دانلود و خرید کتاب قلب قرآن سیدمحمدصدیق قطبی‌راد
تصویر جلد کتاب قلب قرآن

کتاب قلب قرآن

معرفی کتاب قلب قرآن

کتاب «قلب قرآن» یکی از آن کتاب‌هایی است که باید خواندش. چه مذهبی باشید و چه نباشید، خواندن این کتاب برایتان جذاب خواهد بود چون از معدود کتاب‌ها درباره قرآن است که چنین روشنگرانه و روشنفکرانه و عرفانی نوشته شده است.

صدیق قطبی نگاه لطیفی به دین دارد و در این کتاب هم مانند آثار دیگرش همچون «دینداری خوب» همان حس خوب و نگاه لطیف را می‌بینید.

او از قلب قرآن معناهای زیادی بیرون می‌کشد. مراقبت اخلاقی، دریافتن نشانه‌های الهی، داشتن اصالت و خوداندیشی، ایمان، مسئولیت‌های اساسی انسانی، فراموش نکردن خود، متوقف نشدن در گذشته، دوست داشتن و مقدم شمردن دیگران، رجوع به قلب در تنگناها، کوشش و تلاش تا رسیدن به مطلوب و مضامین زیبای دیگر در کنار نگاه زیباتر.

این کتاب و کتاب‌های دیگر صدیق قطبی را در طاقچه از دست ندهید و حتما شروع به خواندنشان کنید. چون هم حال خوبی می‌دهند و هم نگاه خوبی.

بخشی از کتاب:

«همهٔ «زیرکی» نوع بشر معطوف یک چیز است، معطوف اینکه بتوانند بی‌مسئولیت زندگی کنند. اهمیّت روحانیون برای جامعه باید در این باشد که هر کاری در توان دارند بکنند تا هرکسی را الی‌الابد مسؤول هر ساعتی از زندگی کنند که زیسته است، حتی درخُردترین کارها، چون مسیحیت همین است. اما امروز اهمیت روحانیون برای جامعه در این است که ضامن ریاکاری باشد تا جامعه بتواند همهٔ مسئولیت را از دوش خود به دوش «کشیشان» بیندازد.»

قرآن به ما می‌گوید نمی‌توانیم از مسؤولیت و پاسخ‌گویی در رابطه با انتخاب‌ها و باورهایمان و راهی که انتخاب کرده‌ایم، به این بهانه و توجیه که به دیگرانی اقتدا کرده‌ایم و یا به رسم و شیوهٔ رایج عمل کرده‌ایم، فرار کنیم. جبر محیطی و فشارهای شرایط بیرونی، مگر اینکه به حد سلب کامل آزادی و اختیار فرد بینجامد، مسؤولیت بنیادین ما را از میان نمی‌برد:

«إِنَّ الَّذِینَ تَوَفَّاهُمُ الْمَلائِکةُ ظَالِمِی أَنْفُسِهِمْ قَالُوا فِیمَ کنْتُمْ قَالُوا کنَّا مُسْتَضْعَفِینَ فِی الأرْضِ قَالُوا أَلَمْ تَکنْ أَرْضُ اللَّهِ وَاسِعَةً فَتُهَاجِرُوا فِیهَا»

(نساء/۹۷)

shahpour rezaei
۱۳۹۹/۰۶/۱۴

عالی...کتابی که تفسیر روان و کاربردی و شخصیت ساز از آیه های زیبای کِتابِ کتاب ها(قرآن ) است. اگر فقط همین کتاب را بخوانیم و به دستوراتش کاملا عمل کنیم یک بهشت زمینی برپا خواهد شد . کل قرآن در بر بسم

