کتاب راز بنفشههای وحشی
معرفی کتاب راز بنفشههای وحشی
کتاب راز بنفشههای وحشی، اثری به قلم کیمیا پاکروانان است.
این کتاب را انتشارات نامه مهر چاپ کرده و در اختیار علاقهمندان قرار داده است.
دربارهی کتاب راز بنفشههای وحشی
قرار است جشنی در آبادی برپا شود. گیسو و دوستش ماهرخ، هیچ علاقهای ندارند که شرکت در جشن را به هر دلیلی از دست بدهند. اما برای اینکه در جشن حاضر شوند باید تاجی از گلهای بنفشه به سر داشته باشند. گیسو و ماهرخ با هم قرار میگذارند تا قبل از تاریک شدن هوا به دشت بنفشهها بروند و آنقدری بنفشه بچینند که برای جشن و درست کردن تاج گلهایشان، کافی باشد. اما اتفاق عجیبی رخ میدهد. وقتی که آنها به دشت بنفشهها میرسند با زمینی خالی رو به رو میشوند. امکان ندارد که کندن تمام بنفشههای دشت، کار دختران آبادی باشد... کنجکاوی گیسو و تلاشش برای حل کردن این معمای عجیب او را با فرد مرموزی آشنا میکند که بنفشهها را چیده و بعد وارد دنیایی میشود که زمان در آن معنایی ندارد...
آیا گیسو میتواند پرده از راز بنفشههای وحشی بردارد؟
کتاب راز بنفشههای وحشی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
راز بنفشههای وحشی برای تمام علاقهمندان به داستانهای فانتزی و تخیلی جذاب و خواندنی است.
دربارهی کیمیا پاکروانان
کیمیا پاکروانان، نویسنده جوان کتاب راز بنفشههای وحشی در سال ۱۳۸۰ متولد شده است. و به گفتهی خودش در سرش، فکر، خیال و جادو جاری است.
جملاتی از کتاب راز بنفشههای وحشی
ما بین حرف های ماه رخ بود که ناگهان سایه ای بلند و چهار شانه را روی زمین کنار سایه خودم دیدم... ماه رخ سرگرم پرگویی های خودش بود واصلاً حواسش به من نبود. اما ان سایه هر لحظه بلند و بلندتر می شد. احساس میکردم ترس در تمام وجودم رخنه کرده و نفسم بند امده... تحمل شرایط برایم سخت بود. تصمیم گرفتم تمام جراتم را جمع کنم و به این ترس خاتمه دهم به همین دلیل با یک حرکت ناگهانی برگشتم و پشت سرم را نگاه کردم. اما...اما.. هیچ چیز در پشت سرم انتظارم را نمی کشید و وقتی دوباره به زمین نگاه کردم از سایه هم خبری نبود.
ناگهان همه چیز در ذهنم کنار هم چیده شد.... خدای من!!! یعنی ان سایه، با مردی که امروز پشت ویترین مغازه دیدم ارتباطی داشت؟ ایا چیزی از من می خواست؟ ناپدید شدن بنفشه ها می توانست به او ربطی داشته باشد؟
عالیه توصیه میکنم
کتاب قشنگی بود. و ارزش ۸ هزارتومن رو داشت.
برای نوجوانان مناسبه
اصلا خوب نبود
من این کتاب و خوندم نویسنده خیلی متن رو بصورت کتابی نوشته بود مثلا تو داستان اومده بود (جانمان را نجات بدهیم 😏) داستان هم خیلی کوتاه بود موضوعش قشنگ بود و ماجرای جالبی هم داشت منتها خیلی بد نوشته
نظری ندارم چون بی خودیه