معرفی و دانلود کتاب کتاب تنهایی (دفتر دوم) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب کتاب تنهایی (دفتر دوم)subscriptionAvailable

کتاب کتاب تنهایی (دفتر دوم)

۴.۷(از ۲۴ امتیاز)
محمدرضا زائری
انتشارات:
احیاء

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کتاب تنهایی (دفتر دوم)

«کتاب تنهایی (دفتر دوم)»، نوشته‌ی محمدرضا زائری (-۱۳۴۹) بازنویسی مجموعه‌ای از آیات و احادیث با مضمون «انس با خدا» به زبان بسیار ساده و روان برای مخاطب عام می‌باشد. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «ای فرزند آدم» سرآغاز بسیاری از احادیث قدسی است که لطیف‌ترین و زیباترین مضامین معنوی را خطاب به انسان بیان کرده‌اند. سخنانی که پروردگار بزرگ با مخلوق سرگشتۀ خویش گفته است و همۀ کتاب‌های آسمانی از قرآن‌کریم تا تورات و انجیل از آن آکنده‌اند. به‌جز اسفار عهد قدیم (عتیق) و نیز عهد جدید حتی در کتاب‌های سایر پیامبران آیاتی چنین فراوان است. ای فرزندِ آدم... گمگشته‌ای؛ جز آن زمان که من راهت بنمایم بیماری؛ جز آن هنگام که من درمانت کنم فقیری؛ جز وقتی که من بی‌نیازت سازم و گناهکاری؛ جز زمانی که من تو را باز دارم... برای من سر بر زمین بگذار تا تو را به آسمان برآورم و به درگاهم خاک باش تا تو را پاک کنم...

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کتاب تنهایی (دفتر دوم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:کتاب تنهایی (دفتر دوم)
موضوع:حدیث، ادبیات مذهبی

۱۳۹۹/۰۱/۱۸

هر سه تا دفترش عالیه

math
۱۳۹۹/۰۵/۰۴

فوق‌العاده. میشه بارها و بارها کتاب را خواند و اندیشید. اللهم اغفر للمومنین و المومنات.

Mina
۱۴۰۰/۰۳/۱۴

یه حال خوب.🙂

leona_ka
۱۴۰۳/۱۱/۰۴

دلنشین

بیییناام
۱۳۹۹/۰۶/۲۴

فوق العاده بود. از همه نظر. هم زیبایی بصری داره هم محتوا عالیه. من کتاب فیزیکیش رو تهیه کردم و یک سری هم هدیه دادم. حس و حال عرفانی معنوی دلنشینی بتون میده.

۱۳۹۹/۰۲/۰۸

بسیار زیبا بود