- بیشتر
مسلم
۱۳۹۸/۰۳/۲۲

کی میتونه درست و غلط رو تشخیص بده

چنان که ایمان، دانستنِ خدا نیست، بلکه خواستن اوست؛ کفر هم ندانستنِ خدا نیست، بلکه نخواستنِ اوست.
الی
یا رب از ابرِ هدایت برسان بارانی...
ادریس
راه راست را نمی‌شود یکبار پیدا کرد و آسوده شد. راه راست را باید هر لحظه تحسّس کرد.
محمدرضا میرباقری
از یونس بن عُبَید (یکی از تابعین) نقل است که: «خَصْلَتَانِ إِذَا صَلُحَتَا مِنَ الْعَبْدِ صَلُحَ مَا سِوَاهُمَا مِنْ أَمْرِهِ: صلاتُهُ وَلِسَانُهُ» (حلیة‌الاولیا، ابونعیم اصفهانی)؛ یعنی: «دو خصلتند که اگر در بنده‌ای راست شوند، جمیع امور او بر صلاح و راستی آید:‌ نماز و زبان.»
الی
«خداست آن کس که شما را ابتدا ناتوان آفرید آنگاه پس از ناتوانی قوت بخشید، سپس بعد از قوت ناتوانی و پیری داد. هر چه بخواهد می‌آفریند و هموست دانای توانا.»
ادریس
جهان، خانهٔ کلمات است. کلماتِ خدا...
محمدرضا میرباقری
«وَاسْجُدْ وَاقْتَرِبْ»(علق/۱۹)؛ «و سجده کن و نزدیکی بجوی.»
محمدرضا میرباقری
«برادرت را یاری کن چه ظالم باشد چه مظلوم. مردی گفت: پیامبر خدا! وقتی مظلوم است یاری‌اش می‌کنم، اما وقتی ستمگر است چگونه یاری‌اش کنم؟ فرمود: او را از ستم کردن باز دار، این است یاری او.»
عبدالوهاب
«ایام را مبارک باد از شما. مبارک شمایید. ایام می‌آید تا به شما مبارک شود.»
محمدرضا میرباقری
«إِسْتَفتِ قَلْبَک. الْبِرُّ مَا اطْمَأَنَّتْ إِلَیهِ النَّفْسُ وَالْإِثْمُ مَا حَاک فِی النَّفْسِ وَ تَرَدَّدَ فِی الصَّدْرِ وَإِنْ أَفْتَاک النَّاسُ وَأَفْتَوْک»
محمدرضا میرباقری
قرار بر این بوده که تو خاک تن را به معجونِ دل تبدیل کنی و دل، بی‌رنج و درد، دل نمی‌شود.
محمدرضا میرباقری
پایهٔ هر تحولِ بیرونی، تحول درونی است.
محمدرضا میرباقری
برای مبارک شدن، ضرورت ندارد حتماً کار اعجاب‌انگیز و فوق‌العاده‌ای انجام دهیم. کافی است از هر فرصت کوتاه و مجال کوچکی برای انتشار روشنی و خیر استفاده کنیم.
عبدالوهاب
«إِنَّمَا المُؤمِنونَ الَّذینَ إِذا ذُکرَ اللَّهُ وَجِلَت قُلوبُهُم وَإِذا تُلِیت عَلَیهِم آیاتُهُ زادَتهُم إیمانًا» (انفال/۲)؛ «مؤمنان همان کسانی اند که چون خدا یاد شود دلهایشان بترسد و چون آیات او بر آنان خوانده شود بر ایمانشان بیفزاید.
عبدالوهاب
امروزت را که بهتر کنی، دردهای دیروزت تسکین می‌یابند.
6456
با دو قبله در ره توحید نتوان رفت راست یا رضای دوست باید، یا هوای خویشتن (سنایی)
عبدالوهاب
خدایا، ما را ببخش که اصلی‌ترین ضابطهٔ فهم قرآن و دین را درنیافتیم. تو با صدرنشاندن بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم مهمترین پیام خود را با ما در میان گذاشتی: رحمت، صدرنشین همهٔ احکام است.
نون صات
عادلانه رفتار کنیم، عادلانه سخن بگوییم و به ویژه با مخالفان و دشمنان‌مان نیز، مرزهای عدالت را نادیده نگیریم. به خاطر بسپاریم که در پیشگاه الهی، به قدر و اندازهٔ «فتیل» و «نقیر» ی هم ستم، روا نیست. خدا خود را نیز محدود به عدل کرده است. از خدا الگو بگیریم.
عبدالوهاب
هوشیار باش که هیچ یک از رفتارهای تو در جهان گم نمی‌شوند و بی‌پاسخ نمی‌مانند.
عبدالوهاب
(وَرَحْمَتِی وَسِعَتْ کلَّ شَیءٍ) و هر که در این حلقه نیست، فارغ از این ماجراست
هـُـدا

حجم

۲۰۷٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۲۶۲ صفحه

حجم

۲۰۷٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۲۶۲ صفحه

قیمت:
۲۸,۵۰۰
تومان