کتاب شبدر شش پر (جلد اول، ارتش شش گله) ستاره روشن + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب شبدر شش پر (جلد اول، ارتش شش گله)

کتاب شبدر شش پر (جلد اول، ارتش شش گله)

نویسنده:ستاره روشن
امتیاز:
۳.۷از ۷ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب شبدر شش پر (جلد اول، ارتش شش گله)

«ارتش شش گله» داستانی تخیلی درباره پسری خیال‌پرداز به اسم سم است که به دلیل این که تفکرات و علایق و نوع زندگی‌اش با همه متفاوت است، یکشب مهتابی آرزوی مرگ می‌‌کند و در کمال ناباوری پیرمردی با یک چوبدستی به سراغ او می‌آید تا آرزویش را برآورده کند:

«پیرمرد وارد اتاق شد و نگاه عمیقی به اطراف کرد و گفت: من وقت اراجیف‌گویی تو را ندارم تا ابد هم وقت نداریم تا تو بیدار شوی چون در حال حاضر تو مُردی و دیگر به خوابیدن نیاز نداری و من کلی کار نصفه و نیمه دارم که باید انجام دهیم. تازه اگر بتوانیم به مجمع جادوگران برسیم، خوب تا آنجا چند روز راه است و با پای تو صد سال سیاه هم نخواهیم رسید. زود بلند شو و وسایلت را جمع کن ترجیحاً در حد یک کوله پشتی، چیزهایی را بردار که بعدها دلتنگی نکنی چون وقت لوس بازی نداریم و به فلزات دست نزن چون غیب می‌شوی و حوصله ندارم وِرد بخوانم تا دوباره ظاهر شوی.»

پیرمرد چوب به دست، سم را با خود می‌برد تا وارد دنیای عجیب و غریب و مرموز جادوگران کند.

در این سفر حیرت‌انگیز شما همراه سم خواهید بود تا ماجراهای عجیب و هیجان انگیزی مثل ماجرای شبدر شش‌پر و ارتش شش گله را با او تجربه کنید.

mohsen ekbatani
۱۳۹۸/۰۳/۲۶

هر وقت که از این دنیای سردِ بدون ِ جادو و رویا و احساسات گریزان می شوم به ارتش شش گله پناه می برم و با خواندنش غرق در دنیای فانتزی اِستارا می شوم ، غرق در جایی که به

- بیشتر
آریان
۱۴۰۳/۰۲/۱۰

به نظر من این مجموعه کتاب بهترین مجموعه فارسی ژانر Fantasy است. بی صبرانه منتظر جلد سوم هستم.

Arash.ka269
۱۳۹۹/۰۱/۲۱

اصلا خوشم نیومد. متنش اصلا روان نبود داستانش خیلی ساده و بی معنی بود. فقط مقدمه نویسنده رو دوست داشتم، از کل داستان بهتر بود. تنها کسایی که توصیه میکنم این کتاب مناسب طبع و سلیقه اونهاست بچه های زیر

- بیشتر

بریده‌هایی از کتاب

مادر زمین با برداشتن سنگ آندوین از جایگاهش که در قلب زمین و در قعر دریاست، خط‌های زمانی را بهم ریخته و دروازه‌هایی از جهان‌های موازی به زمین و بر عکس بازگشته است. انتقام چشم مادرزمین را کور و قلبش را فاسد کرده و بخشندگی او را گرفته است. دریاها، رودخانه‌ها و جنگل‌ها در حال نابودیست و این قلب مادر زمین را جریحه‌دار کرده. ما درست کنار شما زندگی می‌کنیم اما بخاطر کنترل خطوط زمانی تو ما را نمی‌بینی و ما تو را. حال با برداشتن سنگ آندوین درهای زیادی از دنیای ماورالطبیعه و برعکس باز شده است. مادر زمین در حال گردآوری موجودات وفادار است تا خط زمانی شما را نابود کند و زمین را از اول بسازد."
BookishFateme