کتاب شبدر شش پر (جلد اول، ارتش شش گله)
معرفی کتاب شبدر شش پر (جلد اول، ارتش شش گله)
«ارتش شش گله» داستانی تخیلی درباره پسری خیالپرداز به اسم سم است که به دلیل این که تفکرات و علایق و نوع زندگیاش با همه متفاوت است، یکشب مهتابی آرزوی مرگ میکند و در کمال ناباوری پیرمردی با یک چوبدستی به سراغ او میآید تا آرزویش را برآورده کند:
«پیرمرد وارد اتاق شد و نگاه عمیقی به اطراف کرد و گفت: من وقت اراجیفگویی تو را ندارم تا ابد هم وقت نداریم تا تو بیدار شوی چون در حال حاضر تو مُردی و دیگر به خوابیدن نیاز نداری و من کلی کار نصفه و نیمه دارم که باید انجام دهیم. تازه اگر بتوانیم به مجمع جادوگران برسیم، خوب تا آنجا چند روز راه است و با پای تو صد سال سیاه هم نخواهیم رسید. زود بلند شو و وسایلت را جمع کن ترجیحاً در حد یک کوله پشتی، چیزهایی را بردار که بعدها دلتنگی نکنی چون وقت لوس بازی نداریم و به فلزات دست نزن چون غیب میشوی و حوصله ندارم وِرد بخوانم تا دوباره ظاهر شوی.»
پیرمرد چوب به دست، سم را با خود میبرد تا وارد دنیای عجیب و غریب و مرموز جادوگران کند.
در این سفر حیرتانگیز شما همراه سم خواهید بود تا ماجراهای عجیب و هیجان انگیزی مثل ماجرای شبدر ششپر و ارتش شش گله را با او تجربه کنید.
هر وقت که از این دنیای سردِ بدون ِ جادو و رویا و احساسات گریزان می شوم به ارتش شش گله پناه می برم و با خواندنش غرق در دنیای فانتزی اِستارا می شوم ، غرق در جایی که به
به نظر من این مجموعه کتاب بهترین مجموعه فارسی ژانر Fantasy است. بی صبرانه منتظر جلد سوم هستم.
اصلا خوشم نیومد. متنش اصلا روان نبود داستانش خیلی ساده و بی معنی بود. فقط مقدمه نویسنده رو دوست داشتم، از کل داستان بهتر بود. تنها کسایی که توصیه میکنم این کتاب مناسب طبع و سلیقه اونهاست بچه های زیر