معرفی و دانلود کتاب خروجی غربی + خلاصه رایگان

کتاب خروجی غربی

۲.۶(از ۵ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب خروجی غربی

«گویا حمید می‌دانست قرار است چه بر سر دنیا و آمریکا بیاید و به ما نقشه‌ی راهی برای آینده‌مان داد... هم هراس انگیز و هم ... به طرز عجیبی امید بخش.» خروجی غربی داستانی است آشنا برای خاورمیانه و اروپا. ماجرای سعید و نادیا که از خشونت افراطی محل زندگی شان می‌گریزند اما می‌فهمند که هیچ جای دیگری هم برایشان وجود ندارد... خروجی غربی داستانی رئالیسم جادویی است که مرز بین خیال و واقعیت در آن باریک است. این کتاب برنده یا نامزد جایزه‌های جهانی بیشماری از جمله جایزه کتاب لوسانجلس تایمز، نامزد من بوکر، برنده جایزه کِرکس، برنده جایزه ادبی بروکلین و کتاب منتخب گودریدز در سال ۲۰۱۷شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خروجی غربی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:خروجی غربی
قیمت کتاب:۲۰۰۰۰ تومان
برچسب:کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۱/۲۲

یه کتاب نه اولش مشخصه نه وسطش نه اخرش فقط کلمات قطار کردن پشت سر هم ولی جمله بندی خوبی داره

Seda
۱۳۹۸/۰۴/۳۰

این داستان یه شاهکاره. جوایز خیلی زیادی رو برده یا توی لیست نامزدها بوده. مطمئنم هر کسی می‌تونه از این کتاب لذت ببره.

بریده‌هایی از کتاب

Armin Fattani
قهوه‌هایشان که تمام شد نادیا از سعید پرسید که آیا بالاخره به بیایان‌های شیلی سفر کرده، ستاره‌های آسمان آنجا را دیده و آیا همه چیز همان‌طور که او تصور می‌کرده بوده است یا نه. سعید سرش را به نشانهٔ تأیید تکان داد و گفت اگر نادیا یک شب وقت داشته باشد، او را با خود خواهد برد و آسمان بیابان‌های شیلی منظره‌ای است که ارزش یک بار دیدن را دارد. نادیا با چشم‌هایی بسته گفت که خیلی دوست دارد این اتفاق بیافتد و آن دو بلند شدند، باهم خداحافظی کردند، از هم جدا شدند و هیچ‌کدام نمی‌دانستند آن شب خواهد آمد یا نه.
شمع
دوری همیشگی، اشتیاق کنار هم بودن را بیشتر می‌کند، همان‌طور که روزه بر قدردانی ما نسبت به غذا می‌افزاید.
شمع
بود. بنگاه‌داران همیشه به موقعیت مکانی محل زندگی تأکید می‌کنند و مورخین پاسخشان را چنین می‌دهند که جغرافیا سرنوشت انسان است.
شمع
انگار جنگ زمان را سرعت می‌دهد. آنچه جنگ در یک روز می‌فرساید، بیشتر از تخریبی ده‌ساله است.
شمع
سعید تاحدودی در برابر فرورفتن در تلفنش مقاومت می‌کرد. او فهمیده بود که گیرنده‌های تلفن خیلی قوی‌اند و جادویی هیپنوتیزم‌کننده دارند. انگار آدم در ضیافتی از غذاهای بی‌حدوحصر می‌خورد و می‌خورد و می‌خورد تا سرگیجه و تهوع او را از خوردن بازمی‌دارد. به همین دلیل بیشتر برنامه‌ها را پاک یا از دسترس خارج کرده بود.
شمع
به‌استثنای یک ساعت در اوایل هر شب که مرورگر تلفنش را فعال می‌کرد و در هزارتوی اینترنت ناپدید می‌شد. اما این یک ساعت هم به‌شدت برنامه‌ریزی شده بود و تمام‌شدن آن را زنگ هشداری همچون صدای ناقوسی آرام و ممتد، برخواسته از سیارهٔ شاد و سرزندهٔ راهبه‌های خیالی با نوری آبی خبر می‌داد و سعید قفل الکترونیکی مرورگر وب را فعال می‌کرد و تا بعدازظهر روز بعد سراغ اینترنت نمی‌رفت.