کتاب دیدار با آقای آبی (سیری درجهان کریستین بوبن و سهراب سپهری)
معرفی کتاب دیدار با آقای آبی (سیری درجهان کریستین بوبن و سهراب سپهری)
«دیدار با آقای آبی» نوشته صدیق قطبی کتاب جالبی درباره دو آدم خیلی شبیه به هم از دو ملیت و فرهنگ متفاوت است. سهراب سپهری ایرانی و کریستین بوبن فرانسوی. صدیق قطبی در این کتاب سیری در جهانِ این دو عارف دنیای ادبیات داشته است. همانطور که سپهری ما را یاد نور، آرامش، لبخند و ملایمت و خلوص میاندازد، کریستین بوبن فرانسوی هم ما را به دنیایی کودکانه، ساده، شفاف و خالص میبرد.
«وقتی بوبَن میخوانی، حس میکنی در دریاچهای آرام و رام و مهربان، روی زورقی نشستهای و نسیمی نرم و سرزنده، در صورتت پهن میشود و حسی ژرف و خنک در سطح روحت انتشار مییابد. حسی آکنده از زندگی، زندگی و دیگر هیچ» و وقتی سپهری میخوانی کمال سادگی و خوشنودی از زندگی را در اتفاقاتی ساده اما خوشایند و پر از لطافت پیدا میکنی، انگار که شاعر همه اجزای هستی را یکی میبیند؛ یک وجود که از نوری واحد است.
این دو ادیب ایرانی و فرانسوی روح زندگی را شکار کردهاند. روح سرزنده و همیشه آبیِ زندگی که آن را جور دیگر باید دید و درک کرد. آنها رسالتشان ستایش زندگی است.
صدیق قطبی نویسنده جوان و خوشفکر ۳۵ سالهای است که تاکنون ده کتاب با موضوعات عرفانی-فلسفی و ادبی منتشر کرده است. نگاه او به دین نگاهی عرفانی است و نوشتههایش هم حال و هوای عارفانه و دلنشینی دارد که ما را به خواندن و خواندن و دوباره خواندن دعوت میکند. او دانشآموخته رشته حقوق دانشگاه شهیدبهشتی است.
برای کسانی که طرفدار کریستین بوبن و یا سپهری هستند خواندنش بسیار لذتبخشه. منعاشق این کتاب شدم..
خواندن این کتاب بخصوص بخش اول آن که دربارهی کریستین بوبن است، انسان را عاشق میکند. عاشق خدا، عاشق کودکی کردن، عاشق لبخند، عاشق زندگی کردن و حتی عاشق مردن. من واقعا لذت بردم. ممنونم از نویسندهی کتاب آقای صدیق
عالی