کتاب ناگازاکی؛ روایت بازماندگان بمباران اتمی ناگازاکی
معرفی کتاب ناگازاکی؛ روایت بازماندگان بمباران اتمی ناگازاکی
««ناگازاکی ۹ آگوست ۱۹۴۵» روایت بازماندگان بمبباران اتمی این شهر است که توسط کمیته صلح ناگازاکی، در هفتادمین سالگرد بمباران اتمی شهر ناگازاکی، به دو زبان انگلیسی و ژاپنی تألیف شده است.
این کتاب ۱۴ خاطره از بازماندگان بمبباران اتمی ناگازاکی است که دردها و رنجهای آنها پس از این فاجعه و روزهای پس از آن و تاثیر این اتفاق بر زندگیشان را منعکس میکند.
تروهیکو یوشیوکا، رئیس کمیته صلح ناگازاکی در شصت و یکمین کنفرانس پاگواش در حاشیه کنفرانس بینالمللی «صدای ناگازاکی – انسانیت را به خاطر بسپارید» در ژاپن در ۱۵ آبان سال ۱۳۹۴ این کتاب ر ا به علی اصغر سلطانیه
سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران نزد آژانس بینالمللی انرژی اتمی اهدا کرده و شهریار بدیعی و بعثت کلانتر هرمزی اثر را ترجمه کردهاند.
همواره ما از دید سوم شخص به مسئله ی بمب اتمی ناگازاکی نگاه کرده ایم این بار در این کتاب اول شخص خواهیم بود. این بار قرار است در این کتاب ما در بطن ماجرا باشیم. این بار قرار است یکی بگوید
دقیقا مثل یک فیلم تراژدی بود با این تفاوت که میدونیم بازیگراش اتفاقات رخ داده رو از روی فیلمنامه برامون تعریف نمیکنن بلکه اون دردهارو واقعا بازی کردند و هیچوقت هم قرار نیست بخاطر این بازی ها بهشون اسکار داده
روایتی بسیار هولناک و ناراحت کننده. طرفداران جنگ و نابودی و مرگ بخوانند و بدانند جنگ چیزی برای افتخار ندارد و تنها غمی بزرگ برای بازماندگان به جا میگذارد. غمی که تا آخر عمر با شما خواهد ماند. پس به
واقعا هرکسی لازمه بدونه که دقیقا چه اتفاقی افتاده و کیا باعث و بانیش بودن
حقیقت درد آور
کتاب شامل 14خاطره از بازماندگان بمب باران اتمی در شهر ناگازاکی ژاپن است و بسیار تلخ و ناراحت کننده روایت می شود. همسو شدن با خاطرات این افراد تجربه تلخ و عبرت برانگیزی بود اما به شیوایی روایت می شود و
کتاب شامل ۱۴ خاطره از بازماندگان بمباران اتمی ناگازاکی هستش ک ۷۰ تابستان بعد از واقعه جمع آوری شده و درد و رنحشون هنگام وقوع واقعه و بعد از اون رو روایت میکنه. به شدت تاثیر گذاره و توصیه میکنم بخونیدش.
کتاب جالب و تکاندهندهای است... همیشه تاوان حماقت سیاستمداران را مردم عادی میدهند. مشکل عمدهی کتاب، ویراستاری بسیار ضعیف آن و وجود غلطهای فراوان نگارشی و املایی است. احتمالا کتاب اصلا ویرایش نشده.