید و دیگر نگذارید کسی شما را عصبانی کند.

eishnoshinak
۱۳۹۹/۰۱/۱۶

کتاب خیلی خوبی در زمینه شناخت از خودمان و دیگران بود. علت یکی از رفتارهای خودم رو نمیدونستم و سالها بود برام جای سوال داشت به لطف این کتاب متوجه شدم و تلاش خودم رو برای تغییرش میکنم.

Hanie mahmodoghli
۱۳۹۹/۰۲/۲۷

ممنون برام مفید بود👌

matina
۱۴۰۱/۰۱/۱۹

این کتاب یک کتاب کاملا کاربردی هست ولی یه ضعفی که داره تکرار بیش از حد یک مطلبه، البته شاید هم نقطه قوت این کتاب باشه چون اینقدر تکرار کرده که من کاملا میدونم باید چکاری انجام بدم. در این

- بیشتر
mj
۱۳۹۹/۰۲/۲۰

کتاب نسبتا خوبی بود. خوندنش میتونه مفید باشه ممنون از طاقچه

۱۳۹۹/۰۱/۱۴

عاااااااالی بود

کودکان شاد، با اعتماد به نفس و موفق (جدیدترین برنامه گام به گام روان‌شناسی مثبت‌گرا برای شکوفایی کودکان)
رامین کریمی
کتاب کار تاب‌آوری؛ مهارت های ضروری برای بازیابی از استرس، ضربه های روحی و مصیبت
گلن آر شیرالدی
من و زندگی با هیولای درون
بو آیسبت
غلبه بر عزت نفس پایین با CBT (درمان‌شناختی - رفتاری)
استفان پالمر
روان‌شناسی خانواده